G
Guest
Guest
Na een tijdje meegelezen te hebben en gereageerd onder mijn voor en achternaam stel ik me nu voor met mijn voornaam.
Ik ben bijna 50 jaar en vanaf mijn 26 e ongeveer begonnen met biologisch eten. Toen waren bio winkels dun gezaaid. En waren het veelal mensen die er kwamen die vegetarisch aten. Ik viel wel op want ik at wel vlees, tevens was ik anders gekleed dan de meeste klanten.
Wel heb ik soja produkten geconsumeerd, dat was toen de "trend ".
Van huis af kreeg ik veel mee over klassieke homeopathie en kruiden. Toen bij mijn kinderen allergieën werden vastgesteld dmv bioresonantie hebben mijn toenmalige vrouw en ik het roer totaal omgegooid en zijn overgestapt op alles biologisch.
Ik woon op Goeree Overflakkee en moest dus ver reizen om boodschappen te doen, maar is gelukt. Suiker werd verbannen enz enz. Helaas dronken we geen melk,maar aten wel yoghurt.
Dit is in kort mijn geschiedenis.
Ik ben hier terecht gekomen omdat ik inmiddels 10 keer de leverreiniging heb gedaan en wilde eens ervaringen van anderen lezen.
Tevens een keer of 10 hoge darmspoeling ondergaan in Breda, waar ik dan tevens melk haal bij de Beukenhof, wat ik uit de info van Alexandra haalde.
Zelf woon ik in akkerbouwgebied, dus niet aan goede rauwe melk te komen
Ik kan drie kanten op, alledrie 60 kilometer , Breda, Delfgaauw, en Oostkapelle
Ik ga 2 x per maand. Van de helft maak ik kefir, dus drink de ene week melk en de andere week kefir.
Zou fijn als ik hier iemand ontmoet uit de regio, of half op de route, zodat we om de beurt kunnen halen en zo wat reiskosten besparen.
Dit forum voelde goed aan omdat iedereen hier oprecht geïnteresseerd is en elkaar tips geven.
En Mike weet heel veel en legt goed uit en kan gelukkig goed Engels, wat ik niet perfect beheers en met Google translate zinnen krijg te zien, die me aan mezelf laat twijfelen of ik wel gezond eet
En hoe Mike reageert kan ik me goed in vinden omdat ik zelf ook altijd zo reageer.
En de interesse in wat er plaats vindt in de ("duistere ")wereld heeft ook mijn interesse.
De lezingen wil ik ook weleens bezoeken.
De site van Poekie is heel mooi opgezet en heeft me veel dingen duidelijk gemaakt.
Waarvoor mijn dank.
Ik heb gelukkig geen klachten, eigenlijk ook nooit gehad gelukkig, maar ik wil altijd meer weten.
Omdat ik veel met intuïtie doe en veel aanvoel ben ik paar keer in relaties gestapt die niet goed eindigden, ik wil graag iedereen helpen, maar is paar keer verkeerd uitgepakt.
Na deze stressvolle periodes merkte ik dat ontlasting veranderde, ik moe werd wat ik helemaal niet kende.
Dus begon ik met leverreiniging en darmspoelingen. Bij de darmspoelingen heb ik veel baat, omdat ik daardoor veel emoties heb kunnen loslaten.
En toen kwam ik hier terecht.
Als ik zelf aanvoel dat het goed is kan ik moeiteloos overschakelen, dus ben ik gelijk aan melk begonnen, H2O2, , sole, de goede levertraan, jodium enz.
Sinds ik gestopt ben met brood eten is mijn ontlasting sterk verbeterd.
En mijn maag al iets minder geworden, want daar ging ik me aan storen. Een man mag ook ijdel zijn, vind ik.
En eet elke dag veel eieren, wat me uitstekend bevalt. Soms eet ik nog weleens gekiemd spelt of roggebrood
Koffie drink ik al 25 jaar niet, groene thee dronk ik altijd al en vele andere kruiden thee soorten.
Haring at ik altijd al veel en andere vette vissoorten. Aardappels at ik al heel weinig. Ik eet al enkele jaren witte basmatirijst en quinoa.
Ik hou niet van koken, maar als je alleen woont zal het toch moeten gebeuren, in de stresstijden ben ik tijdje afgeweken en magnetronmaaltijden gaan begruiken en veel chips
Maar ik merkte duidelijk dat ik daar moe en lamlendig van werd, dus gestopt.
Ik hou het simpel, soep en pan vol met vet en gehakt erin en prei, uien, knoflook, en veel kruiden en dan heb ik drie dagen te eten
De andere drie dagen wat quinoa met courgette met veel kurkuma en olijfolie. Ik nodig nooit eters uit :lol:
Op het werk werd ik altijd Dr Vogel genoemd, en nu weten ze helemaal niet meer hoe ze me moeten noemen, als ik sardientjes en omeletten zit te eten en mijn fles melk op het buro zet.
En nu is er ook een thermosfles "bottensoep" bijgekomen.
En de roomboter en kokos die ik tussendoor zit te eten.
Ik trek me niks aan wat anderen zeggen, ze komen vaak voor advies als ze een pijntje hebben en , mede dankzij de darmspoelingen, heb ik geleerd dat ik 1 keer advies geef en als ze niet opvolgen, dat is dan hun zaak.
Mijn vader van 80 heeft tijd geleden tia gehad en kanker geconstateerd. Hij heeft nooit van zijn leven chemische middelen genomen en weigerde nu ook alles, alleen de bloedverdunners doet hij wel ( meer om mijn moeder gerust te stellen)
Ik heb hem aan de levertraan, H2O2, kurkuma met peper en olijfolie, vetoplosbare vit c, wateroplosbare vit c, jodium, roomboter gezet. Hij neemt trouw in, alleen van brood en aardappels krijg ik hem niet af. Ik begrijp dat ook wel op die leeftijd.
Ik heb als hobby "strand en bosbezoek", natuurfotografie, en tuinieren. Tomaten was altijd een passie, maar daar stop ik nu mee, na het lezen over nachtschades.
Ik vraag me alleen af, na vaak bij Indische mensen gegeten te hebben die zeiden: tomaat nooit zo eten maar altijd in olie bakken, of de slechte kant van nachtschades door de warme olie verminderd, Mike ?
Voorstelstukje is langer geworden dan de bedoeling was
1 ding heb ik niet vermeld, past ook hier niet echt en ook niet echt bij hoe ik jaren eet en drink. Ik rook al heel lang. En dat is mijn doelstelling: voor mijn 50 e verjaardag stop ik ermee. Ik weet is superslecht, ook al rook ik additief vrije tabak.
Ik ben bijna 50 jaar en vanaf mijn 26 e ongeveer begonnen met biologisch eten. Toen waren bio winkels dun gezaaid. En waren het veelal mensen die er kwamen die vegetarisch aten. Ik viel wel op want ik at wel vlees, tevens was ik anders gekleed dan de meeste klanten.
Wel heb ik soja produkten geconsumeerd, dat was toen de "trend ".
Van huis af kreeg ik veel mee over klassieke homeopathie en kruiden. Toen bij mijn kinderen allergieën werden vastgesteld dmv bioresonantie hebben mijn toenmalige vrouw en ik het roer totaal omgegooid en zijn overgestapt op alles biologisch.
Ik woon op Goeree Overflakkee en moest dus ver reizen om boodschappen te doen, maar is gelukt. Suiker werd verbannen enz enz. Helaas dronken we geen melk,maar aten wel yoghurt.
Dit is in kort mijn geschiedenis.
Ik ben hier terecht gekomen omdat ik inmiddels 10 keer de leverreiniging heb gedaan en wilde eens ervaringen van anderen lezen.
Tevens een keer of 10 hoge darmspoeling ondergaan in Breda, waar ik dan tevens melk haal bij de Beukenhof, wat ik uit de info van Alexandra haalde.
Zelf woon ik in akkerbouwgebied, dus niet aan goede rauwe melk te komen
Ik kan drie kanten op, alledrie 60 kilometer , Breda, Delfgaauw, en Oostkapelle
Ik ga 2 x per maand. Van de helft maak ik kefir, dus drink de ene week melk en de andere week kefir.
Zou fijn als ik hier iemand ontmoet uit de regio, of half op de route, zodat we om de beurt kunnen halen en zo wat reiskosten besparen.
Dit forum voelde goed aan omdat iedereen hier oprecht geïnteresseerd is en elkaar tips geven.
En Mike weet heel veel en legt goed uit en kan gelukkig goed Engels, wat ik niet perfect beheers en met Google translate zinnen krijg te zien, die me aan mezelf laat twijfelen of ik wel gezond eet
En hoe Mike reageert kan ik me goed in vinden omdat ik zelf ook altijd zo reageer.
En de interesse in wat er plaats vindt in de ("duistere ")wereld heeft ook mijn interesse.
De lezingen wil ik ook weleens bezoeken.
De site van Poekie is heel mooi opgezet en heeft me veel dingen duidelijk gemaakt.
Waarvoor mijn dank.
Ik heb gelukkig geen klachten, eigenlijk ook nooit gehad gelukkig, maar ik wil altijd meer weten.
Omdat ik veel met intuïtie doe en veel aanvoel ben ik paar keer in relaties gestapt die niet goed eindigden, ik wil graag iedereen helpen, maar is paar keer verkeerd uitgepakt.
Na deze stressvolle periodes merkte ik dat ontlasting veranderde, ik moe werd wat ik helemaal niet kende.
Dus begon ik met leverreiniging en darmspoelingen. Bij de darmspoelingen heb ik veel baat, omdat ik daardoor veel emoties heb kunnen loslaten.
En toen kwam ik hier terecht.
Als ik zelf aanvoel dat het goed is kan ik moeiteloos overschakelen, dus ben ik gelijk aan melk begonnen, H2O2, , sole, de goede levertraan, jodium enz.
Sinds ik gestopt ben met brood eten is mijn ontlasting sterk verbeterd.
En mijn maag al iets minder geworden, want daar ging ik me aan storen. Een man mag ook ijdel zijn, vind ik.
En eet elke dag veel eieren, wat me uitstekend bevalt. Soms eet ik nog weleens gekiemd spelt of roggebrood
Koffie drink ik al 25 jaar niet, groene thee dronk ik altijd al en vele andere kruiden thee soorten.
Haring at ik altijd al veel en andere vette vissoorten. Aardappels at ik al heel weinig. Ik eet al enkele jaren witte basmatirijst en quinoa.
Ik hou niet van koken, maar als je alleen woont zal het toch moeten gebeuren, in de stresstijden ben ik tijdje afgeweken en magnetronmaaltijden gaan begruiken en veel chips
Maar ik merkte duidelijk dat ik daar moe en lamlendig van werd, dus gestopt.
Ik hou het simpel, soep en pan vol met vet en gehakt erin en prei, uien, knoflook, en veel kruiden en dan heb ik drie dagen te eten
De andere drie dagen wat quinoa met courgette met veel kurkuma en olijfolie. Ik nodig nooit eters uit :lol:
Op het werk werd ik altijd Dr Vogel genoemd, en nu weten ze helemaal niet meer hoe ze me moeten noemen, als ik sardientjes en omeletten zit te eten en mijn fles melk op het buro zet.
En nu is er ook een thermosfles "bottensoep" bijgekomen.
En de roomboter en kokos die ik tussendoor zit te eten.
Ik trek me niks aan wat anderen zeggen, ze komen vaak voor advies als ze een pijntje hebben en , mede dankzij de darmspoelingen, heb ik geleerd dat ik 1 keer advies geef en als ze niet opvolgen, dat is dan hun zaak.
Mijn vader van 80 heeft tijd geleden tia gehad en kanker geconstateerd. Hij heeft nooit van zijn leven chemische middelen genomen en weigerde nu ook alles, alleen de bloedverdunners doet hij wel ( meer om mijn moeder gerust te stellen)
Ik heb hem aan de levertraan, H2O2, kurkuma met peper en olijfolie, vetoplosbare vit c, wateroplosbare vit c, jodium, roomboter gezet. Hij neemt trouw in, alleen van brood en aardappels krijg ik hem niet af. Ik begrijp dat ook wel op die leeftijd.
Ik heb als hobby "strand en bosbezoek", natuurfotografie, en tuinieren. Tomaten was altijd een passie, maar daar stop ik nu mee, na het lezen over nachtschades.
Ik vraag me alleen af, na vaak bij Indische mensen gegeten te hebben die zeiden: tomaat nooit zo eten maar altijd in olie bakken, of de slechte kant van nachtschades door de warme olie verminderd, Mike ?
Voorstelstukje is langer geworden dan de bedoeling was
1 ding heb ik niet vermeld, past ook hier niet echt en ook niet echt bij hoe ik jaren eet en drink. Ik rook al heel lang. En dat is mijn doelstelling: voor mijn 50 e verjaardag stop ik ermee. Ik weet is superslecht, ook al rook ik additief vrije tabak.