Omvolking


Bij de Bras, vlakbij Ypenburg hebben ze ook containers geplaatst met statushouders uit allerlei verschillende Afrikaanse landen. Het volk werd uitgenodigd voor een bijeenkomst maar ze mochten niks zeggen dus niks inbrengen. Het was ter kennisgeving alles was al beslist. Dat heet: democratie 🤡
 

Klasse! Polen toont democratisch leiderschap met gepland referendum over asielbeleid​

De centrale vraag die aan de inwoners van het land wordt voorgelegd, is of zij de toelating van duizenden illegale immigranten uit het Midden-Oosten en Afrika ondersteunen, zoals opgelegd door Europese. Dit referendum laat zien dat Polen gelooft in de kracht van directe burgerinspraak bij belangrijke kwesties.
 
Tekst uit de tweet

Ik dacht al, nu alle 'natuur' rampen ontmaskerd zijn en de LHBTI zijn momentum kwijt is, Sinterklaas nog even moet wachten, Oekraine geen offensief op de been krijgt en het in augustus veel te vroeg is voor de volgende griep-angst-terreur. Wat doe je dan? Dan ga je het over Moslims hebben. Een vierluikje, let ook op de data en de verschillende landen. Zweden is al een tijdje bezig om de Moslim kaart te spelen. Vandaag Belgie en Nederland er bij en alsof er een directe verbinding is wordt er in Pakistan (Imran Khan is door de CIA verwijderd) juist boos op Christenen gereageerd. Kijk maar naar de trending topics. Dit is een setup, trap er niet in. Agenda2030 is de vijand , niet de ander, blijf in liefde en houd je ogen op de bal.

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.498
Berichten
517.516
Leden
8.646
Nieuwste lid
ej bartelink
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan