VK

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Engeland verdient zo onderhand zijn eigen topic. Ik bijt het spits af:


Extreemrechtse blanke terrorist die moskee Londen aanviel had eigenlijk Jeremy Corbyn in het vizier
Man wilde Labour-leider doodrijden tijdens pro-Palestijnse demonstratie

http://nieuws.tpo.nl/2018/01/30/extreemrechtse-blanke-terrorist-moskee-londen-aanviel-eigenlijk-jeremy-corbyn-vizier/

Jammer dat-ie heeft gemist!

Mike
 
Vanaf het moment dat een lagere school in Londen een hijab-verbod invoerde werd het gebombardeerd met dreig- en haatmails. Dientengevolge heeft de school nu zijn verbod teruggetrokken, en is de politie ingeschakeld om de veiligheid op school te herstellen.



https://fenixx.org/2018/02/02/basisschool-introduceerde-een-verbod-op-hijab-na-bedreigingen-gedwongen-te-herroepen/

Mike
 
Het Britse gezondheidssysteem National Health Service (NHS) staat op het punt van instorten. 12 NHS Trusts hebben voor januari 50.000 operaties geannuleerd. Het zou komen door de ouderen en door de slechte organisatie van de zorg. Maar één arts – ‘Jo’ – is bereid zich anoniem uit te spreken over de werkelijke oorzaak.

Jo vertelt hoe migranten het NHS manipuleren. Dagelijks wordt hij geconfronteerd met mensen die ziekverklaringen van hem willen hebben, zodat ze niet hoeven te werken. Ze eisen dat Jo duidelijke termijnen noemt, vaak langer dan drie maanden, en worden kwaad als hij niet mee wil werken. Hij wordt zowel op zijn werk als daarbuiten herhaaldelijk bedreigd. Een patiënt in de wachtkamer dreigde hem te slaan, een ander zei dat ‘hij Jo buiten zou opwachten’.

Artsen die in migrantenbuurten werken, vertellen onder elkaar soortgelijke verhalen. Migranten manipuleren het migratiesysteem door zich ziek voor te doen. Ze denken dat hoe meer ziektes ze hebben, hoe groter de kans is dat ze in Engeland kunnen blijven. Ze gaan zo vaak mogelijk naar het ziekenhuis om ‘ziekte-punten’ te verzamelen. Elke migrant met een beetje zelfgevoel heeft op zijn minst rugpijn, depressie en stress in zijn patiëntendossier staan. Afspraken met artsen gaan over eisen om uitkeringsaanvragen of aanvragen voor huisvesting.



https://ejbron.wordpress.com/2018/02/04/britse-national-health-service-op-punt-van-instorten/

Mike
 
Politiemensen in Londen krijgen speciaal apparatuur wat is ontworpen voor oorlogsgebieden, zodat men slachtoffers van een zuuraanval meteen op straat kan behandelen.



https://fenixx.org/2018/02/05/britse-politie-krijgt-apparatuur-wat-is-ontworpen-voor-oorlogszones-om-zuur-slachtoffers-meteen-te-behandelen/

Mike
 
PzbQ49G.png


Commentaar van EJ Bron:



Jeremy Corbyn zei op het Glastonbury-festival dat we bruggen en geen muren zouden moeten bouwen. Hij vergat erbij te vermelden dat we nu muren op onze bruggen moeten bouwen.

Mike
 
Tussen 1997 en 2010 kwamen volgens schattingen 2,3 miljoen migranten naar Groot-Brittannië. In een biografie uit het jaar 2016 staat dat ex-premier Tony Blair maatgevend betrokken was bij de massa-immigratie.



https://ejbron.wordpress.com/2018/02/09/stille-samenzwering-tony-blair-de-massamigratie-en-het-zwijgen/

Mike
 
Het is alom bekend dat de multimiljardair en globalist George Soros zijn financiële invloed ervoor gebruikt om zijn eigen politieke ideeën in te voeren. Ook wat betreft de Brexit zit de beursspeculant niet stil, zoals een gelekt strategisch document aantoont. Hij is een van de drie leidende figuren in een “Remain”-campagne, die achter gesloten deuren probeert een tweede Brexit-referendum in het Verenigd Koninkrijk te houden, aldus de Britse krant “Telegraph”.



https://ejbron.wordpress.com/2018/02/09/brexit-samenzwering-soros-wil-de-eu-uittreding-van-groot-brittannie-verhinderen/

Mike
 
Culturele verrijking in Londen:

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/11/het-islamitische-londen-wegrennen-verstoppen-alarmeren/

Mike
 
Engelse gevangenissen zijn verworden tot kiemcellen van de islamisering. Complete gevangenissen worden beheerst door de islam, ooit seculiere moslims tot radicale moslims omgeturnd, en niet-islamitische gedetineerden óf tot bekering óf tot betaling van een dhimmi-belasting (“ongelovigen-belasting”) volgens de Sharia gedwongen.



https://ejbron.wordpress.com/2018/02/17/groot-brittannie-de-islam-heeft-de-gevangenissen-overgenomen/

Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.691
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan