BPOC 2020

Getuigenis van Gideon van Meijeren, kamerlid voor FvD:



Hij sprak ook afgelopen zondag op het Malieveld. Eerst denk je: wat is dat voor een halfzacht balletje. Totdat hij zijn mond opendoet, hij had het zelfs over de 'corona-hoax'! Een aanwinst, deze Gideon, en dat zie je nu ook bij deze hoorzitting, waarin hij vrijuit kan spreken.

Mike
 
Heb hem van de week ook gezien en was ook verbaasd over zijn openheid en scherpheid. Ik zie hem als een aanwinst!
 
De overgebleven FvD-mannen zijn allemaal een aanwinst, maar die Simone Kerseboom vertrouw ik voor geen meter. Kijk hoe ze hier braaf knikt naar de kamervoorzitter, weer die vrouwelijke violgzaamheid:



Gideon van Meijeten, Pepijn van Houwelingen, Freek Jansen, ze zien er uit als beta's en korpsballetjes en je zou het ze niet geven, maar hun teelballen zijn wel degelijk ingedaald! Daarom.ben ik.zo blij dat ik naar die FvD-manifestatie in Den Haag ben geweest afgelopen zondag en ze heb kunnen horen spreken. Hun toon is radicaler dan ooit nu Van Haga weg is, verwacht nog meer openlijke rebellie tegen de absurde coronaregels in de kamer voor de camera. Simone Kerseboom.is gewoon een goedbedoelend lief vrouwtje, dat zag ik in Den Haag al op het podium, van de mannen zullen we het moeten hebben.

Mike
 
Laatst bewerkt:

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.835
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan