• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Tegenstellingen tussen groepen en generatiekloven

Lievergezond

Well-known member

“Ik ben ervan overtuigd dat inmiddels de brede schade die de maatregelen veroorzaken (veel) groter is dan het leed dat ze hebben voorkomen. Van geen van de ingrijpende maatregelen is vastgesteld dat ze effectief zijn geweest,” schrijft Raaphorst, directeur Kernprocessen NL en Juridische Zaken bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Het met 2/3G buiten de maatschappij sluiten van QR-loze Nederlanders op basis van vaccinatiestatus vindt ze niet ethisch te verantwoorden. “Het leidt tot sociale en maatschappelijke schade die niet te overzien is,” zegt de topambtenaar.

 
Laatst bewerkt:

Lievergezond

Well-known member

https://www.ad.nl/utrecht/antivaxxe...ehouden-door-klojos-in-witte-jassen~a7627071/

Antivaxxers worden liefdevol verpleegd en in leven gehouden door ‘klojo’s in witte jassen’​

column Sharon Dijksma had het voor ‘t gemak naar boven kunnen afronden. Maar de exacte wetenschap die het covidbeleid na twee jaar aanmodderen kennelijk is, maakt de losse pols onmogelijk. 5700. Dat, en geen man meer, is het precieze aantal demonstranten dat vandaag in Utrecht mag meelopen in een demonstratie tegen het coronabeleid.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.322
Berichten
366.118
Leden
8.335
Nieuwste lid
JustHappy
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan