Voorstellen Mijn naam is Jetje

Jetje

New member
Hallo allemaal,

wat een heerlijk forum wat ben ik hier blij mee.

Ik strijd al een jaar of 10 met uitslag op mijn gezicht het jeuk en brand en alles ben ik in ziekenhuizen afgelopen alles geprobeerd aan creme's pillen en eigenlijk durf ik te zeggen het is de grootste flauwekul wat je daar allemaal aangesmeerd krijgt aan rotzooi.

Er is geen dokter of specialist die begint over voeding,filosofie,spiritualiteit enz. of daar ook maar enig seconde mee bezig is.

Ik heb inmiddels mijzelf bijna van de lelijke uitslag afgeholpen die ik openkrabte omdat het s'nachts vooral niet te harde was afgeholpen.

een heftige klacht kan spiritueel gezien een omwenteling van je leef en denkwijze betekenen en de GROOTSTE en BELANGRIJKSTE stap is dan ook ga opzoek!!! Het komt ECHT niet naar jou toe gekropen. ZOEKT EN GIJ ZULT VINDEN en het is echt zo.

Als een vriendin met een boek komt wat ze je graag wil laten lezen bekijk het dan eens en stoot het niet meteen af met een oordeel :niets voor mij. Ik ben zo begonnen kwam ik later tot de ontdekking. Een vriendin kwam met een boek: De spirituele betekenis van 1200 ziektes van Christiane Beerlandt ga dat maar eens openslaan als dit boek op je pad komt kan ik bijna met zekerheid zeggen dat je op een nieuwe weg van bewustzijn en ontwikkeling bent gekomen. Van daaruit is mijn nieuwsgierigheid ver uit de hand gelopen grapje hoor. Ik zal zeker op dit forum een hoop vertellen over mijn ervaringen en genezingen op diverse gebieden. Nogmaals hartelijk Dank

Jetje

 
Hallo Jetje,

Fijn dat je uitslag onder controle is. Hoe heb je het voor elkaar gekregen?

Verder vind je nog veel informatie in het 'alleen lezen forum' met veel teksten van Mike, een voedingsadvies van Weston Price en handige adresjes.

Ook op 'mijn site' kun je kijken, als je dat al niet gedaan hebt. Daar staat informatie vanaf dit forum overzichtelijk bij elkaar gezet.

Lees ook eens 'dit' over huiduitslag.

Lia

 
Welkom, ik ben nu al nieuwsgierig naar jouw ervaringen en genezingen op diverse gebieden.

Veel leesplezier hier op het forum.

 
Hallo hier Jetje,

Ik wil beginnen te vertellen dat ik ontzettend veel kennis op doe uit het boek van Christiane Beerlandt. Ik heb dat boek altijd in de buurt en heb er heel veel in gelezen en dan bedoel ik de spirituele betekennis van 1200 ziektes.Eigenlijk is het bij haar begonnen. Als eerste wil ik graag weten wie nog meer de ervaring heeft met dat boek en graag een kleine toelichting.

Ik zal regelmatig op dit forum gaan schrijven het is een lastige periode voor mij omdat mijn moeder in het ziekenhuis ligt met tumoren in haar hoofd. Moet even het een plekje geven en dat kost veel energie.

Tot later Jetje

 
Hoi Jetje, Ik heb het boek. Ik sla het boek ook geregeld na als ik of iemand anders een kwaal heeft. Het levert altijd stof tot nadenken op en maakt je bewust van hoe je met situaties omgaat en hoe je dit kunt verbeteren. Ik geloof zelf dat er achter elke ziekte een emotionele blokkade zit.

 
Bedankt Lia,

Erg aardig van je.

Ook jij weet waarschijnlijk wat voor voedsel ze de mensen voeren in het ziekenhuis.

Hoe is het mogelijk dat ze daar niet als eerste met veranderen in voedingspatronen, voedingsstoffen bezig zijn. Aspartaan bv het staat daar in de koelkast, fabrieks brood, foute boter, foute toetjes enz enz. Kunnen we met dit forum niet iets bereiken naar de ziekenhuizen toe???

Groetjes machteloze Jetje

 
Ontstoken keelamandelen.

Het is de bacterie die zich nesteld in je amandel ik kreeg het soms als kind 3 keer achter elkaar. zware antibiotica super slap en het duurde 3 weken voordat ik een beetje op krachten kwam.Ik heb het wondermiddel gevonden na jaren en dat is propolistintuur van de uitstervende bijen, het is een natuurlijk antibioticum super smerig maar het helpt echt je druppelt het rechtstreeks op je amandelen en huig om het uur daarnaast Kamille thee in de vriezer in de vorm van een ijsje of blokje en op zuigen veel vitamine c 3000 mg en rust en je hebt misschien een dag of misschien 2 dagen een rare strot maar angina zet niet door. probeer het maar.

 
Dit is voor Mike,

Mike ik vind jou een top kerel zelfs mijn vriend is aan het veranderen en bewust aan het worden en die is eigen-wijs. Hoe vaak ik niet luister naar de opnames van de lezingen. En je achtergrond als leraar is helemaal te merken je hebt een hele prettige zelfs grappige verbaliteit. Ik blijf je volgen. Hartstikke bedankt.

Jetje

 
Over aspartaam in ziekenhuis'voedsel' het volgende citaat uit een post van mij van 3 weken geleden in een andere topic:

Quote:
Ik ben een keer tijdens een lezing in een discussie verzeild geraakt met een autist. Dat was een gebed zonder eind. Ik had het over suikervrije kauwgom met aspartaam. Iemand zei toen dat ze in ziekenhuizen ook voor sommige doeleinden kauwgom verstrekten, waarop ik zei: ...en ongetwijfeld zit daar ook aspartaam in. Vervolgens brak de autist in en zei dat ik dat helemaal niet zeker kon weten en dus ook niet moest zeggen. Waarop ik zei dat ik dat weliswaar niet 100% zeker wist, maar dat de kans wel heel erg groot was, aangezien zowel het Voedingcentrum als de GGD beweren dat aspartaam volledig veilig is. Waarop de autist weer zei: ja maar, als je het niet zeker weet, dan moet je dat ook niet zeggen. Waarop ik weer zei dat dit naar alle waarschijnlijkheid wel degelijk het geval is. Waarop de autist weer zei: je moet het niet zeggen als je het niet weet. Enzovoorts, et cetera. Uiteindelijk werd het publiek het zat en werd dit heerschap terecht gewezen en toen hield-ie eindelijk zijn gemak.


Dit bevestigt dus dat ik wel degelijk gelijk had! Je hoeft natuurlijk ook geen raketgeleerde te zijn om dergelijke conclusies te trekken...

Mike

 
Ik weet het niet, maar ik moet toch lachen om je verhaal Mike.

Er zit wel wat in wat die persoon die jij autist noemt zegt, zonder verder hier nog een discussie over te willen ontkenenen:)

 
Hij was een echte autist, geen aanname van mij maar als zodanig gediagnostiseerd (voor wat dat waard is)...

Mike

 
Oh daar heb ik ook nog iets leuks over .

Mijn broertje (solo zanger) ging altijd hevig kauwgum kauwende door het leven (met hallo sneeuwitje :wink:)

tot dat hij niet meer dan 3 liedjes achter elkaar kon zingen ipv avondvullend .

En ja dan is grote zus weer goed genoeg om advies te geven (of neefje lief )

Ik weet niet wat het is zei hij maar ik kan geen 3 liedjes achter elkaar meer zingen zonder dat mijn stem wegvalt .

Nah ja ik zei dus dat hij die troep moest laten staan en zowaar hij zingt weer als een kanariepietje . :D

 
mijn kinderen wilden een paar jaar geleden graag toch nog steeds kauwgum eten, ik ben in de supermarkt aan het speuren geweest en de enige kauwgom zonder aspartaam en andere zoetstoffen was Stimorol (van vroeger de traditionele)

 
Ik vind dat mensen niet overheersend moeten worden Mike als jij een lezing geeft, jij bent de man die ze nek uitsteekt en zijn best doet om mensen bewust te laten worden en als ze dat niet begrijpen tja. Strenger worden misschien. Als je aan bewustwoording werkt laat mensen dan aub blijven bestaan zoals Mike. En als je er eens naast zit zowat. Mensen die het beter weten moeten lekker zelf op t podium gaan staan. Zo.

 
Jetje,

Dan zul je zeker blij zijn met deze opmerking die ik zelf eerder al maakte:

Quote:
Als je net zoveel hierover hebt gelezen als ik heb, kunnen we misschien praten. Tot die tijd is het veel te makkelijk om vanaf de zijlijn kritiek te leveren. Mij wordt verweten dat ik een soort olifant door de porseleinkast ben, maar voorlopig ben ik wel degene die dit forum en dus ook deze discussie mogelijk heeft gemaakt!


https://www.fatsforum.nl/topic/leven-na-de-dood/page/3#post-32300

Mike

 
Ik ben van huis uit schoonheidsspecialiste/visagiste/nagelstyliste door mijn eczeem op mijn gezicht vooral op de lympfebanen ben ik al jaren bezig met alles uitproberen aan smeerseltjes voor op mijn gezicht en wat echt fijn voelt en me huid prachtig maakt is cocosolie ik eet het veel en smeer het op mijn huis straks word ik zelf nog een cocosnoot helpt ook tegen jeuk. wat ik me afvraag hoe moet dat nou straks met de zomer kan ik dan nog die olie op mijn huid smeren? kan ik het vermengen met een zonnecreme? wie heeft een antwoord voor mij? heel graag

 
Kokosolie is een natuurlijke zonnebeschermer, ongeveer te vergelijken met factor 6. Je kan dit dus zeker blijven gebruiken, juist als zonnecreme!

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.487
Berichten
510.723
Leden
8.641
Nieuwste lid
Sergiokef
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan