Rusland

100leven

New member
Volgens mij is er nog geen topic over Rusland, dus bij deze.

Een paar dagen geleden overleed plotseling de Russische ambassadeur voor de VN Churkin in New York. Dit is al de 4e Russische diplomaat die de laatste 3 maanden overleden is. Dat is geen toeval uiteraard.

http://theduran.com/4-dead-russian-diplomats-in-3-months/

Een video die hier denk ik al eerder geplaatst is, is die van een interview van vorig jaar met Mike Morell, voormalig assistent CIA director. Hij heeft het over het vermoorden van Iraniërs, Syriërs en Russen om ze zo een lesje te leren. Maar niet de staatshoofden van die landen, maar materieel en mensen die dicht bij hun staan. Als voorbeeld noemt hij Assad.Deze man werkte dus voor de CIA en vindt het doodnormaal om mensen in het geheim te vermoorden.

Maar z'n verhaal lijkt ook toegepast op Poetin. Vorig jaar werd z'n favoriete chauffeur vermoord, in Ankara een Russische ambassadeur die een goede vriend van hem was, etc. En nu Churkin.

Ik hoop dat de Russen iets kunnen vinden tijdens de autopsie van Churkin, maar ik denk het niet. De CIA heeft genoeg ondetectbare moordmethodes.

Mark
 
Een tijdje geleden heb ik via dit forum een youtube video gezien over Putin. Ging over de manier waarop hij president werd en wat hij gedaan heeft.

De video was volgens mij met een Duitse 'verteller', met een beetje kinderlijke stem.

Kan de video nergens meer vinden, iemand?
 
Een stukje verborgen geschiedenis - een coup in de zomer van 1953 tegen de joden die de Sovjet-Unie d.m.v. een angstregime in hun greep hielden:Mike
 
Accuut oorlogsgevaar in Europa en niemand die het door schijnt te hebben:

http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/03/Acuut-oorlogsgevaar-in-Europa

Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.459
Berichten
489.128
Leden
8.625
Nieuwste lid
Muriëlle
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan