G
Guest
Guest
Ik zal me ook maar eens even voorstellen. Lees al zo lang mee dat ik jullie zowat ken
Ik woon in Friesland . Ben meer dan een jaar geleden op dit forum terecht gekomen omdat ik leverreinigingen deed volgens moritz . Nu de laatste paar maanden hier niet meer weg te slaan. In december nog meelezend met de chips erbij. Eetverslaafd noem ik me. Nu vanaf januari zonder suiker . vaker gedaan en weet dat het een goed effect heeft. Toch kon ik het niet volhouden. Ik at toen ,weet ik nu ,teveel koolhydraten in de vorm van tarwe. Wel zuurdesumbrood. Maar altijd in de loop van de middag buikpijn. Nu sinds een paar maanden grotendeels glutenvrij (fytinezuurvrij) en merkbaar meer rust in mijn darmen. Twee weken geleden een heerlijke runderboullon gemaakt en vandaag voor het eerst aan de rauwe melk.
Sole bevalt goed en lijkt mijn honger naar chips tot rust te brengen. Laatste tijd een lepel appelazijn erbij.
Klachten: vermoeidheid, hoogstwaarschijnlijk jicht in mijn enkel (momenteel goed) ,twee jaar geleden galsteenkoliek. Niet weg laten halen. Geen koliek meer gehad maar weet dat het nog niet allemaal weg is. En de zeer gevoelige darmen.
Ik las ook nog wat over de uitstrijkjes meen ik hier. Heb al een 2 keer wat weg laten halen . En elke keer is de uitslag goed. Cyn 1 .Dat is ook steeds wat ik voel. Het is goed. En wel spannend steeds op het moment van een uitslag . Voor de rest van de tijd ben ik niet ongerust hierover. En over een half jaar weer controle. Ben in gedachten hier wat mee bezig. Er word goed op mij gepast of zijn ze me eigenlijk wat aan het "verminken" terwijl dat niet nodig is, en wat voor effect heeft dat op mij of kan dat op mij hebben.
Nu zo eerst mijn verhaal. Ben benieuwd naar de verdere ontwikkelingen op het forum en mijn eigen ontwikkelingen.
Ik woon in Friesland . Ben meer dan een jaar geleden op dit forum terecht gekomen omdat ik leverreinigingen deed volgens moritz . Nu de laatste paar maanden hier niet meer weg te slaan. In december nog meelezend met de chips erbij. Eetverslaafd noem ik me. Nu vanaf januari zonder suiker . vaker gedaan en weet dat het een goed effect heeft. Toch kon ik het niet volhouden. Ik at toen ,weet ik nu ,teveel koolhydraten in de vorm van tarwe. Wel zuurdesumbrood. Maar altijd in de loop van de middag buikpijn. Nu sinds een paar maanden grotendeels glutenvrij (fytinezuurvrij) en merkbaar meer rust in mijn darmen. Twee weken geleden een heerlijke runderboullon gemaakt en vandaag voor het eerst aan de rauwe melk.
Sole bevalt goed en lijkt mijn honger naar chips tot rust te brengen. Laatste tijd een lepel appelazijn erbij.
Klachten: vermoeidheid, hoogstwaarschijnlijk jicht in mijn enkel (momenteel goed) ,twee jaar geleden galsteenkoliek. Niet weg laten halen. Geen koliek meer gehad maar weet dat het nog niet allemaal weg is. En de zeer gevoelige darmen.
Ik las ook nog wat over de uitstrijkjes meen ik hier. Heb al een 2 keer wat weg laten halen . En elke keer is de uitslag goed. Cyn 1 .Dat is ook steeds wat ik voel. Het is goed. En wel spannend steeds op het moment van een uitslag . Voor de rest van de tijd ben ik niet ongerust hierover. En over een half jaar weer controle. Ben in gedachten hier wat mee bezig. Er word goed op mij gepast of zijn ze me eigenlijk wat aan het "verminken" terwijl dat niet nodig is, en wat voor effect heeft dat op mij of kan dat op mij hebben.
Nu zo eerst mijn verhaal. Ben benieuwd naar de verdere ontwikkelingen op het forum en mijn eigen ontwikkelingen.