De logica achter anthelmintica

Volgens mij is het gewoon hoe je het noemt... Nee natuurlijk, we trappen niet in het idee dat het virus een bende levende wezentjes is die je even ziek komen maken... 'k ben zo benieuwd naar wat het dan wel is. Het is een boodschap(per) dus klaarblijkelijk, die de functie heeft om andere cellen te waarschuwen. En zelfs buiten het eigen lichaam (bij andere menschen).
Een virus is een gifstof die via een vervuilde lucht/medicatie of vervuild vocht/voedsel (bv chemtrails/eiwitten) je lichaam inkomt en vervolgens celweefsel aantast/doodt.

Overigens kun je ipv vervuiling ook genetische modificatie lezen.
 
Ik waardeer absoluut je poging, maar het wordt er voor mij niet duidelijker op...

Een virus bestaat dus, want het kan gedefinieerd worden. Ook al zouden we het dan hebben over de effecten die optreden tengevolge van iets anders, een gifstof. De effecten qua ziekte zijn in ieder geval echt.

Het (boodschappertje) kan dus in een aerosoldeeltje zitten. Maar creëert het menselijk lichaam nou aerosolen of niet? En hoe zit dat met mensen die elkaar aansteken met een griepje, bestaat dit wel of niet? Of kun je alleen iemand met verkoudheid bijvoorbeeld aansteken en is griep een eigen reactie van het lichaam?
 
Ik waardeer absoluut je poging, maar het wordt er voor mij niet duidelijker op...

Een virus bestaat dus, want het kan gedefinieerd worden. Ook al zouden we het dan hebben over de effecten die optreden tengevolge van iets anders, een gifstof. De effecten qua ziekte zijn in ieder geval echt.

Het (boodschappertje) kan dus in een aerosoldeeltje zitten. Maar creëert het menselijk lichaam nou aerosolen of niet? En hoe zit dat met mensen die elkaar aansteken met een griepje, bestaat dit wel of niet? Of kun je alleen iemand met verkoudheid bijvoorbeeld aansteken en is griep een eigen reactie van het lichaam?
Een aerosol is een colloïdaal mengsel van stofdeeltjes of vloeistofdruppels in een gas. Aerosol
Wellicht dat zweet en tranen ook als aerosols worden gezien.

Mijn idee: de gifstof (het gas) vermengt zich met voedingsstoffen/lucht en komt via aerosolen in/op ons lichaam. Ik geloof persoonlijk niet in besmetting/aansteking, dat zie ik als angstzaaierij om ons bang te maken voor elkaar.

Ik denk dat straling en vervuiling een grotere rol speelt bij gezondheidsklachten dan dat de mainstream ons wil doen geloven. Investeren in een sterk immuunsysteem en een gezonde leefstijl is nooit meer nodig geweest dan nu.
 
Laatst bewerkt:
Het is allemaal een kwestie van definitie. Wat een 'virus' wordt genoemd is in werkelijkheid een exosoom. Laatst trok iemand de vergelijking met de manier waarop planten met elkaar communiceren als ze in gevaar zijn en ik vond dit wel heel treffend. Kennelijk hebben alle levende organismes een communicatiesysteem om te waarschuwen tegen gevaren/bedreigingen.

Maar waar planten een vorm van 'telepathische' communicatie hebben, gebeurt het bij mensen en dieren via boodschappereiwitten (exosomen) geproduceerd op celniveau om omringende cellen te waarschuwen als er sprake is van vergiftiging/verontreiniging van de celomgeving (bloed, lymfevloeistof, hersenvloeistof, vruchtwater, slijmvliezen, etc.). Die verwijzing naar gif vinden we terug in het woord 'virus', wat 'gif' betekent in het Latijn. Zoals altijd is de waarheid voor onze ogen zichtbaar, zo maakt de satanische 'elite' ons deelgenoot van, of medeplichtig aan, hun kwaad.

Het balletje-balletje dat ze spelen is dat ze je verwarren met de genetische microbetheorie van Pasteur, teneinde je weg te houden van de epigenetische omgevingstheorie van Bechamp. De suggestie wordt gewekt dat een virus een kwaadaardig micro-organisme zou zijn, een soort moderne 'boze geest' die van buitenaf kan 'binnendringen'. In werkelijkheid betreft het een vervuiling van ons leefmilieu (water, bodem en lucht) die ons lichaam aanzet tot de productie van exosomen, die het immuunsysteem aanwijzen waar er moet worden ingegrepen.

Zoals je weet hanteren deze duivelse machten ook graag symboliek die binnenkomt in ons reptielenbrein en daarmee ons instinct aanspreekt en niet ons denkvermogen. Het beste bewijs dat virussen niet bestaan als 'levend beestje' is dat als je de term 'virus' invoert in een zoekmachine en op 'afbeeldingen' klikt je allerlei computertekeningen ziet i.p.v. daadwerkelijke foto's van 'virussen'. De afbeeldingen staan inmiddels in ons geheugen gegrift: een bolletje met stekels. De gemene aanblik die deze CARTOONS geven doet ook veel voor de beeldvorming - letterlijk. De virustheorie houdt in dat het bolletje het 'virus' is dat zich d.m.v. 'spike-eiwitten' (stekels) kan hechten aan celreceptoren en zich zo op slinkse wijze toegang kan verschaffen tot een celkern, teneinde deze te 'infecteren' en zich zo verder binnen de gastheer te 'verspreiden' en deze verder te 'besmetten'. Let ook op de terminologie, pure zwarte magie!

Als je kijkt naar dit mechanisme, hebben we het dan niet gewoon over exosomen? En zijn deze 'spike-eiwitten' dan niet gewoon NUTTIGE BOODSCHAPPERS van ons lichaam met als doel ons te BESCHERMEN? Deze truc van de beschermers betitelen als veroorzakers van klachten kennen we al: cholesterol fungeert als een 'brandweerman' die waar nodig komt 'blussen', maar vervolgens krijgt de brandweerman de schuld van de brand, simpelweg omdat bij elke brand ook die brandweerman te vinden is. Dit zijn allemaal.satanische omkeringen, waarbij het symptoom tot oorzaak wordt bestempeld.

Dus tot nu toe hebben we twee definities van een 'virus':

1. Een kwaadaardig, piepklein organisme dat van buitenaf weet binnen te dringen in een levend organisme en dit als gastheer gebruikt. (bestaat niet, is geen enkel bewijs voor, want nooit geisoleerd en gefotografeerd)

2. Een gifstof die het milieu van cellen verontreinigt en die cellen aanzet tot de productie van exosomen, boodschappereiwitten die andere cellen waarschuwen bij een vergiftigingscrisis. (bij mijn weten nog niet definitief bewezen, maar wel een uiterst plausibele theorie die getuigt van levensintelligentie i.p.v. het moderne bijgeloof van definitie 1)

Een uitstekende video die beide theorieen tegen elkaar afzet is deze:



Het kwaadaardige 'spike-eiwit' is dus in werkelijkheid een goedaardige exosoom. Geen reden om je druk te maken om die s-eiwitten dus? Not so fast. Wat als deze kennis reeds vele decennia en misschien zelfs wel VELE DUIZENDEN jaren rust in de handen van zeer boosaardige krachten die weinig goeds op hebben met de mensheid en alle andere levensvormen op aarde, teneinde Gods creatie te misvormen, verzieken/verzwakken en zelfs te bespotten? Wat als deze demonische krachten andere organismes vergiftigen en/of veel pijn en leed toebrengen, waardoor deze arme proefdieren in hun doodsstrijd exosomen voortbrengen die vervolgens worden onttrokken aan deze levensvormen en vermengd worden met andere, gezonde organismes? Zo'n lichaamsvreemd eiwit fungeert dan als een INDRINGER en een GIFSTOF (virus) en zet het immuunsysteem van het gezonde organisme volledig op scherp, de zogeheten 'cytokinenstorm'. Op deze wijze kan men ook DNA met elkaar vermengen en zogeheten 'chimera's' creeren, onnatuurlijke levensvornen die niet voldoen aan de goddelijke blauwdruk. Denk bij plantaardig voedsel aan selectieve kruisingen of genetische modificatie van populaire gewassen als tarwe en mais, of soja. Bekend is dat het de EIWITTEN van dergelijke gewassen zijn die spijsverteringsmoeilijkheden geven, eiwitten als gluten en lectines. Zijn dit ook een soort artificiele spike-eiwitten? Uiteraard zitten ze ook in vaccins, die gekweekt worden op apennieren of kippeneiwitten en zelfs weefsel bevat van GEABORTEERDE FOETUSSEN. Allemaal uiterst giftige 'spike-eiwitten".

En dan zijn er nog de aerosolen. Kennelijk is men in staat om s-eiwitten te vernevelen en zo via zeer fijne waterdeeltjes in de atsmosfeer te verspreiden, vraag me niet hoe men dat precies doet want dat weet ik (nog) niet. Dit is vooral effectief in het najaar, als we voornamelijk binnen zitten en we weinig tot geen immuunondersteunende vit. D aanmaken door zonneschijn. Het lijkt dan alsof we elkaar 'aansteken' maar in werkelijkheid worden we allemaal blootgesteld aan eenzelfde OMGEVINGSFACTOR. Het is dan afhankelijk van de kracht van ons immuunsysteem of we weerstand hebben tegen deze geniepige aanvallen van buitenaf, anders vallen we ten prooi aan een 'verkoudheid' of 'griep'. De organen die het jaar na jaar steevast het het zwaarst te verduren hebben zijn de longen en luchtwegen, maar ook de darmen worden aangevallen (denk aan een 'buikgriep').

Kunnen wijzelf ook s-eiwitten verspreiden via niezen, hoesten, zweten of seksuele gemeenschap? Vooralsnog lijkt er geen bewijs te zijn voor 'besmetting' via niezen, hoesten of zweten vanwege de sterke verdunning die dan al heeft plaatsgevonden, maar aan seksuele gemeenschap (vooral met diegenen die nu het 'prikje' tegen C19 hebben gehad!) zou ik mij niet willen wagen en ook zou ik hun bloed niet via een bloedtransfusie door mijn aders willen laten stromen! Dat verspreiding middels door mensen geproduceerde aerosolen nog geen vanzelfsprekendheid is blijkt wel uit het feit dat deze 'vaccins' nog in de experimentele SA (self-amplifying) fase zitten. Wat men beoogt middels het omwikkelen van de giftige s-eiwitten in deze 'vaccins' met een lipidelaag is dat het menselijk lichaam deze eiwitten beschouwt als lichaamseigen exosomen, dat deze zich gaan hechten aan de ACE 2-receptoren van de cellen en dat het liichaam deze 'valse exosomen' zelf gaat reproduceren en zo een soort menselijke 'SARS-CoV-2-fabriek' wordt. Mocht dit lukken (en dat is nog maar zeer de vraag), dan zal het lichaam in een overactieve staat van paraatheid verkeren en zo massaal de overdaad aan s-eiwitten op allerlei mogelijke manieren willen lozen, een proces dat 'shedding' wordt genoemd. Let wel, vooralsnog is dit een THEORIE en zelfs de vijandige krachten die deze proef hebben bedacht weten niet met zekerheid of de nietsvermoedende en goedgelovige 'proefpersonen' deze (voor de vijand) gewenste reacties gaan vertonen.

Laat je dus niet onnodig bang maken en ga niet mee in de besmettingsmythe en de daarmee gepaard gaande 'medische apartheid', dat is nl. precies wat ze willen! Het werkelijke 'virus' is ANGST, een Virus of the Mind:



Mike
 
Laatst bewerkt:
Het is allemaal een kwestie van definitie. Wat een 'virus' wordt genoemd is in werkelijkheid een exosoom. Laatst trok iemand de vergelijking met de manier waarop planten met elkaar communiceren als ze in gevaar zijn en ik vond dit wel heel treffend. Kennelijk hebben alle levende organismes een communicatiesysteem om te waarschuwen tegen gevaren/bedreigingen.

Maar waar planten een vorm van 'telepathische' communicatie hebben, gebeurt het bij mensen via boodschappereiwitten (exosomen) geproduceerd op celniveau om omringende cellen te waarschuwen als er sprake is van vergiftiging/verontreiniging van de celomgeving (bloed, lymfevloeistof, hersenvloeistof, vruchtwater, slijmvliezen, etc.). Die verwijzing naar gif vinden we terug in het woord 'virus', wat 'gif' betekent in het Latijn. Zoals altijd is de waarheid voor onze ogen zichtbaar, zo maakt de satanische 'elite' ons deelgenoot van, of medeplichtig aan, hun kwaad.

Het balletje-balletje dat ze spelen is dat ze je verwarren met de genetische microbetheorie van Pasteur, teneinde je weg te houden van de epigenetische omgevingstheorie van Bechamp. De suggestie wordt gewekt dat een virus een kwaadaardig micro-organisme zou zijn, een soort moderne 'boze geest' die van buitenaf kan 'binnendringen'. In werkelijkheid betreft het een vervuiling van ons leefmilieu (water, bodem en lucht) die ons lichaam aanzet tot de productie van exosomen, die het immuunsysteem aanwijzen waar er moet worden ingegrepen.

Zoals je weet hanteren deze duivelse machten ook graag symboliek die binnenkomt in ons reptielenbrein en daarmee ons instinct aanspreekt en niet ons denkvermogen. Het beste bewijs dat virussen niet bestaan als 'levend beestje' is dat als je de term 'virus' invoert in een zoekmachine en op 'afbeeldingen' klikt je allerlei computertekeningen ziet i.p.v. daadwerkelijke foto's van 'virussen'. De afbeeldingen staan inmiddels in ons geheugen gegrift: een bolletje met stekels. De gemene aanblik die deze CARTOONS geven doet ook veel voor de beeldvorming - letterlijk. De virustheorie houdt in dat het bolletje het 'virus' is dat zich d.m.v. 'spike-eiwitten' (stekels) kan hechten aan celreceptoren en zich zo op slinkse wijze toegang kan verschaffen tot een celkern, teneinde deze te 'infecteren' en zich zo verder binnen de gastheer te 'verspreiden' en deze verder te 'besmetten'. Let ook op de terminologie, pure zwarte magie!

Als je kijkt naar dit mechanisme, hebben we het dan niet gewoon over exosomen? En zijn deze 'spike-eiwitten' dan niet gewoon NUTTIGE BOODSCHAPPERS van ons lichaam met als doel ons te BESCHERMEN? Deze truc van de beschermers betitelen als veroorzakers van klachten kennen we al: cholesterol fungeert als een 'brandweerman' die waar nodig komt 'blussen', maar vervolgens krijgt de brandweerman de schuld van de brand, simpelweg omdat bij elke brand ook die brandweerman te vinden is! Dit zijn allemaal.satanische omkeringen, waarbij het symptoom tot oorzaak wordt bestempeld.

Dus tot nu toe hebben we twee definities van een 'virus':

1. Een kwaadaardig, piepklein organisme dat van buitenaf weet binnen te dringen in een levend organisme en dit als gastheer gebruikt. (bestaat niet, is geen enkel bewijs voor, want nooit geisoleerd en gefotografeerd)

2. Een gifstof die het milieu van cellen verontreinigt en die cellen aanzet tot de productie van exosomen, boodschappereiwitten die andere cellen waarschuwen bij een vergiftigingscrisis. (bij mijn weten nog niet definitief bewezen, maar wel een uiterst plausibele theorie die getuigt van levensintelligentie i.p.v. het moderne bijgeloof van definitie 1)

Een uitstekende video die beide theorieen tegen elkaar afzet is deze:



Het kwaadaardige 'spike-eiwit' is dus in werkelijkheid een goedaardige exosoom. Geen reden om je druk te maken om die s-eiwitten dus? Not so fast. Wat als deze kennis reeds vele decennia en misschien zelfs wel VELE DUIZENDEN jaren rust in de handen van zeer boosaardige krachten die weinig goeds op hebben met de mensheid en alle andere levensvormen op aarde, teneinde Gods creatie te misvormen, verzieken/verzwakken en zelfs te bespotten? Wat als deze demonische krachten andere organismes vergiftigen en/of veel pijn en leed toebrengen, waardoor deze arme proefdieren in hun doodsstrijd exosomen voortbrengen die vervolgens worden onttrokken aan deze levensvormen en vermengd worden met andere, gezonde organismes? Zo'n lichaamsvreemd eiwit fungeert dan als een INDRINGER en een GIFSTOF (virus) en zet het immuunsysteem van het gezonde organisme volledig op scherp, de zogeheten 'cytokinenstorm'. Op deze wijze kan men ook DNA met elkaar vermengen en zogeheten 'chimera's' creeren, onnatuurlijke levensvornen die niet voldoen aan de goddelijke blauwdruk. Denk bij plantaardig voedsel aan selectieve kruizingen of genetische modificatie van populaire gewassen als tarwe en mais, of soja. Bekend is dat het de EIWITTEN van dergelijke gewassen zijn die spijsverteringsmoeilijkheden geven, eiwitten als gluten en lectines. Zijn dit ook een soort artificiele spike-eiwitten? Uiteraard zitten ze ook in vaccins, die gekweekt worden op apennieren of kippeneiwitten en zelfs weefsel bevat van GEABORTEERDE FOETUSSEN. Allemaal uiterst giftige 'spike-eiwitten".

En dan zijn er nog de aerosolen. Kennelijk is men in staat om s-eiwitten te vernevelen en zo via zeer fijne waterdeeltjes in de atsmosfeer te verspreiden, vraag me niet hoe men dat precies doet want dat weet ik (nog) niet. Dit is vooral effectief in het najaar, als we voornamelijk binnen zitten en we weinig tot geen immuunondersteunende vit. D aanmaken door zonneschijn. Het lijkt dan alsof we elkaar 'aansteken' maar in werkelijkheid worden we allemaal blootgesteld aan eenzelfde OMGEVINGSFACTOR. Het is dan afhankelijk van de kracht van ons immuunsysteem of we weerstand hebben tegen deze geniepige aanvallen van buitenaf, anders vallen we ten prooi aan een 'verkoudheid' of 'griep'. De organen die het jaar na jaar steevast het het zwaarst te verduren hebben zijn de longen en luchtwegen, maar ook de darmen (denk aan een 'buikgriep').

Kunnen wijzelf ook s-eiwitten verspreiden via niezen, hoesten, zweten of seksuele gemeenschap? Vooralsnog lijkt er geen bewijs te zijn voor 'besmetting' via niezen, hoesten of zweten vanwege de sterke verdunning dier dan al heeft plaatsgevonden, maar aan seksuele gemeenschap (vooral met diegenen die nu het 'prikje' tegen C19 hebben gehad!) zou ik mij niet willen wagen en ook zou ik hun bloed niet via een bloedtransfusie door mijn aders willen laten stromen! Dat verspreiding middels door mensen geproduceerde aerosolen nog geen vanzelfsprekendheid is blijkt wel uit het feit dat deze 'vaccins' nog in de experimentele SA (self-amplifying) fase zitten. Wat men beoogt is middels het omwikkelen van de giftige s-eiwitten in deze 'vaccins' met een lipidelaag is dat het menselijk lichaam deze eiwitten beschouwt als lichaamseigen exosomen, dat deze zich gaan hechten aan de ACE 2-receptoren van de cellen en dat het liichaam deze 'valse exosomen' zelf gaat reproduceren en zo een soort menselijke 'SARS-CoV-2-fabriek' wordt. Mocht dit lukken (en dat is nog maar zeer de vraag), dan zal het lichaam in een overactieve staat van paraatheid verkeren en zo massaal de overdaad aan s-eiwitten op allerlei mogelijke manieren willen lozen, een proces dat 'shedding' wordt genoemd. Let wel, vooralsnog is dit een THEORIE en zelfs de vijandige krachten die deze proef hebben bedacht weten niet met zekerheid of de nietsvermoedende en goedgelovige 'proefpersonen' deze (voor de vijand) gewenste reacties gaan vertonen.

Laat je dus niet onnodig bang maken en ga niet mee in de besmettingsmythe en de daarmee gepaard gaande 'medische apartheid', dat is nl. precies wat ze willen! Het werkelijke 'virus' is ANGST, een Virus of the Mind:



Mike


Hartelijk dank voor je geduld en uitvoerige uitleg. Het begint zich steeds beter uit te kristaliseren, mede met behulp van jouw bijdragen. Zal alleen nog wel eens vaker wat (open) vragen stellen....
 
Wat Mike goed kan, beter als wie dan ook - is een gave - is de verschillende reeds bekende wetenschap over eiwitten en aminozuren enz enz. met elkaar in verbinding brengen zodat wij als leken het ook een beetje kunnen begrijpen. Hoewel Mike ook een leek is op dit gebied.
Ik vraag me trouwens af of er op dit forum een viroloog meeleest?
Want ergens was hier een verhaal van een viroloog die al meer dan 20 jaar met virussen bezig was en wij willen hier in een forum in een vloek en een zucht te weten komen en ook nog eens begrijpen wat het verschil is tussen waarheid en leugens over virussen.

Plus dat ik begrijp uit alles wat we wel hebben gehoord van virus-wetenschappers is dat ze veel weten over virussen en vaccins maar dat de echte waarheid uit alle macht geheim wordt gehouden. Maar tegelijkertijd is "alles in ons gezicht".
Maar hier is jong en oud (ha ha) "weetgierig"
 
Dus als ik het goed begrijp dan ruimen de Anthelminitica de eigen geproduceerde goede s eiwitten en de lichaamsvreemde die via aerosolen of whatever binnen zijn gekomen op en in geval van verkoudheid of griep zorgt het ervoor dat je het lichaam vertelt om te stoppen met giftige cellen eruit te gooien omdat het even een te grote aanslag op het lichaam is bij mensen met een zwak immuum systeem? Die moeten voorlopig maar even blijven zitten?
 
Ik weet niet exact wat de anthelmintica precies doen en hoe ze dat doen. Ze zijn gemaakt om parasieten te doden. Hoe weten ze dat ze te maken hebben met parasieten en niet met lichaamseigen.levrnsvormen? Geen idee. Kunnen ze ook lichaamseigen s-eiwitten onderscheiden van lichaamsvreemde? Geen flauw idee, ik ben geen biochemicus.

Mike
 
Lichaamseigen s-eiwitten hebben we niet zelf voor zover ik het begrepen heb.
We hebben eiwitten. en de lichaamsvreemde zijn de s-eiwitten.
 
www.medischcontact.nl/nieuws/laatste-nieuws/nieuwsartikel/structuur...
21-02-2020 · Amerikaanse onderzoekers hebben de structuur van het zogeheten spike-eiwit in SARS-CoV-2, het virus dat covid-19 veroorzaakt, in beeld gebracht. Een belangrijke stap, want het virus maakt gebruik van dit eiwit om de receptor van de gastheer te herkennen, vervolgens te binden en het virale genetische materiaal in de cel te brengen.

Als ik zoek naar S-eiwit dan kom ik steeds uit op Proteine-S. Wij noemen het dus geen S-eiwit.
He wat vreemd, ik zit net dit artikel te lezen en zet het hier neer en kan het niet openen.
 
Lichaamseigen s-eiwitten hebben we niet zelf voor zover ik het begrepen heb.
We hebben eiwitten. en de lichaamsvreemde zijn de s-eiwitten.
Dan heb je mijn lange post van vanochtend niet goed begrepen. Exosomen zijn LICHAAMSEIGEN 's-eiwitten'.

Mike
 
Oke, misschien dat morgen meerdere mensen ook hier eens naar kijken. Het gaat in dit geval over de s voor of achter het woord virus.
Waarom kom ik dan steeds zoekende op proteine-s uit.
Ik zal zeker jouw antwoord nog eens bestuderen.
Misschien bedoel je dat ze maar zeuren over een virus terwijl er een hele andere verklaring is genoemd door jou van de route naar ziekte resp. ons eigen immuunsysteem. als ik het goed verwoord.
Morgen jouw artikel zeker even printen. Tekst op papier spreekt me meer aan.
 


Uit dit filmpje heb ik het volgende geleerd.

Ivermectine is veel kleiner dan het s-eiwit, zie plaatjes vanaf min 13

Het werkt aan de buitenkant van de cellen maar kan blijkbaar ook makkelijk de cel in gaan.

4:30 werking van Ivermectine op parasieten.
Het werkt doordat het bindt en de cl-kanalen open zet. De parasiet cel laat cl atomen binnen en wordt negatief geladen en werkt niet meer. Het kan ook binden met onze gaba receptoren in de hersenen wanneer het door de bloed brein barriere gaat (kan alleen als die gecompromitteerd is) en kan dan hersenschade veroorzaken.

Ivermectine werkt op 4 manieren tegen “virussen”
  1. Het verhindert dat het virus de celkern overneemt. De cel kan daardoor nog steeds interferon (is ook een eiwit) maken om andere cellen te waarschuwen voor indringers.
  2. Het werkt als een ontstekingsremmer (net zo iets als steroids, maar minder sterk). Het zorgt er voor dat er minder cytokines aangemaakt worden door het immuunsysteem.
  3. Het zit tussen de ace2 receptor op de cel en het spike eiwit zodat met mRNA niet in de cel kan komen.
  4. Het blokkeert de RdRp die de virusinhoud moet kopiëren zodat het eiwitomhulsel weer kan optreden als een virus. Er worden dus geen nieuwe virussen gemaakt in de cel.

Omdat het op zoveel verschillende manier werkt is het een heel krachtig medicijn.
 
Het kan ook binden met onze gaba receptoren in de hersenen wanneer het door de bloed brein barriere gaat (kan alleen als die gecompromitteerd is) en kan dan hersenschade veroorzaken.
...en kan dan hersenschade veroorzaken. Kan ivermectine hersenschade veroorzaken ? Dat is wat ik lees.
 
...en kan dan hersenschade veroorzaken. Kan ivermectine hersenschade veroorzaken ? Dat is wat ik lees.
In een ander filmpje van deze dokter heb ik gehoord dat dat het geval is wanneer je bijvoorbeeld hersenvliesontsteking hebt, maar normaal gaat het niet door de bloed-hersen barrière dus is het geen probleem.

 
Laatst bewerkt:
...en kan dan hersenschade veroorzaken. Kan ivermectine hersenschade veroorzaken ? Dat is wat ik lees.
Op wikipedia ook wat contra indicaties gevonden:
>>
The main concern is neurotoxicity, which in most mammalian species may manifest as central nervous system depression, and consequent ataxia, as might be expected from potentiation of inhibitory GABA-ergic synapses.

Since drugs that inhibit the enzyme CYP3A4 often also inhibit P-glycoprotein transport, the risk of increased absorption past the blood-brain barrier exists when ivermectin is administered along with other CYP3A4 inhibitors. These drugs include statins, HIV protease inhibitors, many calcium channel blockers, lidocaine, the benzodiazepines, and glucocorticoids such as dexamethasone.[43]
<<
Dus oppassen als je statines gebruikt, hiv medicijnen, bloeddruk medicijnen, bepaalde verdovings middelen (lidocaine), benzodiazepines zijn ook een soort pijnstillers, ontspanners, of dexamethasone een middel tegen reuma en astma.
Maar als je niets anders slikt van big pharma dan zit het wel goed.

 
Oké... een virus bestaat niet?
Waar is het dan op gebaseerd?
Fragmentjes, reststukjes van stervende cellen!!

Dat vertelt deze dr. tussen 3:10 en 4:55 (rest van de video is ook de moeite waard hoor als je een kleine 10 min hebt en dit boeiend vindt)
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.813
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan