JM
Well-known member
Hoi allemaal,
Ik wil me even opnieuw voorstellen. Na de hack is mijn voorstel verdwenen. Geen probleem, ik doe het gewoon even opnieuw en wat uitgebreider.
Mijn naam is Joost. Ik ben 33 jaar oud en heb een vrouw en een dochtertje van 19 maanden. Ik ben eigen ondernemer.
Mijn hobbies zijn: mij verdiepen in gezondheid, fitness, lezen en mijn oude Amerikaanse wagen.
Ik ben al zeker 15 jaar met voeding bezig, begonnen vanuit een verkeerde insteek. Ik was namelijk verslaafd aan bodybuilding, wilde zoveel mogelijk spieren en deed daar veel voor. Nooit chemische troep gebruikt overigens. Op mijn 24ste kreeg ik gewrichtsontstekingen, wat vrij snel verdween. Sindsdien heb ik het roer omgegooid! Geen obsessie voor spieren (wel een beetje nog steeds hoor), en gezonder eten. Ik ben sindsdien lowcarb en ketogeen gaan leven. Was ook meteen af van mijn wattenhoofd (brood) en kleine kwaaltjes zoals wondjes in mijn neus.
Tijdens de zwangerschap van mijn vrouw ben Weston Price tegen gekomen. Dit was het voor mij! Het is zo logisch! Ik voelde me meteen thuis op Wapfvoeding. Sinds die tijd ben ik mijn vrouw en m'n dochter aan het 'vetmesten'. Voeding rijk aan nutrienten, volvet en cholesterol. Ik heb nooit geloofd in vetvrije en arme voeding. Gelukkig bleek!
Ook de directe manier van communiceren op dit forum spreekt mij aan.
Mijn vrouw gaat steeds meer over op Wapf, onze kleine eet Wapf, zoveel mogelijk in ieder geval. Ze groeit en ontwikkelt zich uitstekend! Ze heeft geen allegieen of andere gekke kwalen en dat gaan we zo houden.
Mijn dochter eet elke dag 2 eieren, bio leverworst, zuurdesembrood, rauwe melk en yoghurt en groenten. Haar koolhydraten haalt ze uit zoete aardappels, rijst en zuurdesembrood. De enige momenten dat ze hiervan afwijkt is als bij de opa's en oma's is. Elke dag een lepeltje levertraan is het ritueel.
Ikzelf eet op dit moment lowcarb/keto op basis van intermittent fasting. Voorbeeld:
Mijn ontbijt vandaag is rond 1300 uur bestaande uit: 4 gebakken eieren, 140 gram varkenslever met ui, een bonkje kaas en glas rauwe melk.
'S avonds stoofvlees met veel vet, en een beetje rijst. Ook de groenten ontbreken niet.
Supplementen: levertraan, magnesiumolie, lugols jodium.
Een heel verhaal, nu weten jullie wat meer over mij wat prettig als ik een comment geef of wat vraag.
Vragen, opmerkingen en tips zijn altijd welkom!
Fijne dag allemaal!
Joost
Ik wil me even opnieuw voorstellen. Na de hack is mijn voorstel verdwenen. Geen probleem, ik doe het gewoon even opnieuw en wat uitgebreider.
Mijn naam is Joost. Ik ben 33 jaar oud en heb een vrouw en een dochtertje van 19 maanden. Ik ben eigen ondernemer.
Mijn hobbies zijn: mij verdiepen in gezondheid, fitness, lezen en mijn oude Amerikaanse wagen.
Ik ben al zeker 15 jaar met voeding bezig, begonnen vanuit een verkeerde insteek. Ik was namelijk verslaafd aan bodybuilding, wilde zoveel mogelijk spieren en deed daar veel voor. Nooit chemische troep gebruikt overigens. Op mijn 24ste kreeg ik gewrichtsontstekingen, wat vrij snel verdween. Sindsdien heb ik het roer omgegooid! Geen obsessie voor spieren (wel een beetje nog steeds hoor), en gezonder eten. Ik ben sindsdien lowcarb en ketogeen gaan leven. Was ook meteen af van mijn wattenhoofd (brood) en kleine kwaaltjes zoals wondjes in mijn neus.
Tijdens de zwangerschap van mijn vrouw ben Weston Price tegen gekomen. Dit was het voor mij! Het is zo logisch! Ik voelde me meteen thuis op Wapfvoeding. Sinds die tijd ben ik mijn vrouw en m'n dochter aan het 'vetmesten'. Voeding rijk aan nutrienten, volvet en cholesterol. Ik heb nooit geloofd in vetvrije en arme voeding. Gelukkig bleek!
Ook de directe manier van communiceren op dit forum spreekt mij aan.
Mijn vrouw gaat steeds meer over op Wapf, onze kleine eet Wapf, zoveel mogelijk in ieder geval. Ze groeit en ontwikkelt zich uitstekend! Ze heeft geen allegieen of andere gekke kwalen en dat gaan we zo houden.
Mijn dochter eet elke dag 2 eieren, bio leverworst, zuurdesembrood, rauwe melk en yoghurt en groenten. Haar koolhydraten haalt ze uit zoete aardappels, rijst en zuurdesembrood. De enige momenten dat ze hiervan afwijkt is als bij de opa's en oma's is. Elke dag een lepeltje levertraan is het ritueel.
Ikzelf eet op dit moment lowcarb/keto op basis van intermittent fasting. Voorbeeld:
Mijn ontbijt vandaag is rond 1300 uur bestaande uit: 4 gebakken eieren, 140 gram varkenslever met ui, een bonkje kaas en glas rauwe melk.
'S avonds stoofvlees met veel vet, en een beetje rijst. Ook de groenten ontbreken niet.
Supplementen: levertraan, magnesiumolie, lugols jodium.
Een heel verhaal, nu weten jullie wat meer over mij wat prettig als ik een comment geef of wat vraag.
Vragen, opmerkingen en tips zijn altijd welkom!
Fijne dag allemaal!
Joost