• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

voorstellen en vraag over Ivermectine

Beste mensen, mijn naam is Inge. Ik ben sinds twee weken met Ivermectine bezig, die ik kon krijgen van een vriendin, nadat ik een lezing van Mike had bijgewoond. Mijn bijwerkingen waren: veel dorst en flinke eetlust ook later op de avond, klein beetje hoofdpijn, anderhalve week stinkend toilet na het plassen, (niet na ontlasting), eerste week veel slaap. Deze zijn nu allemaal voorbij maar ik wil het een maand aanhouden. Ik heb een aantal vragen:
1. Zijn er mensen die goede ervaring hebben met een bepaalde onderhoudsdosering, bijvoorbeeld eens per week een dosis? Dit schijnt voor zorgmedewerkers genoeg te zijn om de kans op corona met 74 procent te verlagen.
2. Ik heb bij Ali express een doos ivermectine besteld. Deze is niet aangenomen door de vliegtuigmaatschappij en teruggestuurd. Heeft er iemand ervaring mee of het nu mislukt is of dat het alsnog kan aankomen?
3. Geldt voor panacur ook dat je het met een vette maaltijd moet nemen of geldt dat alleen voor ivermectine?
Hartelijke groet, Inge
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.274
Berichten
343.578
Leden
8.170
Nieuwste lid
Blossie
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan