• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

X22 Report

Medusa

Well-known member
En weer een gedeelte door Paul vertaald:

Ep. 2786b - Trump: We Nemen Het Huis Terug, De Senaat & Amerika, Niets Kan Dit Stoppen, Niets

X22 Report van 29 mei 2022

Vertaling van 1:38 tot 8:30 door Paul Harmans

De Deep State, het nep nieuws en big tech maken zich grote zorgen, want wat gebeurt er momenteel? We hebben Durham, hij presenteert bewijs tegen Sussmann en Clinton en dat gaat nog veel, veel hoger dan dat. We hebben de informatie over de verkiezingsfraude die naar buiten komt. En elke dag zien we meer en meer informatie naar buitenkomen en de Deep-State-Spelers maken zich over dat alles grote zorgen.

Bedenk je, dit is geen race, het is geen sprint, het is een marathon, het is een reusachtig schaakspel. We weten al wat de uitslag is, we weten al dat de goeden alle zetten hebben gedaan voor schaakmat. De Deep-State-Spelers hebben besloten: “Weet je, we geven niet op, we zullen vechten tot het absolute einde, en we zullen blijven vechten en we zullen chaos creëren om te trachten de goeden in moeilijkheden te brengen.” Gaat dat werken? Nee, want de goeden kennen het playbook, zij hebben de macht, zij hebben de feiten, zij hebben de waarheid. En als de tijd voortgaat, dan zullen de goeden meer en meer waarheden en feiten naar buiten brengen. Wat zal dat doen met propaganda? Het vernietigt dat elke keer weer. Het vernietigt elke keer hun leugens.

Trump was in Wyoming en zei: “Luister, we nemen het Huis terug, we nemen de Senaat terug, we nemen Amerika terug.” En niets zal dat stoppen. Denk aan het plan hier, denk aan alles dat tot nu toe is gedaan. Langzaam maar zeker, het is als een bankschroef die wordt aangedraaid op de Deep State. Je doet het beetje bij beetje en het perst en perst ze samen. En ja, ze zullen terugvechten, ze zullen voor hun leven vechten, ze zullen trachten er onderuit te komen, maar daar zullen ze niet toe in staat zijn. Omdat, zodra je de waarheid hebt en de feiten en je kunt dat allemaal naar buiten brengen, dan vernietigt dat alles waarover zij hebben gesproken. En het volk, zoals je kunt zien, die zitten niet op dezelfde pagina als de Deep State. Het volk ontwaakt en ze willen meer weten, ze willen de waarheid, ze willen de feiten.

Dat is waarom de waarderingscijfers van het nep nieuws als een idioot dalen. Dat is waarom Biden’s waarderingscijfer bij het vuil liggen. Dat is waarom zij geen gebeurtenis kunnen laten plaatsvinden zoals ze gewend waren. Jazeker, ze kunnen gebeurtenissen creëren, ze kunnen hun ammunitie gebruiken, maar het volk kijkt er nu dwars doorheen. En ze begrijpen hoe een tirannieke regering eruit ziet. Ze beginnen te begrijpen hoe belangrijk de grondwet is. En als de tijd voortgaat, dan zal het slechter en slechter worden voor hen (de Deep State). Er kan niet teruggekeerd worden, alles wat ze kunnen doen is voorwaarts gaan, en terwijl ze voorwaarts gaan wordt het erger en erger voor hen. In feite, als zij hiermee doorgaan, dan zijn zij degenen die meer en meer mensen wakker maken. We zullen het daar verderop meer over hebben.

Maar eerst, kijk wat Biden zegt, hij verkondigt constant leugens tegen het volk, en het volk zit daar en denkt: “Oké, dat is weer een leugen”. En dat is wat Biden doet, dat is wat de Deep State doet, dat is wat het nep nieuws doet. Hij (Biden) gaf een speech bij de officiersopleiding van de marine, voor hen die hun diploma hadden behaald, en Joe Biden beweerde valselijk dat hij in 1965 bij de officiersopleiding van de marine zat, maar Biden behaalde in 1965 zijn diploma aan de universiteit van Delaware en dat maakt dit volledig onmogelijk. Daarna vertelde hij een andere leugen toen hij sprak bij de universiteit van Delaware op de afstudeerdag. Hij zei dat de 6 januari demonstranten (tijdens de zogenaamde bestorming van het Capitool) politieagenten hebben gedood. Dat is een complete leugen, de waarheid is dat er 4 Trump supporters werden gedood. Twee vrouwelijke Trump supporters werden gedood door de politie en dat is allemaal vastgelegd op video. 1 vrouwelijke Trump supporter werd in koelen bloede doodgeschoten. Een politieagent overleed de dag erna aan een hartaanval. Er werd geen enkele politieagent gedood op die dag. Maar de democraten, het nep nieuws en big tech, die dringen ons constant deze leugen op en ze zullen daar niet mee stoppen. Maar het volk kent inmiddels de waarheid, ze kennen de feiten, dat dit nooit is gebeurd.

Dit is de Deep State, dit is het criminele syndicaat. En als zij verder kunnen gaan en zij kunnen een Alpha Bank bedrog creëren, als zij verder kunnen gaan en een nep Ruslandverhaal kunnen creëren om Trump te verwijderen, waar zijn ze dan nog meer toe in staat? Denk daar eens aan. Ze logen tegen het volledige volk, ze trachtten iedereen ervan te overtuigen dat Trump samenzwoer met Rusland en wie deden daaraan mee? Het nep nieuws, big tech, de corrupte politici, de inlichtingenchefs, zij waren er allemaal bij betrokken. Dat is infiltratie van binnenuit, dat is hoogverraad, rebellie van binnenuit. En alles wat zij zeiden bleek nep, bedrog en vals te zijn, omdat ze betrapt werden op hun leugens.

Net als met de Hunter Biden laptop. Bedenk je, het zijn dezelfde mensen die ons vertelden dat het Russische disinformatie betrof: “Geloof niet wat die complotaanhangers je vertellen!” Ze hadden het allemaal fout. “Wij hebben de inlichtingen”. Werkelijk, liep dat goed af voor hen? Nee, dat deed het niet.

Nu hebben we de Daily Beast, zij gaven een verontschuldiging vrij aan de reparateur van Hunter Bidens laptop. Welnu, zouden zij geen onderzoekswerk moeten verrichten? Zouden ze niet de waarheid moeten opsporen in plaats van geloven wat de inlichtingen functionarissen hen vertellen? Dus deze verontschuldiging is een klein beetje te laat, maar ze geven het nu toe. En de laptop was niet gehackt, was niet gestolen. Jazeker, het is bevestigd dat het Hunter Bidens laptop is, hij tekende ervoor (toen hij hem voor reparatie afgaf bij de reparatie shop), al zijn informatie staat erop. En nu valt het volledig in elkaar voor hen. In feite zal dit nog veel slechter voor ze worden als we verdergaan. En ja, Trump en de goeden hebben hen volledig voor de gek gehouden, zij hebben de val aller vallen opgezet.

En ja, er zijn vele goede acteurs in deze show. En ik geloof dat één van hen Bill Barr is. Ja, zelfs met Trump die zei dat Bill Barr de makkelijke weg naar buiten nam, ik geloof dat dit een toneelspel was, opgezet door Bill Barr en Trump. Waarom? Om hen later te pakken te nemen, want juist nu haalt Bill Barr uit naar Hillary Clinton over Rusland Gate en zegt dat zij schuldig is aan hoogverraad en rebellie. Hij zei dat het een smerige politieke truc is. Bill Barr: “Ik dacht dat we in een grondwettelijke crisis zouden belanden, ik denk, ondanks wat je van Trump vindt, dat het een feit is dat het gehele Rusland Gate ding een ernstige onrechtvaardigheid was. Het blijkt dat het een smerige politieke truc was, die gebruikt werd om hem te belemmeren (als presidentskandidaat in 2016) en om hem daarna uit zijn (presidentiële) ambt te zetten. Ik meen dat het revolterend is.”
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22 Report - playbook known (16 year plan):Mke
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22 Report:Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22:Het begint er steeds meer op te lijken dat marker 11.3 slaat op 3 november dit jaar. Dat is 5 dagen voor de midterm-verkiezingen op 8 november. Ben benieuwd hoe dit filmscript vol met goede acteurs en plotwendingeb zich gaat ontvouwen!

Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22 Report - we gaan een hele hete zomer tegemoet!Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22 Report - mooi weekendcadeautje dit!Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22 Report - [D] Day:Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22 Report - ze willen weer een zomer vol met rellen:Mike
 

Warrior of light

Well-known member
2 x X22 Report - ze willen weer een zomer vol met rellen:Mike
Ach ja ik verwacht nog wel meer gekke dingen de komende maanden, [ZE] zitten immers in hun doodstrijd!
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22 Report - Marker 11.3 is de waarheid over de Amerikaanse verkiezingsuitslag van 2020, daarna kan het leger officieel ingrijpen:Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22 Report - het voelt als de stilte voor de storm, er zit iets groots aan te komen!Mike
 

Medusa

Well-known member
En weer een gedeelte door Paul vertaald:

Ep. 2795b – Het Gaat Om Wat Je Niet Ziet, Durham Is Niet De Enige Die Bezig Is, Make America Great Again

X22 Report van 9 juni 2022

Vertaling van 1:30 tot 8:25 door Paul Harmans

Trump en de goeden hebben de Deep-State-Spelers gevangen gekregen in hun eigen agenda. Als je hun playbook kent en je weet wat ze gaan doen, dan weet je dat je ze in de val kan laten lopen. En dat is precies wat Trump heeft gedaan. Als je goed naar de situatie kijkt en je kijkt naar wat de Deep State doet en wat het nepnieuws doet en wat de corrupte politici doen en wat de puppetmasters doen, dan kan je zien dat elke stap die zij zetten op hen terugkaatst.

Ze hebben de stap gezet om de grens (met Mexico) open te stellen, zal dat hen uiteindelijk helpen? Gaan de mensen daarin mee? Nee, de mensen verwerpen het, alle opiniepeilingen laten dat zien. Kijk naar wat er in Afghanistan gebeurde. Staan de mensen achter hen? Nee, het had een averechtse uitwerking. Over Oekraïne, willen de mensen daadwerkelijk een oorlog in Oekraïne, staan ze achter Biden? Nee. Het tegenovergestelde gebeurt momenteel, mensen geven niet om Oekraïne en zeggen in feite dat we er niet bij betrokken moeten zijn. Bedenk je, het (Oekraïne) is een Deep-State-Pleisterplaats, waar ze geld witwassen, babyfabrieken hebben, biolabaratoria en noem maar op hebben. Denk aan de economie, staan de mensen achter Biden, staan ze achter de Deep-State-Spelers? Nee. Staan de mensen achter hen met Roe versus Wade (het abortusvraagstuk)? Nee. Alles wat zij momenteel doen heeft een averechtse werking, zelfs met de wapencontrole, dat gaat niet in hun voordeel verlopen.

En als ze dit constant blijven doen, dan wordt het, terwijl we de midterms (verkiezingen) naderen, slechter en slechter voor hen. In feite moeten ze dit vol blijven houden, dit is fantastisch, want ze red pillen (wakker maken) zoveel mensen, ze laten de mensen zich tegen hen keren en dat is van voordeel voor Trump, de goeden en het volk van dit land.

Wat denk je dat de 6 januari verhoren (over de zogenaamde inval in het capitool) zullen laten gebeuren? Mensen geven niets om de 6 januari verhoren. Zij weten dat het absoluut niets voorstelt. Zij weten dat de mensen het capitool gewoon binnenliepen. Weet je waar ze zich meer zorgen over maken? Dat hun steden worden platgebrand, dat er geplunderd wordt, het moorden, het bezuinigen op de politie en er daardoor meer misdaden zijn. Dat is waar de mensen bezorgd over zijn. Dus alles dat zij (de Deep State) momenteel doen, werkt niet in hun voordeel.

Trump en de goeden wisten dat, zij hebben hen hierbij betrapt, zij wilden dat: ‘ga je gang, druk je agenda er maar door, zo hard je maar kan’. In feite zorgde hij (Trump) ervoor dat hun plan versneld moest worden. Bedenk je, hij kwam in het Witte Huis en draaide alles terug en liet het land zien dat de economie goed kan zijn, zelfs in de economische illusie van de centrale banken kan ik de brandstofprijzen verlagen, de inflatie laag houden, de laagste werkloosheid die we ooit hebben gezien. Ik kan je laten zien hoe we de eindeloze oorlogen overal in de wereld kunnen stoppen. En dat deed hij. Dat is wat hij deed en zij (de Deep State) moesten dat weer omkeren. En dat is wat ik bedoel met het versnellen ervan. In feite sloot hij ook de grenzen. Hij deed dat allemaal in de wetenschap dat deze personen het allemaal weer moesten omkeren en hun plan moesten versnellen. Dat is waarom je dit momenteel allemaal ziet gebeuren.

En terwijl dit allemaal gebeurt, heeft Trump bepaalde dingen op hun plek, en hij niet alleen. Ik heb het over het volk, ik heb het over het leger, ik heb het over openbare aanklagers. Bedenk je, Durham is niet de enige die bezig is. Een hoop dingen die gebeuren, gebeuren op de achtergrond. Je kent de details van het plan niet. Het is net als een kind op de achterbank terwijl jij rijdt en het kind vraagt: “Zijn we er al? Zijn we er al?” Jij weet hoe lang het gaat duren, jij weet welke wegen je moet nemen, maar het kind weet dat niet. En dat is waarom ze blijven vragen: “Zijn we er al?" Wij kennen de details van het plan niet. We kunnen wel zien wat ze trachten te doen, maar we kennen de details niet. En dat is waarom mensen blijven vragen: “Wanneer komt hier een eind aan?” “Komt er ooit een eind aan?”

Wel, bedenk je, we zitten in een oorlog, het is een informatieoorlog. Je kan niet zomaar zeggen: “Hey, dit is de datum waarop de oorlog beëindigd wordt.” Zo werkt het niet. En dit gaat om het ten gronde richten van de Deep State, dit gaat om het onthullen van hun systeem, daar gaat dit allemaal om en om het wakker maken van het volk. We kunnen nooit meer toestaan dat dit nog een keer gaat gebeuren (infiltratie van binnenuit en het creëren van weer een Deep State). Als mensen zeggen: “Ja, maar, we wisten dat allemaal al.” NEE, je wist het niet, omdat als je het allemaal wel wist, dan zouden de mensen nooit hebben toegestaan dat het gebeurde. We hadden infiltratie van binnenuit gedurende vele, vele jaren en mensen willen dat meteen beëindigen? NEE, we moeten iedereen in dit land wakker maken, zij moeten begrijpen wat er gaande is, zij moeten begrijpen hoe we tot hier zijn gekomen, hoe ze het deden, zodat we nooit meer kunnen toestaan dat het weer gebeurt. Dat is het hele punt hiervan.

Het gaat niet om een 4 jarige verkiezing, het gaat er niet om dat Trump weer terugkomt als president. Dit gaat over het voortbestaan van het land, want wat gebeurt er na Trump? We hebben het volk nodig, dus we moeten de verkiezingen repareren. Betekent dat dat je niet meer gaat stemmen? NEE, je gaat stemmen. Dat houdt in dat je gaat stemmen zoals je nog nooit eerder hebt gestemd. Waarom? Omdat het hun systeem van vals spelen ontwricht. Dan kunnen ze er niet tegenop.

En we zien dat ze momenteel moeilijkheden ondervinden. De dingen lopen niet zoals ze dachten dat ze zouden gaan lopen. En Trump bouwt aan het offensief, alle dingen komen momenteel tezamen. En Biden, Pelosi, de puppetmasters, de centrale banken doen wat ze maar kunnen om hun agenda erdoor te drukken, iets dat faalt en faalt en faalt. Ze zullen vechten voor hun leven. Alles wat ze nu doen is een reactie op wat Trump doet en hij zal nog veel meer erdoor drukken, en de mensen zullen er meer doordrukken. Dit gaat niet goed eindigen voor hen (de Deep State). Jazeker, uiteindelijk zal Amerika weer fantastisch zijn, alles zal weer fantastisch zijn.

Maar we moeten het de mensen laten zien, die mensen die geen idee hebben wat er gaande is, ze moeten het uitgespeeld zien worden. En dat is waar we momenteel getuige van zijn. We gaan door een transitie. Jazeker, Trump heeft de overhand, jazeker, het leger is erbij betrokken, jazeker, devolutie is ingesteld, jazeker, dit wordt allemaal voor je gedaan met een doel, zodat je het begrijpt. En waarom moet je het begrijpen? Omdat er een heleboel mensen zullen zijn die het na het openbaren van de feiten nog steeds niet zullen begrijpen. En heel waarschijnlijk zullen de meeste mensen die dit volgen, de mensen die het onderzocht hebben, de mensen die alles in twijfel trokken, zij zullen het moeten uitleggen aan bepaalde mensen, wellicht aan hun familie, hun vrienden, die het gewoon niet snappen. Dat is waarom dit gebeurt, het verhaal moet verteld worden. En alles wat de Deep State doet, alles wat de corrupte politici doen, daarmee brengen zij zichzelf continue schade toe, keer op keer op keer. En de mensen worden wakker en de mensen weten in welke richting zij moeten gaan: weg van hen!
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22 Report - opnieuw dat gevoel dat er iets groots aan zit te komen m.b.t. 11 3 (,Amerikaanse verkiezingen 2020):Mike
 

Peaceful Warrior

Active member
2x X22 Stealth bomber incoming…


 
Laatst bewerkt door een moderator:

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Ik heb je links aanklikbaar gemaakt, compleet met plaatje.

Dit is een heel belangrijke episode van X22. Ik zie nog deze zomer Jan. 6, True The Vote (geotracking) en Elon Musk (Twitter firehose & Srarlink) samenkomen tot een GIGA red pill over verkiezingsfraude, landverraad, pedofilie en de waarheid over C19. Dit is een zetpil die onontkoombaar is, of je je er nu tegen verzet of niet, geniaal gespeeld!

Ook zie ik Trump terugkeren in het Witte Huis nog deze zomer, dus VOOR de midterms. Ik moet denken aan de post: we left the timing up to POTUS. Trump mocht zelf beslissen of hij voor de midterms terug wilde komen of erna. Nu de Deep State zo klem wordt gezet is het om het even:

Scenario 1: Trump keert pas terug na de midterms omdat We The People dan hebben gesproken en wars van alle pogingen tot verkiezingsfraude een volledig Republikeins congres hebben benoemd, puur vanwege het overweldigende aantal kiezers. Dit volksmandaat maakt het zeer aannemelijk dat Trump pas na de verkiezingen van 8 november zijn herintrede doet in het Witte Huis. Er moet dan wel rekening gehouden worden met gewelddadige rellen, waarbij GEWAPENDE GROEPERINGEN (antifa/BLM) onschuldige slachtoffers zullen maken.

Scenario 2: Alles komt nog deze zomer uit (August is traditionally a hot month, JA June ETA, drip drip drip FLOOD). Dit vormt de verificatie van 11.3, oftewel de massale verkiezingsfraude komt uit. Dit geeft het leger een legitieme reden om massa-arrestaties te verrichten om de illegitieme regering Biden op te pakken (only way forward is MIL) en Trump te installeren als de legitieme winnaar van de verkiezing van 2020. Trump verklaart direct antifa en BLM tot binnenlandse terroristische groeperingen en deze worden meegenomen in de arrestatieronde. Hiermee worden rellen en onnodig bloedvergieten voorkomen. De midterms zullen gewoon doorgaan in november en de geredpillde massa, incl. gematigde Democratische kiezers, zullen massaal naar de stembus gaan (the D party will be destroyed). Omdat er geen stemfraude is zal de uitslag een ware barometer zijn van het politieke klimaat in Amerika en als shining beacon on the hill zal de hele wereld zien hoe er met deze verraders moet worden omgegaan door het leger en We The People tegelijk.

Alles lijkt er op dat het het tweede scenario gaat worden. Time to end the horror show op 15 mei ging over ons. Enough have seen, weet je nog? Apenpokken is mislukt en het COVID-script wordt er (tevergeefs) weer bij gehaald.

Maar zonder tests geen pandemie gebaseerd op vals positieve uitslagen. Is er nog geld voor gratis tests dan? Weet je nog in het staartje van de vorige 'pandemie' dat er zoveel te doen was over het voorstel van De Jonge om iedere Nederlander een verplichte bijdrage van 7,50 euro per test te laten betalen? In de toenmalige realiteit loopt dat hoog in de kosten als een gezin met kinderen twee of drie keer per week hun kinderen moeten laten testen, plus als ze zelf een snotneus krijgen en zichzelf moeten testen en dan na 10 dagen weer. Gaven ze toen niet al toe dat er geen geld meer is voor al die tests?

En wat dacht je van de financiele uitputtingsslag die Oekraine is? Wordt het nu duidelijk waarom Poetin het conflict aldaar zo rekt? En hoe uitgekiend was het om de roebbel aan goud te koppelen terwijl hier de inflatie door het dak gaat! Tonnen wapens, munitie en ander materieel moet naar die bodemloze put, Oekraiense 'vluchtelingen' moeten gehuisvest worden. En Zelensky blijft maar smeken om meer meer, meer. Ze moeten wel, want dat is het hoofdkwartier van hun biolabs en Nazi World Order en die geheimen moeten koste wat kost bewaard blijven. Maar ook dat is tevergeefs, ook hier zijn ze volledig klemgezet. Er komt geen pandemie en ik geloof ook geen wereldoorlog, de horror show is voorbij en nu wachten we alleen nog in positieve ontspanning op de vloedgolf aan onthullingen en ontwikkelingen van deze hete zomer. 2022 will be glorious!

Mike
 
Laatst bewerkt:

henkie

Well-known member
Ik heb je links aanklikbaar gemaakt, compleet met plaatje.

Dit is een heel belangrijke episode van X22. Ik zie nog deze zomer Jan. 6, True The Vote (geotracking) en Elon Musk (Twitter firehose & Srarlink) samenkomen tot een GIGA red pill over verkiezingsfraude, landverraad, pedofilie en de waarheid over C19. Dit is een zetpil die onontkoombaar is, of je je er nu tegen verzet of niet, geniaal gespeeld!

Ook zie ik Trump terugkeren in het Witte Huis nog deze zomer, dus VOOR de midterms. Ik moet denken aan de post: we left the timing up to POTUS. Trump mocht zelf beslissen of hij voor de midterms terug wilde komen of erna. Nu de Deep State zo klem wordt gezet is het om het even:

Scenario 1: Trump keert pas terug na de midterms omdat We The People dan hebben gesproken en wars van alle pogingen tot verkiezingsfraude een volledig Republikeins congres hebben benoemd, puur vanwege het overweldigende aantal kiezers. Dit volksmandaat maakt het zeer aannemelijk dat Trump pas na de verkiezingen van 8 november zijn herintrede doet in het Witte Huis. Er moet dan wel rekening gehouden worden met gewelddadige rellen, waarbij GEWAPENDE GROEPERINGEN (antifa/BLM) onschuldige slachtoffers zullen maken.

Scenario 2: Alles komt nog deze zomer uit (August is traditionally a hot month, JA June ETA, drip drip drip FLOOD). Dit vormt de verificatie van 11.3, oftewel de massale verkiezingsfraude komt uit. Dit geeft het leger een legitieme reden om massa-arrestaties te verrichten om de illegitieme regering Biden op te pakken (only way forward is MIL) en Trump te installeren als de legitieme winnaar van de verkiezing van 2020. Trump verklaart direct antifa en BLM tot binnenlandse terroristische groeperingen en deze worden meegenomen in de arrestatieronde. Hiermee worden rellen en onnodig bloedvergieten voorkomen. De midterms zullen gewoon doorgaan in november en de geredpillde massa, incl. gematigde Democratische kiezers, zullen massaal naar de stembus gaan (the D party will be destroyed). Omdat er geen stemfraude is zal de uitslag een ware barometer zijn van het politieke klimaat in Amerika en als shining beacon on the hill zal de hele wereld zien hoe er met deze verraders moet worden omgegaan door het leger en We The People tegelijk.

Alles lijkt er op dat het het tweede scenario gaat worden. Time to end the horror show op 15 mei ging over ons. Enough have seen, weet je nog? Apenpokken is mislukt en het COVID-script wordt er (tevergeefs) weer bij gehaald.

Maar zonder tests geen pandemie gebaseerd op vals positieve uitslagen. Is er nog geld voor gratis tests dan? Weet je nog in het staartje van de vorige 'pandemie' dat er zoveel te doen was over het voorstel van De Jonge om iedere Nederlander een verplichte bijdrage van 7,50 euro per test te laten betalen? In de toenmalige realiteit loopt dat hoog in de kosten als een gezin met kinderen twee of drie keer per week hun kinderen moeten laten testen, plus als ze zelf een snotneus krijgen en zichzelf moeten testen en dan na 10 dagen weer. Gaven ze toen niet al toe dat er geen geld meer is voor al die tests?

En wat dacht je van de financiele uitputtingsslag die Oekraine is? Wordt het nu duidelijk waarom Poetin het conflict aldaar zo rekt? En hoe uitgekiend was het om de roebbel aan goud te koppelen terwijl hier de inflatie door het dak gaat! Tonnen wapens, munitie en ander materieel moet naar die bodemloze put, Oekraiense 'vluchtelingen' moeten gehuisvest worden. En Zelensky blijft maar smeken om meer meer, meer. Ze moeten wel, want dat is het hoofdkwartier van hun biolabs en Nazi World Order en die geheimen moeten koste wat kost bewaard blijven. Maar ook dat is tevergeefs, ook hier zijn ze volledig klemgezet. Er komt geen pandemie en ik geloof ook geen wereldoorlog, de horror show is voorbij en nu wachten we alleen nog in positieve ontspanning op de vloedgolf aan onthullingen en ontwikkelingen van deze hete zomer. 2022 will be glorious!

Mike
ga hem delen op gedachtenvoer
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.355
Berichten
397.433
Leden
8.435
Nieuwste lid
Ray Hollander
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan