The Great Awakening


eventjes "verlof" en veel meer (linken onderaan deze nieuwsbrief)

2 Eventjes verlof
Met de aanname van de spoedwet en alle daarmee samenhangende maatregelen is ons hele land in een gevangenis veranderd. De directie van deze enorme bajes staat ons nu – onder grote maatschappelijke druk – een kort verlof toe. We mogen er eventjes uit. Maar als de Deltavariant om zich heen gaat slaan, moeten we ons weer melden bij de portier en valt het slot weer achter ons dicht.

Dat dit verlof is ingelast is overigens goed nieuws, want in het draaiboek dat de architecten van The Great Reset voor dit jaar hebben opgesteld, was een strenge lockdown in de loop van het tweede kwartaal voorzien. Dat is ze niet gelukt.

Eind maart, begin april dit jaar probeerden de regeringsleiders deze aanscherpingen wel in gang te zetten (Rutte op 23 maart, Merkel op 7 april), maar ze kregen met hevige maatschappelijke tegenstand te maken. En niet alleen van de 'wappies', maar ook van brede lagen van de bevolking en van delen van het eigen apparaat (zoals de burgemeesters van de grote steden en veel uitvoerenden bij de politie).

In het gevangenisjargon van de regering hebben we nu dan versoepelingen. Tegelijkertijd vinden er ingrijpende veranderingen in de wetgeving plaats die de infrastructuur van de controlestaat versterken, zoals ruimere mogelijkheden om rechtspersonen te verbieden (rara welke dat zullen worden) en de invoering van een 'testsamenleving'. Allemaal maatregelen die vooruitlopen op de aanscherpingen die later zullen volgen.

Onderwijl gaat de vaccinatiecampagne onverdroten door met in het afgelopen halve jaar honderden en mogelijk zelfs duizenden sterfgevallen die zich vlak na de injecties voordeden. Dit zou aanleiding moeten zijn om per direct een moratorium in te stellen, maar geen der autoriteiten slaat alarm en het injecteren gaat gewoon door en bedreigt nu zelfs tieners en kinderen onder de twaalf jaar.

3 De parallelle illusie
Er wordt veel gesproken over de parallelle samenleving en dat is goed en nuttig. De vraag is wel hoe groot de kans is dat de regering zulke activiteiten – op de langere termijn – zal gedogen.

Mijn inschatting is dat vormen van een parallelle samenleving in een democratisch kapitalistische context in sommige gevallen mogelijk zijn. Voorbeeld: de Amish in de VS. Of in Nederland: de Roma woonwagenbewoners (alhoewel die toch ook met flink wat repressie te maken kregen en krijgen).

In een fascistisch kapitalisme (*) daarentegen lijken deze mogelijkheden mij nihil. Een omvangrijke parallelle samenleving die gedoogd wordt door dit medisch-fascistisch regime zie ik als een illusie.

Wat wel kan is nu alvast bouwen aan de samenleving van NA de covid-dictatuur. Dus niet als aanvulling op, maar ter vervanging van. De meest effectieve manier daarvoor is het vormen van kleine kernen van gelijkgestemden die elkaar door dik en dun steunen. In die zin: Amish-achtig. Deze kernen zijn het hart van de toekomstige samenleving.

Als parallelle activiteiten (denk aan websites, organisaties en allerlei initiatieven) verboden of anderszins onderdrukt worden, blijft dit kernen-hart kloppen. Gehavend wellicht, maar het zal niet weg zijn. Het kan immers flinke klappen opvangen.

Daarmee wil ik niet zeggen dat 'parallelle activiteiten' geen zin hebben. Integendeel. Het is juist heel goed dat dit gebeurt. Voedselcoöperaties opzetten, locale valuta in omloop brengen, Lucht-Je-Hart-Cirkels starten, thuisonderwijs organiseren, inkopen doen bij ademvrijbijmij-winkeliers, -everanciers en -dienstverleners, vormen van locaal en regionaal zelfbestuur ontwikkelen, enzovoort, enzovoort. Allemaal even goed en even noodzakelijk.

Maar houd er rekening mee dat al die initiatieven vroeg of laat met zware tegenwind te maken zullen krijgen. Het lijkt mij uitgesloten dat dit regime – op termijn – een staat in de staat zal tolereren. Daar is het te fundamenteel anti-democratisch voor.

Kleine, hechte kernen, waaronder leefgemeenschappen, kunnen de moeilijke periode, die nu is aangebroken, benutten om zich te verenigen onder een groot, nieuw, overkoepelend ideaal voor de wereld na de covid-dictatuur.

Mij staat een soort moreel en spiritueel beginselprogramma voor ogen dat brede ondersteuning geniet en de basis vormt voor een later op te stellen nieuwe Grondwet, die de Grondwet vervangt, die vorig jaar door Rutte en de zijnen opzij is geschoven. Dat is een streven waar we met veel mensen geconcentreerd aan kunnen gaan werken.

Ter voorkoming van misverstand: dit is een volledig buitenparlementair proces.

De 'parallele activiteiten' wijzen zo dus vooruit naar de periode die volgt op de 'testsamenleving'. We doen er evaring mee op, maar de continuiteit ervan is onzeker.

Tien jaar na de start van TransitieWeb en zestien hectische maanden onderweg in de 'coronatijd' zijn dit zo'n beetje mijn 'Nieuwe Doelen'.

4 Spikes, oftewel social distancing 2.0
Er gaat een nieuw angstverhaal rond: spike-proteïnen zouden de ongevaccineerden kunnen 'besmetten'. Het lijkt sterk op het covid-virusverhaal. Het is net zo onbewezen, maar toch zijn veel mensen geneigd zich ernaar te gaan gedragen. Want je weet maar nooit....

Door deze verhalen gaan de tegenstanders van het coronabeleid van de regering afstand houden van gevaccineerden. En dat past precies in het dictatoriale straatje: je medemens als een gevaar zien.

In de herfst draait het vast en zeker weer om: dan zijn de ongevaccineerden weer 'het grote gevaar' voor de gevaccineerden. Enzovoorts.

Ik ga hier niet in mee. Ik doe niet aan social distancing 2.0. Ik ga op dezelfde manier om met gevaccineerden als met ongevaccineerden.

Wat me wel opvalt, moet ik er voor alle duidelijkheid aan toevoegen, is dat de aura van gevaccineerden anders aanvoelt dan voordat ze deze injecties kregen. Daar zou nou eens grondig onderzoek naar moeten plaatsvinden. Van de inwerking van dat 'gevaccineerde aura' kan je eigen aura (dat wil zeggen energiesysteem) 'last' hebben. Dat is wat ik merk.

Mijn ervaring is ook dat een korte boswandeling je dan weer helemaal schoonveegt.

Er zijn talloze manieren om je aura te reinigen. Die verdienen aanbeveling nu het subtiele energetische systeem van onze medemensen zo onder druk staat door die injecties. Ook de gevaccineerden zullen hier trouwens baat bij hebben.

Lees ook het artikel over ‘spikes’ op TransitieWeb en de reacties daarop.


(*) Het moderne fascisme neemt de gedaante aan van een versmelting van enkele supranationale megabedrijven met internationale staatsinstellingen (UN, IMF, Wereldbank, WHO, enzovoort). In de vorige eeuw werd dit corporatisme genoemd. Tegenwoordig spreken we van globalisme.

***
 
Ephesians 6: 11-18:

“Put on the full armor of God so that you can take your stand against the devil’s schemes. For our struggle is not against flesh and blood, but against the rulers, against the authorities, against the powers of this dark world and against the spiritual forces of evil in the heavenly realms. Therefore put on the full armor of God, so that when the day of evil comes, you may be able to stand your ground, and after you have done everything, to stand. Stand firm then with the belt of truth buckled around your waist, with the breastplate of righteousness in place, and with your feet fitted with readiness that comes from the gospel of peace. In addition to all this, take up the shield of faith, with which you can extinguish all the flaming arrows of the evil one. Take the helmet of salvation and the sword of the Spirit, which is the word of God. And pray in the Spirit on all occasions with all kinds of prayers and requests. With this in mind, be alert and always keep on praying for all the saints.

I'm listening to BardsFM | Fishers of Men - 20210703 on Podbean, check it out! https://www.podbean.com/ea/pb-qqyvt-107d8ce
Untitleddesign_15_b9834631-7faa-48b6-8e4c-b02d6e63b0b9_1024x1024.png

Arie
 
Laatst bewerkt:
Ik heb mij net ingeschreven op deze site en ben erg enthousiast over deze Ewaranon, .

Ik weet niet of dit hier mag Mike?
En misschien is het al bekend op deze site en wil jullie dit niet onthouden.

Ik zeg altijd, Onderzoek alle dingen en behoud het Goede.
In liefde Brigitte, alles is liefde en de rest is angst. x

Het mag altijd, maar ik ben er wel snel klaar mee, met die flat earth-nonsens. Ik wil accepteren dat de aarde meer een elips is i.p.v. een bol, maar plat? Nope.

Mike
 
Het mag altijd, maar ik ben er wel snel klaar mee, met die flat earth-nonsens. Ik wil accepteren dat de aarde meer een elips is i.p.v. een bol, maar plat? Nope.

Mike
Vraag ze om de verklaring waarom de omtrek rond de evenaar globaal 40000 km is en een zeil wedstrijd de vedee globe rond de wereld van Frankrijk via Kaap de goede hoop door de zuidelijke Oceaan naar Kaap Hoorn en terug naar Frankrijk dat ook globaal is aan afstand waarbij het stuk Noord Zuid en Zuid Noord Atlantische Oceaan de helft van de afstand is ok ruim 22000 km bij hun flat Earth zou dat boven de 100000 km uitkomen
 
The crypto economy is leading to the development of an alternative financial and technological infrastructure that is global, open source, and accessible to all who have access to the internet, regardless of nationality, ethnicity, race, gender, and socioeconomic class.

The mainstream narrative on cryptocurrencies has typically addressed the speculative and risky nature of this new investable asset class, its uses in cybercrime and the dark web, the negative ESG impacts of mining, and in some cases the victimization of uninformed consumers. Join us tomorrow to learn more.

Waarom is het WEF zo positief over crypto?
 
In overweging nemende dat het WEF crypto promoot, zoals in post #5814 valt te lezen en het feit dat zij zich voorbereiden op een cyber pandemic heeft mij doen besluiten te stoppen met crypto en het vrijgespeelde vermogen anders te alloceren.
 
In overweging nemende dat het WEF crypto promoot, zoals in post #5814 valt te lezen en het feit dat zij zich voorbereiden op een cyber pandemic heeft mij doen besluiten te stoppen met crypto en het vrijgespeelde vermogen anders te alloceren.
Ik, nog steeds voor crypto, geef je groot gelijk!!

Ik heb mijn reserves in diverse dingen zitten en wacht nog ff af wat ik ga doen.

Misschien meer in zilver, goud etc.

Iig altijd weg uit fiat
 
Er zijn hoge mensen vanuit de CIA betrokken bij Facebook. Bijvoorbeeld Peter Thiel.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.477
Berichten
504.324
Leden
8.636
Nieuwste lid
Jerosteo
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan