nieuw hier, even voorstellen.

benny

New member
Hoi mensen, ik lees hier al een hele tijd mee. Nu vond ik het wel ff tijd worden mezelf even voor te stellen. Mijn naam is Ben.29 jaar . Ik heb niet echt erge gezondheids klachten maar ben al lange tijd op zoek naar wat nou goede voeding is. Ik heb eerst een poosje aan de vegetarische kant gezeten.dat beviel me ook niet. Ik was dus ook zeer verbaasd over wat ik las over weston price. Van kinds af aan was ik al een vlees liefhebber, dus wat ik las deed me erg goed. Nu eet ik zoveel mogelijk volgens het weston price gebeuren. Alleen in mijn omgeving zijn er erg veel mensen die het onzin vinden waar ik mee bezig ben. Is er een manier om hun te overtuigen? Nou ik hoor het wel. Ik ben in ieder geval van plan er volgende week ook weer bij te zijn, net als vorig jaar.
Groeten Ben.
 
Is er een manier om hun te overtuigen?

JA! :mrgreen: Door het goede voorbeeld te geven. Door te laten zien hoe gezond jij bent en hoe goed jij je voelt. Mogelijk ook door ze heerlijke gerechten / voeding te laten eten.
 
Als je ernstige gezondheidsklachten hebt, heb je genoeg aan jezelf. Waarom zou je je dan bezig houden met wat anderen vinden? Richt al je energie op je eigen heling i.p.v. leeg te lopen op andermans ongeloof!

Mike
 
Dag Ben,
Leuk dat je erbij bent volgende week. Ik zou zeggen, neem een aantal van die ongelovige mee maar het congres en laat ze door de sprekers overtuigen ?
 
Hallo allemaal,
Ik lees al een tijdje mee hier op het forum en omdat ik toch wat vragen heb vind ik het wel zo netjes om mijzelf even voor te stellen. Ik kom uit Rotterdam, ben 30 jaar en heb een heel ongezond leven gehad wat ik nu pas door heb gekregen ?

Ik heb vanaf begin 20 denk al last van een slechte huid met veel puistjes. Veel moe en een echt appel figuur met overtollig vet op de buik. Ook is mijn cyclus onregelmatig sinds ik met de pil gestopt ben. Dit is nu ongeveer 5 jaar. Ben ook lang bezig geweest om zwanger te worden.
Ben sinds kort er ook achter gekomen dat ik jaren met een b12 te kort heb gelopen. Dit is sinds kort gelukkig op gelost. En er zijn een aantal klachten sterk mee verbeterd.
De klachten waar ik nu nog tegenaan loopt is mijn huid en mijn haar. Het word nu zo dun dat ik er door heen begin te kijken. Alleen tijdens mijn zwangerschap kreeg ik voller en langer haar, haha was er zo blij mee. Maar helaas was dat voor korte duur en is het nu heel dun en word steeds dunner. Dit vind ik echt zo vreselijk dat ik me hier door erg onzeker voelt en er zeker stress door ervaart. Ook wil het afvallen niet lukken. Denk zelf dat het een hormonen kwestie is. Maar hoe pak ik dit aan? Is er hier een specialist op het gebied van hormonen in balans krijgen?

Ik weet dat ik veel moet gaan veranderen aan mijn voeding. Toch heb ik al wat toepassing gedaan. Ik drink rauwe melk, eet rauwmelkse kaas, bak in roomboter, drink geen Coffee meer, probeer minder te snoepen, probeer beter kwaliteit vlees te eten, eet sinds een jaar eieren (vind het niet lekker) probeer zoveel mogelijk varkensvlees te mijden.

Graag zou ik hulp willen omtrent afvallen en het in balans krijgen van me hormonen.

In ieder geval bedankt voor het lezen van mij verhaal ?

 
Hey bedankt voor jullie reacties. heksje, mensen goede gerechten voorzetten doe ik inderdaad wel regelmatig. Daar krijg ik dan meestal ook wel positieve reacties op.Dan blijkt dus dat ze wapf voeding toch wel kunnen waarderen. Dat zijn dan meestal mensen die eigenlijk nog bang zijn voor vet. Maar ja dat krijgen ze in ieder geval binnen. Mike, je hebt gelijk, ik kan me beter richten op mijn eigen gezondheid in plaats van wat een ander ervan vindt. Tanja, het zou leuk zijn als ik een paar van die ongelovigen mee zou kunnen krijgen. Ik ben alleen bang dat ik hen niet zover krijg.
Groeten Ben.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.488
Berichten
511.572
Leden
8.642
Nieuwste lid
Davidbrownm05
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan