Spanje

☝️ Overal regen, behalve Spanje. Zelfs in het zuidelijkere Marokko waar de Spaanse regering meebetaald aan stuwmeren die ze hier afbreken.

Datum is tss 16/4 en 21/4

Het Iberisch Schiereiland een eiland vandroogte, maar Marokko, in het zuiden, merkwaardig blauw, geïrrigeerd en vruchtbaar.

Is dit natuurlijk ?

De nieuwe groentetuin Marokko 2030 ten koste van het platteland van Spanje.
 
Allez vooruit, Spanje gaat Title42 illegalen van de VS opvangen voor de arbeidsmarkt.

Werkloosheid <25j : 31.5%
 
De communistische partij Podemos (in de huidige regering) wil dagelijks 20min vrijmaken tijdens de werkure om te masturberen, voor de psychische en mentale gezondheid zodat het welzijn van de arbeidersklasse verbetert.
 
Hier in Spanje zijn hhet op 28mei gemeeteraadsverkiezingen en in enkele comunidades ook autonome verkiezingen.

Wel nu, in Melilla, een autonome stad in Marakko, zijn er ook die verkiezingen en was er dit jaar plots 20% meer aanvraag voor stemming per post. Waren er ook enkele postbeambten bestolen met die stembrieven en vandaar werden ze geescorteerd door Guardias.

En werd er besloten als je per post stemde je bij het binnenbrengen op het postkantoor je identiteitskaart moest tonen. Wel nu, de wachtrijen verdwenen als sneeuw bij zonneschijn.
 
Stembiljetten moeten hier volgens de wet binnen de 24h vernietigd worden. Geen enkele partij is tegen deze wet ?.

En electronisch stemmen is hier nog niet.
 
Schandaal in aanstaande gemeenteraads- en autonome verkiezingen dd 28/5 :

Het is een schandaal. Ze stemmen zonder identiteitskaarten, ze ontdekken het maffiacomplot om stemenveloppen per post te kopen en in plaats van ze ongeldig te maken, rechtvaardigen ze ze. En ze noemen zichzelf nog steeds democraten.

Drie PSOE kandidaten in Murcia gearresteerd in een zaak van verkiezingsfraude | Onder de gearresteerden is de socialistische kandidaat voor burgemeester van de stad Albudeite.
Volgens bronnen dicht bij de zaak was het vermeende complot op zoek naar mensen met een precaire economische situatie, die tussen de 100 en 200 euro per stem aangeboden kregen.
Ook de nummer 19 op de PSOE-lijsten voor de Assemblee van Murcia, Héctor Antonio Martínez, is gearresteerd. Zij zijn twee van de 13 personen die zijn gearresteerd in deze zaak, die werd geopend nadat tijdens een drugsbestrijdingsoperatie mogelijke verkiezingsfraude was ontdekt.

De voorzitter van de Coalitie voor Melilla (CpM), Mustafa Aberchan, vindt de verkiezingen van 28-M een "schandaal". Aberchan is geen kandidaat bij deze verkiezingen, omdat hij in 2008 is gediskwalificeerd wegens het kopen van stemmen. "Er wordt geprobeerd een staatsgreep uit te voeren in een democratie. We hebben gevraagd om nietigheid van het proces omdat er bewijs is van het kopen van stemmen", aldus de voorzitter van de CPM. Onder de tien die dinsdag door de nationale politie zijn gearresteerd, bevindt zich de nummer drie op de lijst van de CPM en tot woensdag adviseur van de regering van de autonome stad, Mohamed Ahmed Al-lal.

Voormalig ETA-lid Sara Majarenas Ibarrete, nummer 10 op de EH Bildu-lijst voor Astigarraga (Gipuzkoa), heeft volgens de Audiencia Nacional (Nationale Rechtbank) en het Openbaar Ministerie een vonnis wegens absolute onbevoegdheid, waardoor zij niet verkiesbaar zou zijn, die maatregelen zal nemen om deze ontzetting volledig op te heffen.
 
En dan deze van Pedro Sanchez :Dit zegt ie : Vraag dan nu een stemming per post aan. Het is heel eenvoudig en veilig. Stemmen per post is de hefboom van verandering geweest in de VS en ik ben ervan overtuigd dat het ook hier de hefboom van verandering kan zijn.
 
1685133010493.png


Marokka vraagt om op de PSOE, socialisten te stemmen omdat ze de partij zijn die voor Marokko werkt.
 
De Partido Popular ( gematigd rechts laten we zeggen ) veegt links volledig van de kaart in degemeenteraads en autónomo verkiezingen.

In de 12 autónoma gebieden die verkiezingen hadden winnen ze er 9 met meerderheid. Navarra, Asturias en La Mancha blijven links.

Andalusie die al PP had in de junta, heeft nu ook in 5 van de 8 provinciehoofdsteden absolute meerderheid. In 2 hebben ze "extreemre hts" nodid en in 1 is het afwachten.

De nederlaag was zo erg dat Sánchez besloten heeft Om de regeringsverkiezingen te vervroegen naar 23/7
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.490
Berichten
512.317
Leden
8.642
Nieuwste lid
Davidbrownm05
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan