Seks

Status
Niet open voor verdere reacties.
G

Guest

Guest
---Ik wist even niet hoe ik dit draadje anders moest noemen, mea maxima culpa----

Getriggerd door een ander draadje begin ik maar een nieuw topic anders wordt het zo onoverzichtelijk. En hoewel ik eigelijk zou gaan douchen jeuken mijn vingers. Het gaat over de hele mensenhandel en dan in het speciaal over de kinderen. Dat hele netwerk is bizar en we weten nog niet een miljoenste deel van die hele underground scene en de waarheid is vaak bizarder in dit soort verhalen dan onze hersens kennen bedenken. Ik heb wel eens films en docu's hierover gezien. En het is echt weerzinwekkend wat er allemaal voor geld wordt gedaan. Het lijkt ook wel hoe rijker hoe gekker. Mensen weten van stupuditeit niet meer wat ze met hun centen aan moeten. Er zitten veel rare snuiters op hoge posities, dat geloof ik zo wel.
Maar wat kunnen we hiertegen doen. Misschien speelt het zich wel af onder onze ogen. Wat zijn signalen, waar kunnen we op letten en waarom merk ik in het dagelijkse leven hiet niks van?

Mijn beste vriendin werkt als behandelaar in een penitentiaire inrichting met seksverslaafden en mannen die gesnapt zijn met kinderporno. Meestal kleine jongens maar soms ook grote vangsten. Ze mag mij natuurlijk in verband met beroepsgeheim niet veel vertellen maar wat ik wel weet is dat zij flink beschadigd is geraakt door haar werk en alles wat zij heeft gehoord en gezien nooit meer ongehoord en ongezien kan maken. Er is een basis wantrouwen in de mensheid in haar gegroeid. Ook omdat zij bepaalde netwerken op het spoort is geweest waarvan ze nooit had kunnen bedenken dat het echt bestond. Snuff, verhandelen van baby's voor de seksindustrie, walgelijke sites op het darkweb, kinderen die speciaal worden geboren voor deze inductrie (dus vrouwen die er opzettelijk voor wordern bezwangerd)
Deze mannen zijn niet te behandelen. Chemisch castreren en opsluiten en de sleutel weggooien zegt ze. Dat maakt me zo wanhopig want in NL lopen nog veel te veel van dit soort idioten los rond.
En waarom zijn dit meestal mannen die dit soort vergrijpen doen? Hoe dan?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Forum statistieken

Onderwerpen
4.498
Berichten
516.419
Leden
8.647
Nieuwste lid
Adams Daisy
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan