Stop de Lockdown

Natuurlijk komt het door jongeren, das de makkelijke weg.
We zullen nooit horen of het toevallig de gevaccineerde ex mensen zijn die de cijfers omhoog gooien na hun genetische manipulatie en een lichaam wat Spike eiwitten aan het produceren is...
Ja en dat is ook net de groep die nog niet volledig gevaccineerd is. Nooit zullen de schapen denken dat het aan de gevaccineerden ligt. De black magic vd media is daar toch echt te sterk voor, die weten het altijd weer om te keren.
 


Themenauszug:
▫️Allgemeine Erläuterungen zu Klageverfahren
▫️Corona im historisch-geopolitischen Zusammenhang
▫️(Global) Deep State
▫️Akteure des Great Reset
▫️Erfinder der mRNA Impftechnologie: unberechenbare Nebenwirkungen
▫️Verdeckte psych. Operationen
▫️Patentrecht und Corona - Pathogen to Profit

Dorothé
 
Vandaag iemand op RTL-Z (dacht ik)
Hij is voor dit weekend een podium aan het bouwen voor een Festival. dat hoogstwaarschijnlijk niet doorgaat. Moet dus ook weer afgebouwd worden
kost 4 ton.
Hij zag er zo triest uit, maar ja, we moeten het ze laten zien toch ?
Niettemin vind ik dat de regering niet van de ene dag op de andere de regels kan veranderen. Maar naar de rechter gaan heeft geen zin heb ik begrepen.
 
haha volgens mij had Mike het over deze jongen
Ja ik heb gewoon ontzettend te doen met jongeren. Ik heb tenminste iets van een onbekommerde jeugd gehad (sort of). Dit zijn ook gewoon slachtoffers, al zijn het makke schapen om je aan kapot te ergeren. Ik ben bang van de woede van de makke schapen, als die nog komt en waar die heen gaat. Naar de mensen die er zogenaamd met de pet naar gooien? : de wappies. Deze keer is de psychologische oorlogsvoering tot in de puntjes goed voorbereid. Wat een beesten die hier aan de knoppen zitten. Dat zijn degenen op wie we echt boos moeten zijn.
 
Ja Lievergezond, ben het ermee eens. We kunnen ons afvragen waarom de jongeren van tegenwoordig zo zijn zoals ze zijn. Is het hun schuld? Wat wordt ze geleerd op school? Geschiedenis van de Nazis? Politiek? Kritisch denken?
Ze zijn opgevoed in welvaart. Hebben alles wat hun hartje begeert. Worden van kinds af gehersenspoeld. Dokters weten het. Politiek doet het goed.
Ik kan me nog heel goed herinneren dat toen ik op school zat er al gezegd werd als ik vragen had: omdat ik het zeg!.
Vroeger was er dicipline en dat lijkt leuk maar heeft ook gezorgd dat kinderen volgzaam werden. Tegenspraak werd immers niet geduld.
Ik vraag me oprecht af of we dat de kinderen van nu kwalijk moeten nemen. Iemand moet ze wakker schudden, op school bv. Utopi? Forum voor Democratie? dan ben je een wappi. Spagaat.
 
Ik vraag me oprecht af of we dat de kinderen van nu kwalijk moeten nemen. Iemand moet ze wakker schudden, op school bv. Utopi? Forum voor Democratie? dan ben je een wappi. Spagaat.
Er valt hun niks kwalijk te nemen vind ik. Ze kunnen/moeten zichzelf standaard helaas aan hun haren het moeras trekken helaas. Het zal veel van hun vragen. Gevecht van op leven en dood. Volwassenen zijn gemiddeld ook te ver heen om hun te helpen. Zo erg dit.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.477
Berichten
504.325
Leden
8.636
Nieuwste lid
Jerosteo
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan