Vloeibare zuurstof, de meest onbegrepen en genegeerde vorm van zuurstof

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
H2O is de chemische formule voor gedestilleerd water. Iedereen die zich werkelijk verdiept in natuurlijk water weet dat de natuur altijd werkt met H2O+, toegevoegde informatie dus. Het dichtst wat de natuur in de buurt hiervan komt is wanneer zeewater verdampt door de warmte van de zon. De mineraalzouten blijven dan achter in de zee en wat opstijgt is gedemineraliseerd water in gasvorm. Dit gas verzamelt zich in regenwolken en is dan al geen pure H2O meer, omdat het zwavelgas (MSM) in de wolken in zich opneemt. Deze zwavel is wat de wolken wit doet kleuren.

Het gaat echter nog verder. Enig idee waarom de hemel blauw kleurt? Je kijkt naar ozon, een ander gas. De chemische formule van ozon is O3, een instabiel gas vanwege het extra zuurstofmolecuul van ozon, tegenover het stabiele O2-gas dat we inademen en 'zuurstof' noemen. De zon werkt voortdurend van bovenaf in op de O2 in de atmosfeer en het UV-licht scheidt de samengeclusterde zuurstofmoleculen, waardoor ze rondzweven als instabiele, losse O1-moleculen. Om een reden die ik niet begrijp, clusteren ze vervolgens samen als 3 moleculen: O3 (ozon).

O3-moleculen zijn zwaarder dan O2 en vallen vervolgens naar beneden. Deze O3-moleculen willen eigenlijk van 1 molecuul af om stabiele O2 te worden. Zodra ze in aanraking komen met water (H2O) in regenwolken zien ze hun kans schoon en doneren ze 1 molecuul aan dit regenwater in wording. H2O is eigenlijk: H2O1, een instabiel molecuul. Met het extra O1-molecuul van de ozon wordt dit nu: H2O2. Iedereen blij: het ozonmolecuul (O3) is nu stabiel O2-gas geworden en het instabiele water (H2O1) is nu ook stabiel dankzij het O1-molecuul dat het van de ozon heeft gekregen.

Deze H2O2 valt vervolgens uit de hemel in de vorm van neerslag. Dit is de reden waarom huisdieren liever 'vies' water buiten drinken dan 'schoon' leidingwater binnenshuis, water dat in een licht- en luchtarme omgeving door een rechte pijp wordt gestuurd. Dit is de reden waarom jij als kind misschien wel met je tong regendruppels opving. Het is ook de reden waarom een gazon er na een regenbuitje veel groener bij staat dan als je het beregent met een tuinslang. Zoals gezegd, naast een extra zuurstofmolecuul bevat regenwater ook MSM (biozwavel) dat het uit de wolken in zich heeft opgenomen.

Ozon ontstaat ook door elektrische activiteit. Je ruikt het na een onweersbui, omdat de lucht verbrandt. Ook dan heb je O3-gas en het is geen toeval dat onweer altijd vergezeld gaat van regenbuien, zodat de O3 onmiddellijk zijn overtollige O1-molecuul kan afgeven aan water, dat dan H2O2 wordt. Water maakt ook zijn eigen ozon d.m.v. spiraliseren (kolken). Dit is de reden waarom je het ruikt bij watervallen. Ook hier heeft de O3 de gelegenheid om zijn extra O1-molecuul te doneren aan het water, waardoor 'wild water' dus ook H2O2 is en GEEN H2O. En dan hebben we nog niets eens over de minerale informatie die wild water in zich opneemt, waardoor het alleen al zou moeten worden gecatagoriseerd als H2O+!

Uiteindelijk spoelt alle water op het land via de rivieren weer terug naar de zee en begint de cylcus van voren af aan. Het mag duidelijk zijn: water en zuurstof vinden elkaar van nature en H2O2 is een natuurlijk, stabiel molecuul. Het is de meest onbegrepen en genegeerde vorm van zuurstof, vloeibare zuurstof! Natuurvolkeren kregen dit binnen via hun drinkwater en voedsel, maar vandaag de dag kweken we voedsel in kassen en beregenen en irrigeren we landbouwbodems met zuurstofarm leidingwater i.p.v. regenwater. Vandaar dat we in onze moderne wereld een truc moeten toepassen en chemisch vervaardigde (niet alle chemie is verkeerd!) H2O2 moeten oplossen in water en opdrinken, om alsnog aan onze behoefte aan vloeibare zuurstof, naast de O2 die we inademen, te kunnen voldoen.

Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.477
Berichten
505.348
Leden
8.637
Nieuwste lid
nataliedje
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan