• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Nederlandse politiek

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Een 'sleeper' is een whie hat die jatenlang geinfiltreerd is binnen een organisatie en zich pas op het laatste moment bekend maakt. Omzigt is zo iemand. Hij heeft geen affilliatie met welke partij dan ook, anders dan met het landsbelang. Hij zal zich daarom.niet aansluiten bij de Judas Alliantie, de Groep Viagra of bij dat rare wijf van BBB. Ik.denk dat het toch FvD gaat worden.

Mike
 

Fries Foar Frijhiid

Well-known member
Mooi staaltje kromspraak in DTN 54:
'In de beantwoording van de centrale vraag van deze analyse – of de coronaprotesten in Nederland doorwerken naar anti-overheidsextremisme en zo ja, hoe dit extremisme zich manifesteert – komt naar voren dat er tot op heden relatief weinig gedragingen als extremistisch zijn geduid. (Pagina 19, De verschillende gezichten van de coronaprotesten)

Niks over overheidsextremisme.

Ook opvallend:
De mogelijkheid van ongewenste buitenlandse inmenging (OBI), bijvoorbeeld in de vorm van desinformatie of (pogingen tot) het destabiliseren samenleving. (Pagina 21, De verschillende gezichten van de coronaprotesten)

Hoe zit het met buitenlandse inmenging via Dominion/Smartmatic in onze verkiezingen en hoe diep ziet China in onze telecom?

Ben ik nu complotdenker of complotziener of complotonderzoeker?

Overigens snap ik wel de overheid de aandacht probeert af te leiden van Smartmatic/Dominion, Chinese inmenging en overheidsextremisme.
 

Fries Foar Frijhiid

Well-known member
Uit het hoofddocument van DTN 54:
Ook Nederlandse jongeren zijn actief in nationale en internationale chatgroepen waarin wordt gesproken over accelerationisme, rassenhaat, antisemitisme, fascisme en nationaal-socialisme.1 Ook worden wapenhandleidingen en zeer provocatieve en gewelddadige propaganda gedeeld. Er is sprake van verheerlijking van rechts-terroristische aanslagplegers en van Adolf Hitler. Bovenal fungeren dergelijke groepen als echokamers, waarbinnen Nederlandse eenlingen geen tegenspraak krijgen en alleen met gelijkgestemden converseren. (Pagina 13)

Echokamers. Ooit gekeken naar D66/GL?
 

Fries Foar Frijhiid

Well-known member
Beide bestaan niet niet. Extreem links en links-extremistisch daarentegen...

Maar dat is nu regeringsbeleid.

Mike
Ik ben het eens met dat er geen rechtsextremisme in de politiek vertegenwoordigd is en linksextremisme juist wel. Of The Base extreem of rechts is heb ik geen oordeel over, daar heb ik geen onderzoek naar gedaan. Extreem en rechts vormen in mijn ogen een contradictio in terminis, aangezien rechts vrijheids- en vredelievend is.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.163
Berichten
313.989
Leden
7.575
Nieuwste lid
Jeroen Blokzijl
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan