Feminisme

De Bijbel is absoluut niet 'blue pill', wat de hedendaagse gefeminiseerde vorm.van christendom ook beweert:



Mike
 
Hopeloos, deze vrouwen. 70-75% van de ERNSTIGE bijwerkingen van ALLE 4 de 'vaccins', waaronder DE DOOD, betreft vrouwen. Maar misschien is dit wel de mannelijke correctie. We gaan straks een overschot aan mannen krijgen en een tekort aan vrouwen. De vrouwen die we overhouden zijn sterke vrouwen, want die lieten zich niet prikken. Deze vrouwen kunnen straks onderling concurreren om de beschikbare mannen en de mannen dicteren de voorwaarden. Return of the patriarchy!

Mike
De natuur herstelt zichzelf, de mens veroorzaakt de onbalans door ontzieling van zichzelf en van de maatschappij.
 
Mooi die profetische verhalen, ik keek zo een 10 jaar terug naar een man op youtube die dat zo mooi kon vertellen. Die van Job was ik alweer een beetje vergeten maar hier zie je ook weer hoe die vrouwen zich als slangen gedroegen ook in het verhaal van mozes. Wat mij betreft een waarschuwing naar de mannen toe.
 
Fijn om dit nu eens van een vrouw te horen, dank. De recente uitbarsting van Anna laat zien dat menige vrouw nog niet klaar is voor zelfreflectie en zonder dat geen groei. En dus zitten we duizenden jaren later met talloze vrouwen die niet alleen nog steeds hetzelfde gedrag vertonen zoals beschreven in het Oude Testament, maar zich ook niet hier op aan laten spreken. Kennelijk is er niets dodelijker voor de feeksen van deze wereld dan mannen die hen door hebben en vervolgens andere mannen hierover inlichten en voor waarschuwen.

Dit is Het Grote Geheim dat vele vrouwen bewaken alsof hun leven er van af hangt. Het rookgordijn dat ze vervolgens voor de boodschap opwerpen is de boodschapper betitelen als een 'vrouwenhater'. Niet alleen is dit een projectie van hun eigen mannenhaat, maar ook een zogeheten 'straw man', het karikaturiseren van de tegenstander door deze te versimpelen en te demoniseren en deze 'pop van stro' vervolgens aan te vallen i.p.v. werkelijk op de inhoudelijke argumenten in te gaan.

Onderdeel van dit repertoire zijn maar al te vaak hoongelach, neerbuigend gedrag en proberen de tegenstander te vernederen. Als dit niet lukt, dan resten nog karaktermoord, censuur of simpelweg zwijgen of weglopen van het moeilijke gesprek. Ik maak dit onvolwassen gedrag bijna dagelijks mee met vrouwen en we hebben Anna recentelijk hier nog dit repertoire van mind games zien opvoeren. Voor elke man die meeleest is dit eveneens een feest der herkenning. All Women Are Like That, persoonlijke verantwoordelijkheid is hun achilleshiel.

Laat ik 1 ding helder en duidelijk stellen: ik haat vrouwen niet. Vrouwen die selectief aanstoot nemen aan mijn bespiegelingen gaan kennelijk voorbij aan de vele, vele posts die ik in de loop der tijd heb gewijd aan zwakke mannen, die ik vanaf het begin heb bestempeld als de kern van het probleem. Ook heb ik meerdere malen geschreven dat ik sterke MENSEN wil, man of vrouw. Daarin past slachtofferschap niet, dus vrouwen doen er goed aan om het moderne slachtofferschapsfeminisme waarmee iedere moderne vrouw besmet is van zich af te gooien. Hiervoor is zelfkennis nodig, een voorwaarde tot zelfontplooiing, zelfactualisatie. En daarmee is het cirkeltje rond, want dan zullen vrouwen de bereidheid moeten vertonen tot juist datgene waar ze zo'n grote moeite mee hebben: het nemen van persoonlijke verantwoordelijkheid.

Socrates zei reeds lang geleden: zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Uiteraard was,er een MAN voor nodig om dit duidelijk te maken en ik hoop dat vrouwen dit nu eindelijk eens ter harte gaan nemen. Ik zie het echter niet gauw gebeuren, want alle registers (zie bovengenoemd repertoire) worden open getrokken door vrouwen om toch maar vooral mannen tot het probleem te maken en niet vrouwen zelf. Ik zie het in mijn eigen relatie ook regelmatig terug. Zij loopt rond als een kip zonder kop en gooit er de ene na de andere onsamenhangende opmerking uit, ik probeer de samenhang hiertussen te zoeken en hier zo goed mogelijk op te reageren en zij zegt: doe toch niet zo onrustig. Vrouwen hebben het boek geschreven over projectie en het is letterlijk al een eeuwenoud patroon.

Dit draadje ben ik dan ook 5 jaar geleden gestart om mannen te helpen de vrouwelijke natuur beter te doorgronden en om MANNEN te helpen sterk en onafhankelijk te worden, niet vrouwen. Als ik hier ook vrouwen mee kan helpen is dat mooi meegenomen, maar eerlijk gezegd waag ik zeer te betwijfelen of vrouwen te helpen zijn, gezien de eerder beschreven defensiemechanismes als Het Grote Geheim achter vrouwen dreigt te worden onthuld. Dit is niet alleen een persoonlijk repertoire maar ook een collectief repertoire, vrouwen spannen samen om via hun 'hive mind' elke vorm van persoonlijke verantwoordelijkheid en dus PERSOONLIJKE GROEI wanhopig af te wenden. Een 'aanval' op 1 vrouw wordt dan een 'aanval' op ALLE vrouwen en andersom wordt een algemene observatie over vrouwen persoonlijk opgevat: dus jij zegt dat ik... Opnieuw zal iedere man die meeleest dit onmiddellijk herkennen.

In onderstaande video van Better Bachelor vertelt hij hoe hij tot vrijgezel is geworden. Een van de 'shaming lines' die veelvuldig door vrouwen wordt gebruikt is: who hurt you? Well, women like you did, that's who! In deze gefeminiseerde wereld waarin alles draait om vrouwen is romantische en relationele omgang met vrouwen voor ons mannen een regelrecht mijnenveld geworden, de kans dat je wel op een mijn stapt is vele malen groter dan dat je er niet op stapt. De gevolgen zijn levenslang letsel. Vrouwen willen dat er van hen gehouden wordt, mannen willen respect. Zodra hij haar liefde geeft staat zijn hart open maar als zij hem geen respect geeft blijft haar hart gesloten en breekt ze zijn hart. De emotionele gevolgen zijn voor de man verwoestend maar niemand die zich om hen bekommert in een gynocentrische realiteit waarin vrouwelijk slachtofferschap gevierd wordt en mannen inwisselbaar zijn en vaak nog de schuld krijgen ook. Zoek het woord 'projectie' op in het woordenboek en je krijgt talloze foto's van vrouwen. Dus mannen, neem de info van onderstaande video goed in je op, een gewaarschuwd man telt voor twee.



Mike
 
Laatst bewerkt:
Een tijdje terug postte ik een YT-video van Sunrise Hoodie over de observaties van Koning Salomon in Prediker over vrouwen. Salomon kon het weten, want hij had 700 vrouwen! Foolproof merkte dit terecht op als een zwakheid van Salomon. Ik heb nog nooit een MGTOW YouTuber meegemaakt die behalve vrouwen ook niet mannen kritisch beschouwt. Sunrise Hoodie over de verslavingspersoonlijkheid van Salomon en waarom het niet kunnen beheersen van dwangen en grillen de ondergang van elke man is:



Mike
 
Rollo Tomassi - de toekomst van vrouwen van huwbare leeftijd ziet er somber uit, want ze zullen eenzaam en kinderloos blijven:



Mike
 
Als vrouwen zo hard moeten roepen via t feminisme dan gaat t al fout. Ben je goed in iets dan doe je je ding. En niet alleen maar roepen. Die hele feministische beweging heb ik echt nooit begrepen. Ben je zelfstandige ik en leef. In harmonie met de anderen op de aarde. Mannen zijn mannen en vrouwen vrouwen. Niet gelijk. Niet hetzelfde. Vrouwen konkelen en zijn gemeen. Ik kan beter met mannen samenwerken dan vrouwen. Down to earth en wetende waar je aan toe bent. Ik als vrouw leer zoveel, zeker de laatste tijd. Ben sinds een jaar ‘wakker’ en zie wat de ‘samenleving’ doet met ons als individu maar zeker ook als groepering (lees gelovige, sekse, ras) Ik probeer als zelfstandige vrouw mijn boontjes te doppen, hou zielsveel van mijn partner die ik in zijn waarde als man laat. Hij doet de dingen die hij goed kan, ik de mijne. Zorg voor hem met goed eten, liefde en fijne gesprekken. We zijn altijd samen maar weten dondersgoed wat we wel en niet samen kunnen en moeten doen. Die vrouwen die hun zelfbeeld ophangen aan t feminisme moeten maar eens heel goed in de spiegel kijken en zich afvragen waar ze mee bezig zijn! 🙏🏼
 
Heerlijk om te lezen, dit. Dit doet mijn hart goed! Zoals ik al eerder schreef is het mijn missie om sterke MENSEN te creeren, man of vrouw. Dit betekent dat vrouwen tegen een stootje moeten kunnen en niet meteen moeten gaan janken als ik er zo hard in ga. Ik hoop hier duidelijk te kunnen maken dat we een serieus probleem hebben met feminisering en dat dit niet licht genomen moet worden aangezien dit een voorteken is van de ONDERGANG VAN BESCHAVINGEN, dit zien we door de hele geschiedenis heen.

Jij ondersteunt je man en vult hem aan, zo hoort het. We kunnen pas weer een gezonde samenleving opbouwen als mannen en vrouwen weer hun natuurlijke rollen aannemen en gaan staan in hun mannelijkheid en vrouwelijkheid. Hoewel ik me voornamelijk richt op een mannelijk publiek om vooral jonge mannen te leren wat het is om man te zijn doet het me goed dat er vrouwen zijn die hier ook van leren.

We zijn met z'n allen de weg kwijt en de tijd van zoete broodjes bakken zijn we allang gepasseerd. Op mijn forum zeg ik waar het op staat. Het interesseert me niet of ik daardoor ook mensen verlies, ik ben hier niet om te pleasen want ook dat is vrouwelijke energie. Een man durft tegen de stroom in te roeien en als het moet hier zelfs volledig alleen in te staan, want integriteit en eergevoel zijn alles voor hem. Uiteindelijk is dat wat gaat winnen, de tijd is er rijp voor.

Mike
 
Shantilove, ik kan me vinden in jouw zienswijze. Ik doe ook de dingen die mij natuurlijkerwijs goed afgaan en mijn vriend net zo.

Wat ik opmerk tijdens onze reizen (wildkamperen) vind ik interessant: hij is er goed in om initiatief te nemen, bestemmingen te bedenken, routes uit te stippelen. Ik zorg voor eten en drinken, route in de gaten houden, dat onze rugzakken goed gevuld zijn bij een wandeling, etc. En als de avond valt, zet hij zijn intuïtie aan (en houd ik mij stil) en gooit op de juiste moment het stuur van de auto om en dan is daar pardoes een geschikte plek om te kamperen. Ik zet de tent op en richt die in, kook eten. Hij zorgt voor bestemming, veiligheid, bescherming, aarding. Ik verzorg wat er nodig is. Dit zijn geen afspraken, maar gaat volledig vanzelf. En is daarom juist zo krachtig.

Mike, je zegt dat je je vooral op (jonge) mannen richt in dit topic. Als vrouw lees ik met nieuwsgierigheid mee en leer ik ook veel!

Ik bewoog me wel in kringen waarin er wordt uitgegaan van een collectieve vrouwenwond en dat vrouwen 'empowered' moeten worden etc. Ik heb dat nooit goed begrepen, kunnen voelen. Door dit zogenaamde 'empoweren' van vrouwen, raken we als mensheid alleen maar 'disempowered'. Als ik in mijzelf kijk, kan ik geen enkele situatie ontdekken waarin ik benadeeld ben oid omdat ik vrouw ben.
 
Shantilove, ik kan me vinden in jouw zienswijze. Ik doe ook de dingen die mij natuurlijkerwijs goed afgaan en mijn vriend net zo.

Wat ik opmerk tijdens onze reizen (wildkamperen) vind ik interessant: hij is er goed in om initiatief te nemen, bestemmingen te bedenken, routes uit te stippelen. Ik zorg voor eten en drinken, route in de gaten houden, dat onze rugzakken goed gevuld zijn bij een wandeling, etc. En als de avond valt, zet hij zijn intuïtie aan (en houd ik mij stil) en gooit op de juiste moment het stuur van de auto om en dan is daar pardoes een geschikte plek om te kamperen. Ik zet de tent op en richt die in, kook eten. Hij zorgt voor bestemming, veiligheid, bescherming, aarding. Ik verzorg wat er nodig is. Dit zijn geen afspraken, maar gaat volledig vanzelf. En is daarom juist zo krachtig.

Mike, je zegt dat je je vooral op (jonge) mannen richt in dit topic. Als vrouw lees ik met nieuwsgierigheid mee en leer ik ook veel!

Ik bewoog me wel in kringen waarin er wordt uitgegaan van een collectieve vrouwenwond en dat vrouwen 'empowered' moeten worden etc. Ik heb dat nooit goed begrepen, kunnen voelen. Door dit zogenaamde 'empoweren' van vrouwen, raken we als mensheid alleen maar 'disempowered'. Als ik in mijzelf kijk, kan ik geen enkele situatie ontdekken waarin ik benadeeld ben oid omdat ik vrouw ben.
Ja precies dat idd Wida. En het wordt vaak ook verwacht dat je t feminisme aanhangt. Want ja dan ben je pas echt vrouw....🙈. En daar slaan vele de plank mis helaas.
 
Shantilove, Wida en Mike, ben het volledig eens met jullie bovenstaande posts!

Ook ik ben van mening dat iemand het best zijn/haar potentieel benut, als je je natuurlijke aanleg volgt.
Heb ook nooit zo goed begrepen waarom er door voornamelijk vrouwen zo negatief tegen de traditionele rollen aangekeken wordt. Een van de sterkste vrouwen die ik gekend heb, was mijn oma. De rolverdeling was helder, zij zorgde voor het huis en gezin en mijn opa deed het grootste deel van het werk op de boerderij en in drukke tijden hielp oma mee, het zorgen voor de kinderen en huishouding werd dan door haar(schoon) moeder gedaan. Dit tot beider tevredenheid met een huwelijk van 50 jaar, dat is in mijn ogen samenwerking. En zoals Wida al zo treffend schreef, het gaat vanzelf. Dat heb ik ook met mijn man, we zijn al ruim 32 jaar samen en zonder het expliciet benoemd te hebben, zijn onze taken verdeeld naar onze aanleg en naar volle tevredenheid. Als we al een keer van mening verschillen is het op de details en niet op de hoofdlijnen. En waar andere mensen quarter/midlife crisis en weet ik wat voor shit hebben, rollen wij er gewoon doorheen zonder noemenswaardige problemen. Ik ben ook van mening dat je dingen niet moeilijker moet maken dan dat ze zijn, maar sommige mensen wentelen zich graag in zelfmedelijden. Helaas zijn er veel vrouwen die het makkelijker vinden om de oorzaak buiten hen te zoeken, dan eens kritisch naar zichzelf te kijken

Vind samenwerken met mannen ook veel fijner dan met vrouwen, lekker to the point en voor de rest niet teveel gedoe. Naast dat heel wat vrouwen konkelen en gemeen zijn, kunnen ze ook enorm goed zeuren en oude koeien uit de sloot blijven trekken, tot vervelens aan toe.. En dan dat voetstoots aannemen dat je het als vrouw altijd met hen eens bent, als ze zitten te klagen over hun leven en wee je gebeente als je
zegt dat je het niet met haar zienswijze eens bent. Dan weet je zeker dat er zodra je vertrokken bent goed geroddeld gaat worden. Dit zijn trouwens dezelfde vrouwen, die vorige zomer nog schande spraken over de mondkapjes in Duitsland. Maar toen het in Nederland geadviseerd werd, als eerste met zo'n ding op door de winkel paradeerden, tegen zo'n stupiditeit, daar is toch geen kruid tegen gewassen.

Die hele feminisering heeft de samenleving inderdaad niet veel heil gebracht, integendeel zelfs, hele volksstammen liggen overhoop met zichzelf. En dan de samenleving, daar hebben we met onze noabers hele gesprekken over, dat van het samen leven eigenlijk niet meer zo veel van over is op
heel wat plekken. Meer van een ontwrichting eigenlijk. Past natuurlijk wel goed in de omkeringen van de elite, alle natuurlijke rollen door elkaar heen husselen, totdat je een verwarde kudde overhoud.
Regelmatig zie ik de desastreuze gevolgen ervan, 'empowerede' vrouwen van midden/ eind 30 met rammelende eierstokken die ten einde raad een gefeminiseerde man aan de haak slaan, een gezin stichten en na verloop van tijd hem verbijsterd achter laat met de mededeling dat hij haar belemmerd in haar ontwikkeling. En dan begint de ellende, man in de war, kinderen verdrietig, vrouw chronisch op zoek naar zichzelf, maar dat nooit kunnen vinden. De enigen die hiervan profiteren zijn de GGZ en jeugdzorg, daarnaast als je de mensen druk bezig houdt met dit soort narigheid, houden ze geen tijd over om zich in grotere plaatje te verdiepen.
Kortom, hoogste tijd om dat te veranderen.
 
Feminisme past net als homoseksualiteit, transgenderschap, non-binairiteit, multiculti, de antiboerbeweging en globalisering in de ontmenselijkingsagenda.

We hebben sterke hetero mannen en vrouwen nodig die zich willen voortplanten om ons gedachtegoed invloedrijker te maken en de omvolking ongedaan te maken.
 
Feminisme past net als homoseksualiteit, transgenderschap, non-binairiteit, multiculti, de antiboerbeweging en globalisering in de ontmenselijkingsagenda.

We hebben sterke hetero mannen en vrouwen nodig die zich willen voortplanten om ons gedachtegoed invloedrijker te maken en de omvolking ongedaan te maken.
Klopt, dat is ook wat er mist in onze maatschappij. Velen zitten op een dwaalspoor zichzelf te zoeken, terwijl de oplossing voor de hand ligt. Maar krijg dat het gros maar eens aan het verstand 😎
 
De romantische liefde heeft mij helaas nog niet gevonden sinds ik voor de tweede keer single ben. Ik kijk rustig rond tot ik iets wil proberen. Ik ben overigens wel gelukkig met het leven dat ik heb.
 
De romantische liefde heeft mij helaas nog niet gevonden sinds ik voor de tweede keer single ben. Ik kijk rustig rond tot ik iets wil proberen. Ik ben overigens wel gelukkig met het leven dat ik heb.
Dat kan inderdaad wel lastig zijn. Heb geen idee wat jouw leeftijd is. Kan alleen voor mijzelf spreken op dit gebied, mijn man en ik kwamen elkaar tegen eind tienerleeftijd. Wat toenertijd vrij gangbaar was. Ik weet dat het tegenwoordig wat lastiger kan zijn. Het grappige was toen we elkaar tegen kwamen, we niet zoekende waren, maar er gewoon een vonk oversprong en we zoveel raakvlakken hadden en dat het begin was
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.468
Berichten
497.787
Leden
8.630
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan