Nederlandse politiek

1652426352970.png

Voor mensen die zo op de foto gaan is volgens mij de DSM-5-TR geschreven.


Of het moet de trap naar het schavot zijn, dan is het wel grappig.
 
Bekijk bijlage 11090

Voor mensen die zo op de foto gaan is volgens mij de DSM-5-TR geschreven.


Of het moet de trap naar het schavot zijn, dan is het wel grappig.

En Zathras is in het dagelijks leven erg betrokken bij de bouwwereld. De algehele teneur bij mensen die er verstand van hebben is ook hier: Hugo kan NIKS.

Die 100K extra woning per jaar is onhaalbaar wegens gebrek aan materiaal en mensen. Zelfs al zouden ze containers gaan vermommen als tiny house LUKT HET NIET!

Er is een tekort aan: grond, zand, grind, locaties, beton, installaties, kozijnen, glas, handjes om het te bouwen etc etc.

Er worden op dit moment jaarlijks ongeveer 67K woningen gebouwd en dat worden er echt niet meer als Hugo in het paarse licht gaat staan .

Probeer maar eens een goede vakman te krijgen op redelijk korte termijn :)
 

Den Bosch - Het broeierige crisisberaad bij D66 in Den Bosch is slechts het ’begin’ om verandering in de partij te krijgen en zo grensoverschrijdend gedrag in te toekomst te voorkomen. Door het onderwerp actueel te houden, erover te blijven discussiëren en te ’normeren’ moet het onderwerp doorvoeld gaan worden in alle geledingen van de partij. „Daarom moet het ook een prioriteit blijven”, zegt partijleider Sigrid Kaag. Zij kreeg afgelopen weken snoeiharde kritiek op haar handelen en wil vooral het bestuur professionaliseren, maar voelt zich ook niet altijd ’begrepen’.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.782
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan