Zweden

Voor het eerst sinds de invoering van de terreurwetgeving in 2003 zal in Zweden een rechtsingang voor terreurmisdaden door de Zweedse rechtbank beproefd worden. Om een veroordeling te bewerkstelligen moet de officier van justitie bewijzen dat het de intentie van Rakhmat Akilov was om met zijn dodelijke truckaanval op de Drottninggatan een terroristische misdaad te begaan.

https://fenixx.org/2018/01/21/het-is-moeilijk-te-bewijzen-dat-de-aanslag-van-akilov-een-terroristische-misdaad-was/

Mike
 
Zweden – Krachtige explosie bij een kantoorgebouw. Slechts honderd meter van het politiebureau waar afgelopen woensdag een ontploffing plaatsvond.



https://fenixx.org/2018/01/22/alweer-een-explosie-in-de-migrantenwijk-rosengard/



Mike
 
Zweden – Een standbeeld van de Maagd Maria is in Växjö vernield. Het standbeeld wat bij de Katholieke kerk van St. Michael stond, mist nu zowel handen als hoofd.



https://fenixx.org/2018/01/23/mariabeeld-in-vaxjo-onthoofd/

Mike
 
De Zweden zullen in het vervolg later met pensioen moeten, omdat anders de vervolgkosten van de immigratie niet meer gedekt kunnen worden. Dat eiste onlangs de Zweedse minister van Financiën Magdalena Andersson (sociaaldemocraten). Haar eis kwam kort nadat ze in de herfst van het afgelopen jaar een royale begroting voor 2018 aannam, waarbij gezinnen, kinderen, studenten en pensioengerechtigden royaal beloond worden.



https://ejbron.wordpress.com/2018/01/23/kosten-voor-immigratie-zweden-moeten-in-het-vervolg-langer-werken/

Mike
 
Het nieuwe spannende Zweden – De wrede roofovervallen gepleegd tegen kinderen in Nacka zijn de afgelopen jaren sterk gestegen. Van negen overvallen in 2013 tot 36 stuks verleden jaar, schrijft Nacka Värmdö Posten. Bovendien is er in de gehele gemeente Stockholm een aanzienlijke toename van 60 procent.



https://fenixx.org/2018/01/24/gewelddadige-afrikanen-roofovervallen-kinderen/

Mike
 
KfJIs6K.jpg


Mike
 
Het nieuwe spannende Zweden – Acute opname afdelingen die worden bestormd door verhitte en agressieve familieleden en vrienden van degene die net is gearriveerd voor medische zorg, voor bijvoorbeeld schotwonden, is een steeds vaker voorkomend fenomeen in Zweedse ziekenhuizen. Het personeel wordt hierbij onderworpen aan bedreigingen en geweld.



https://fenixx.org/2018/01/25/beschermingzones-bij-acute-opname-afdelingen-moeten-bestormingen-voorkomen-na-schietpartijen/

Mike
 
Zweden – De hoge werkloosheid onder de in het buitenland geboren Zweden dempt de lonen voor alle loontrekkenden in het land. Constateert Nordea (grote bankengroep in Scandinavië) in een nieuwe analyse, meldt Dagens industri.



https://fenixx.org/2018/01/25/de-hoge-werkloosheid-onder-immigranten-dempt-de-lonen-voor-alle-werknemers/

Mike
 
https://fenixx.org/2018/01/25/in-zweden-worden-nu-mensen-vervolgd-voor-hun-kritiek-op-de-islam-als-een-ideologie-het-politieverhoor-wordt-door-een-moslim-gehouden/

What's next? Verhoren van 'seksistische' mannen door vrouwen?

Mike
 
Zweden verzinkt in migrantengeweld. Steeds opnieuw vallen er gewonden en zelfs doden. Bloedige aanvallen op de politie zijn al lang geen zeldzaamheid meer en juist in de migrantenwijken van Malmö of Stockholm heerst inmiddels pure anarchie. Zoals de Britse krant “The Times” bericht, zijn inmiddels al teenagers zwaar bewapend onderweg op straat.

“In Malmö, waar een vijfde deel van de 340.000 inwoners jonger dan 18 jaar is, struinen 14-jarige kinderen met Kalasjnikovs (AK-47) en kogelwerende vesten door de straten. De gemiddelde leeftijd van de bendeleden is 22 jaar, de overwegende meerderheid van hen is afkomstig uit migrantenfamilies”, aldus de gerenommeerde krant bijna berustend.



https://ejbron.wordpress.com/2018/01/26/zweden-capituleert-voor-het-migrantengeweld/

Mike
 
Zweden zet tot christendom bekeerde Iraanse vrouw uit, die haar leven in Iran niet zeker was maar gelukkig asiel vond in Hongarije. Maar terugkerende ISIS-strijders gratis huisvesting en uitkeringen!



Mie

 
Zweden is de toekomst van Nederland, hier is het bij lange na nog niet zo erg. Wat is precies je punt?

Mike
 
https://fenixx.org/2018/01/28/grijsaard-stierf-hongerdood-in-bejaardentehuis-in-het-socialistische-paradijs-zweden/

Mike
 
https://fenixx.org/2018/01/28/dreigt-er-een-burgeroorlog-in-zweden-of-zijn-ze-te-bang-om-te-verliezen/

Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.793
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan