Orthomoleculaire Yassir

G

Guest

Guest
Hallo,

mijn naam is Yassir van Unen.

Ik ben orthomoleculair kPNI therapeut.

Vanzelfsprekend sluit het gedachtegoed in dit forum grotendeels aan bij mijn gedachtengoed.

Daarnaast komt hier veel info voorbij die erg interessant is en waarvan ik graag op de hoogte blijf.

De reden dat ik orthomoleculair kPNI therapeut ben geworden is omdat ik in mijn omgeving steeds meer mensen chronisch ziek zag worden, en lange tijd niet beter worden of verslechterden. Ook toen een specialist zei dat als je met thyrax begint er nooit meer van afkomt ging er in mij een knop om. Dit kan niet kloppen.

Na een jaar verdiepen op internet en onderweg meer te begrijpen van hormonen dan de endocrinoloog vonden ik en de mensen om mij heen het maar eens tijd worden om er professioneel mee aan de slag te gaan.

Dit was de beste keuze die ik gemaakt heb want dit voelt GOED! Eindelijk mensen kunnen helpen met chronische aandoeningen die niet chronisch meer hoeven te zijn.

Het is wellicht (nog) geen vetpot, maar het geeft veel voldoening.

Ook is het soms doorbijten omdat je keihard tegen de stroom in moet zwemmen en veel weerstand krijgt, maar dat mag jullie lezers niet onbekend zijn.

Mocht iemand meer willen weten over mij, mijn verhaal staat op de website die in mijn profiel te vinden is (weet niet of ik die hier mag typen)

En verder tot ziens in het forum!

groeten

(PS: admin, mn forumnaam kan k zeker niet meer veranderen? :p )

 
Welkom! Kun jij mensen helpen met dierlijk bijnierextract en dierlijk schildklierextract? Dan verwijs ik ze graag naar jou door! Jouw website mag zeker vermeld worden:

http://www.praktijkvanunen.nl/

En ja, je kunt je forumnaam zeker nog veranderen. Ik pas hem wel voor je aan, wat moet het worden?

Mike

 
Hoi PvUnen!

Welkom!

Mag ik vragen welke orthomoleculaire opleiding je gevolgd hebt?

Fijn dat je dit bent gaan doen met de intentie mensen te gaan helpen!

 
Dag Evilman,

Even op je site gekeken die er heel goed uitziet. Voor de beeldvorming van ons allen de vraag in welke Nederlandse regio je actief bent.

Veel succes !

 
@Vivianne

Ze zitten in Breda.... is gewoon te vinden op de website :) Helaas is dit voor mijn moeder echt veel te ver.

 
Bedankt allemaal voor het warme welkom!

@fatsnotbad: Dat kan zeker die extracten. Ik moet zeggen dat ik daarentegen nog liever ervoor zorg dat mensen niets meer nodig hebben, naast de basis om uberhaupt de schildklier te laten draaien zoals jodium, selenium etc.

Uiteindelijk ga ik voor zo min mogelijk krukken als het even kan :)

PS: mag praktijkvanunen als forumnaam? Anders maak er maar gewoon PvUnen van.

@ Desby: Ik heb de kPNI versie gevolgd. Een wetenschappelijk onderbouwde opleiding, waarbij de gedachtengang en lesstof komt van mensen als Leo Pruimboom, Loren Cordain en veel andere slimme wijze mensen.

@ Poekie: menopauze is zeker interessant. Ik help daar ook mensen mee. Zowel PMS als menopauzeklachten zouden niet nodig hoeven te zijn :) Endocrinologie is mega interessant!

En idd Breda, Etten-Leur is waar mensen terecht kunnen.

Groeten!

 
Wat is de route om via jou bijnierextract te kunnen krijgen Yassir? Ik zit namelijk zonder en kan de adrenal 300 mag niet meer te koop vinden in nld. en heb geen creditcard om te bestellen bij iherb.

Kan je meer uitleg geven over de therapie? Het wordt me via de website niet echt duidelijk.

 
Hoi Alexandra, de routes die ik gebruik heb je idd een creditcard voor nodig dus zonder wordt lastig.

Als je op de website kijkt onder het kopje over ons, vind je submenu: orthomoleculaire kPNI therapie. Duidelijker dan dat kan ik het niet maken denk ik, dus mocht je die pagina niet gevonden hebben, dan is dat mn antwoord :)

 
Is het een idee om zelf wat in voorraad te hebben en aan patienten door te verkopen? zodat ze niet allemaal individueel hoeven te bestellen?

Ik heb ook een trage schildklier en zit ook met een bestelprobleem.

 
@ Pike,

Ik betaal nooit via internet. Als ik sommige buitenlandse (Engelse/Amerikaanse sites bekijk om wat te bestellen kan ik er niet zo goed wijs uit eerlijk gezegd.

Toevallig heb ik nu een bestelling lopen via Duitsland (klyso mit schlauch)heet dat, Ik heb een mail gestuurd en kreeg een nota met 14,90 euro verzendkosten, die ik trouwens ook wel erg hoog vind. Vandaag naar de bank, moet ik ook nog eens 10,- euro betalen omdat ik aan de balie betaal. Met die bank hoef je dus ook geen medelijden te hebben.

De klyso kost 17,40.

Ik heb nog even niets betaald, eerst een mail naar duitsland gestuurd. De duitse taal ligt me trouwens beter.

Bovendien stuurt niet iedere duitse drogist spullen naar nederland heb ik gemerkt.

Een ander idee is nog: eigenlijk moet ik een boodschap doen in Gronau, daar ter plekke een Klyso kopen als ik die unbedingt haben wil.

 
Ik koop al meer dan tien jaar van alles op internet via mijn creditcard en heb nog nooit problemen gehad. Waarom neem je geen creditcard en vraag je iemand in je omgeving om uit te leggen hoe je een en ander moet bestellen bij bv IHERB?

Anders wil ik het ook wel voor je bestellen, woon je toevallig in de buurt van Deventer?

 
Ik heb even gegoogeld en in principe zou het kunnen met een creditcard, maar het staat me niet zo erg aan. Het is in ieder geval een lening. En de gegevens van de creditcard moet je dan weer doorgeven via internet, is dit dan niet ook een risico? . Bovendien zou het alleen maar incidenteel zijn dat ik het nodig heb. De bestellingen in nederland gaan allemaal achteraf of zelfs vooraf via de bank. hoofdzakelijk spullen voor de gezondheid. Geen kleren of schoenen o.i.d.

Mijn idee aan PvUnen vind ik een soort service aan je klanten. Ik hou het in gedachten. Ik

 
Het is in principe een lening maar in de praktijk schrijven ze bij mij enkele weken later gewoon in een keer het bedrag van mijn rekening zonder rente. Dus het is niet zo dat je automatisch een creditcard schuld opbouwt of zoiets.

Ik zie het iig niet als een lening.

De creditcard maatschappij neemt al de risico's over en je aankoop is verzekerd.

Het risico is echt heel minimaal en ik denk zelfs veel minder dan betalen via Ideal of iets dergelijks.

Via PvUnen lijkt mij heel omslachtig en dan moet je ook eerst klant bij hem worden?!

 
Voor diegene die geen creditcard hebben, je kan een prepaid creditcard gebruiken. Hier zet je een bedrag op wanneer je wil bestellen bij bijvoorbeeld iherb en dat werkt helemaal goed.

zie https://www.moneybookers.com/ads/mastercard/

Als je voor de eerste keer besteld kan je 10 dollar korting krijgen met de cod: JIJ030

Deze code kan door iedereen gebruikt worden maar wel 1 keer.

 
Liesje, vaak kan je in een online winkel ook gewoon met overchrijving betalen. Dan kan je thuis met je online bankieren gewoon overschrijven, zonder kosten. Zo kan je het bezoek aan de bank vermijden. (want die rekenen inderdaad kosten aan)

Ik werk al meerdere jaren online (ik heb een webshop) en koop en verkoop continu internationaal, met zowel overschrijving als creditcard als paypal, ... en het is echt veilig hoor!

 
Hoi Yassir!

Ik ben voor m'n moeder op zoek naar een orthomoleculair kPNI therapeut die volgens de WAP principes redeneert (qua voeding) want veel natuurartsen en alternatieve artsen zitten nog steeds fout wat voeding betreft.

Wij wonen in België (Mol) en dat is ongeveer een uur van Breda. Ik zou wel graag bij jou komen met m'n moeder (en later misschien ook m'n vader, ze zijn beiden "chronisch" ziek) maar wordt dat wel vergoed door haar verzekering (omdat jij in Nederland bent)? Weet iemand dit?

 
Hallo Hilal,

Je kan Yassir beter even mailen, hij is al heel lang niet actief geweest met schrijven en ik heb geen idee of hij nog meeleest. Succes!

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.498
Berichten
517.589
Leden
8.646
Nieuwste lid
ej bartelink
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan