Military Industrial Complex

100leven

New member
De VS (Israël) beschuldigen allerlei landen van het doen van nucleaire testen, terwijl de VS alleen al in 2016 57,6 miljard dollar heeft besteed aan nucleaire programma's. Dit terwijl het land inclusief z'n burgers zwaar in de schulden zit. De elite wordt rijker en rijker over de ruggen van hardwerkende Amerikanen die de alsmaar stijgende belastingen en gezondheidskosten moeten ophoesten.

http://www.globalresearch.ca/tax-re...6-billion-on-nuclear-weapons-programs/5585541

Volgens mij kan alleen een flinke dosis burgerlijke ongehoorzaamheid dit soort praktijken een halt toeroepen. Maar daarvoor moet er eerst nog een heleboel mensen ontwaken uit de illusie dat overheden en multinationals het beste met ze voor hebben.

Mark
 
Zojuist de 2doc 'Shadow World' bekeken. Geeft een goed, eerlijk en aangrijpend beeld van de oorlogsindustrie met z'n continu voortdurende oorlogen die vaak op basis van misdadige leugens worden gestart en in stand gehouden. Over de miljarden smeergeld in de wapenindustrie waar de top van de top bij betrokken is. "Politicians are like prostitutes, only more expensive."

Dan moet je niet raar opkijken dat de lokale bevolking in die landen een grondige hekel hebben aan landen als de VS, Israël, Saoedi Arabië en Groot-Brittannië als je naasten door hun toedoen zijn vermoord en je land is verwoest.

Mooi om te zien dat zo'n docu met veel waarheden (en geen NAVO leugens) gewoon bij de publieke omroep te zien was. Het kan dus wel!

https://www.2doc.nl/documentaires/series/2doc/2017/april/shadow-world.html

Mark
 
En zo komen we weer terug bij het 'blowback'-argument. Uiteraard zet het agressieve interventiebeleid van westerse mogendheden kwaad bloed bij die landen die zij hiermee treffen, daarover geen enkele discussie. Toch is hiermee de agressie van moslims gedurende de laatste 1400 jaar (!) niet volledig te verklaren. De enige verklaring die wel de lading dekt is dat de islam zelf een psychopathische ideologie is en dat het ook niet helpt als inteelt is toegestaan oder deze gestoorde leer:

http://gedachtenvoer.nl/page/van-Mohammed-tot-ISIS.html

Mike
 
Dat de islam, zeker in extreme vormen als wahabisme en salafisme, een gevaarlijke indoctrine is, is duidelijk.

Wat ik al vaker heb geschreven, gebruikt de elite de islam als melkkoe voor de war on terror in het Midden-Oosten en voor het beperken van vrijheden voor de traditionele bevolking in Westerse landen via onder andere false flag operaties. Tevens worden immigratiestromen bewust gecreëerd door figuren als Soros en organisaties als de VN. Refugees welcome, allemaal samen, en dat soort shit.

Groepen als ISIS, Al-Qaeda, Al-Nusra, White Helmets zijn opgezet, getraind, bewapend en gefinancierd door onder andere CIA/Mossad/Saudi's.

Het zijn useful idiots die worden ingezet voor de agenda's van de elite.

Net zoals er honderdduizenden westerse soldaten worden ingezet om honderdduizenden veelal burgers te vermoorden in smerige oorlogen in landen waar ze niets te zoeken hebben. Ook useful idiots dus.

Beide moeten stoppen. Organisaties en overheden die vluchtelingenstromen en oorlogen bevorderen, moeten worden aangepakt. Putin heeft bijv. NGO's van Soros verboden in Rusland. Waarom doen meer landen dat niet? Waarom kickt Trump organisaties van Soros niet uit de VS?

Ik zie de powers that be (waar inteelt ook vaak voorkomt) van de wereld als een grotere bedreiging dan de islam in de afgelopen ruim 100 jaar. Aan wie hebben we de volgende zaken te danken:

- GMO/Roundup
- vaccinaties (al dan niet geforceerd)
- chemtrails
- man-made climate change hoax + bijbehorende industrie
- talloze oorlogen met valse aanleidingen en miljoenen doden en verminkten
- spionage van burgers door veiligheidsdiensten en bedrijven
- inperking van vrijheden
- false flags en andere geheime operaties
- Federal Reserve/Central Banks
- belasting/rente
- EU
- handelsverdragen die ten koste gaan van de burger
- VN
- Big Pharma/zorgsector
- Planned Parenthood
- LGBTQIA............. (+ pedo/satan) agenda
- Bilderberg bijeenkomsten
- globalistische organisaties
- Fake war on drugs waarbij de CIA zelf cocaïne binnensmokkelt in de VS
- NAVO

Wie zorgen ervoor dat we op het punt staan van een mogelijke 3e wereldoorlog?

Aan het hoofd van al deze organisaties staan voor het overgrote deel satanische psychopaten en geen moslims.

We moeten ervoor zorgen dat moslim tuig wat zich niet houdt aan de westerse normen en waarden van het land van verblijf meteen wordt uitgezet, maar zolang niet ook de (al dan niet verborgen) krachten erachter worden aangepakt, is het dweilen met de kraan open.

Mark
 
Allemaal waar wat je schrijft, Mark, maar het doel van dit forum is altijd geweest om INDIVIDUEN te voorzien van kennis en informatie zodat ze zelf verantwoordelijkheid kunnen nemen voor de keuzes die ze maken. Dat betekent dat jij, ik en ieder van ons niet langer meer met de vinger naar 'hen' kan wijzen zonder dat er 3 vingers ook terugwijzen naar jezelf. Ieder van ons dient te worden beoordeeld op diens karakter en gedrag. Dat geldt voor (crypto)joden, moslims, vrouwen, mannen, voor iedereen. Vrijwel alles wat in jouw rijtje staat is wel degelijk in meer of mindere mate het gevolg van ONZE medeplichtigheid, vandaar dat mijn focus veel meer ligt op PERSOONLIJKE VERANTWOORDELIJKHEID.

Mike
 
Klopt, Mike. Zolang het merendeel instemt met wat er van hoger hand wordt opgelegd, zal het systeem in tact blijven. De revolutie moet van ons, het volk, komen. Als een significant deel van de bevolking wakker wordt, dan kan het wel eens snel gaan. Niet zonder slag of stoot uiteraard, maar echte vrijheid mag wat kosten.

"If the people knew what we had done, they would chase us down the street and lynch us." -- George HW BushMark
 
fec898cb9f1b8eda0cb9100ed9a47cb7.jpg


Mark
 
Michael Savage maait het 'blowback-argument volledig weg - de islam voert reeds 1400 jaar oorlog met de rest van de wereld:Mike

 
Saoedi Arabië is een belangrijke partner voor de VS en Israël om de oorlog in het Midden-Oosten gaande te houden. Er wordt in de Zio-media in de VS dan ook volop geschreven over zogenaamde hervormingen die plaats zouden vinden in Saoedi Arabië, terwijl het land mensenrechten volledig aan z'n laars lapt.

Een voorbeeld van zo'n 'Saoedi-apologist' is David Ignatius, een schrijver voor de Washington Post die al 15 jaar lang de daden van Saoedi Arabië vergoeilijkt en vooruitgang ziet bij de terreurstaat, terwijl in werkelijkheid terrorisme en olie de belangrijkste exportproducten zijn.

http://fair.org/home/david-ignatius-15-years-of-running-spin-for-saudi-regime/

C-vej3uWsAA7ute.jpg


Mark
 
Nog even over blowback.

Mike schreef:
En zo komen we weer terug bij het ‘blowback’-argument. Uiteraard zet het agressieve interventiebeleid van westerse mogendheden kwaad bloed bij die landen die zij hiermee treffen, daarover geen enkele discussie. Toch is hiermee de agressie van moslims gedurende de laatste 1400 jaar (!) niet volledig te verklaren.

Dit schreef ik ook niet.
Ik bedoelde dat de haat van de bevolking in het Midden-Oosten (moslims en christenen) ten opzichte van de VS en z'n bondgenoten makkelijk te verklaren is door de continue militaire interventie van de afgelopen decennia.

Je moet waarschijnlijk de 2e wereldoorlog hebben meegemaakt om een idee te hebben hoe het is om continu te leven in angst voor bombardementen en andere agressie van de onderdrukker.

Wat betreft de migratiestromen schrijf ik juist keer op keer dat dit gepland en gestuurd is en dat er bovendien amper echte vluchtelingen (en vrouwen en kinderen) Europa binnenkomen. Dat heeft niets met blowback te maken, behalve dan dat het makkelijk gebruikt kan worden om de migratiestromen aan het grote publiek te verklaren/verkopen.

Stop de oorlogen, stop het steunen van terroristische organisaties, stop de mensensmokkelaars en NGO's (en overheden) die migratie faciliteren en sluit de grenzen voor dit gespuis.

Het zou al enorm schelen als het merendeel van de bevolking (vooral aan de linkse kant) inziet wat er gaande is.

Mark
 
Ik bedoelde dat de haat van de bevolking in het Midden-Oosten (moslims en christenen) ten opzichte van de VS en z’n bondgenoten makkelijk te verklaren is door de continue militaire interventie van de afgelopen decennia.

Je moet waarschijnlijk de 2e wereldoorlog hebben meegemaakt om een idee te hebben hoe het is om continu te leven in angst voor bombardementen en andere agressie van de onderdrukker.

Westerse interventiepolitiek op basis van 'democratie' afdwingen met bombardementen zet natuurlijk altijd kwaad bloed. Het maakt dat bloed dat al kookte nu overkookt, zoveel is duidelijk. Maar nogmaals, daarmee verklaar je nog steeds niet waarom nu al 1400 jaar lang islamieten genocidale maniakken zijn. Dat heeft nl. ook te maken met hun bloed, nl. een psychopathische bloedlijn.Stop de oorlogen, stop het steunen van terroristische organisaties, stop de mensensmokkelaars en NGO’s (en overheden) die migratie faciliteren en sluit de grenzen voor dit gespuis.

Het zou al enorm schelen als het merendeel van de bevolking (vooral aan de linkse kant) inziet wat er gaande is.

Mee eens!

Mike
 
Ik zet dit hier maar even neer:

Gisteren gaf senator Rand Paul een prima betoog waarbij hij om een stemming vraagt om een deel van de wapendeal met Saoedi Arabië ongedaan te maken.

Met veel genoegen gekeken gisteren. Hier een fragment uit z'n betoog:Verder gaf hij dit statement op z'n website:

“Today, a bipartisan group of senators took a stand against the escalating war Saudi Arabia is waging with Yemen,” said Dr. Paul. “This is just the beginning, and we will continue to take a stance against waging an undeclared war and fueling an arms race in the Middle East. I applaud those who voted with me to block this proposed arms sale, and I hope this sends a clear message to Saudi Arabia that the United States will not just stand by as they massacre their unarmed neighbors."

https://www.paul.senate.gov/news/pr...blocking-portion-of-arms-sale-to-saudi-arabia

Knap en moedig dat hij z'n nek uitsteekt, maar dat dit niet zonder gevolgen is, bleek vanochtend, waarbij een schutter zo'n 60 schoten loste tijdens een baseball training waarbij ook Rand Paul aanwezig was.

Sen. Rand Paul, who was also at the practice, told MSNBC that he heard between 50 to 60 shots fired by the gunman. He said he believed the shooter was using an AR-15-style rifle.

Everybody would’ve died except for the fact that Capitol Hill police were there,” Paul said.

Nu bleef het gelukkig beperkt tot een aantal gewonden, maar het was niets minder dan een moordaanslag.

http://www.rawstory.com/2017/06/wat...-shot-during-early-morning-baseball-practice/

http://www.zerohedge.com/news/2017-...ball-practice-house-majority-whip-scalise-hit

Ik hoop dat Rand Paul en anderen zich hierdoor niet laten afschrikken, maar wel goed op hun hoede blijven.

Mark
 
Een paar dagen terug beschuldigde Trump Qatar er nog van sponsor van terrorisme te zijn. Nu sluit de VS een 12 miljard dollar deal met Qatar voor de levering van F-15 gevechtsvliegtuigen.

http://presstv.com/Detail/2017/06/15/525335/Qatar-Saudi-Arabia-US-fighter-jet-turkey-Trump

Met je war on terror...

Mark
 
Absurd! Mijn theorie is nog steeds dat Trump de Deep State voorlopig hun gang laat gaan met hun rampzalige buitenlandbeleid, terwijl hij samen met Jeff Sessions bezig is de poten onder hun stoel vandaan te zagen middels het blootleggen van hun pedofiele activiteiten. Zie ook je eigen recente post in de Pizzagate-topic.

Mike
 
Ik zal later nog een goede video-serie in het pizzagate topic posten. Hoe eerder die satanisten het veld ruimen, hoe beter.

Mark
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.468
Berichten
497.887
Leden
8.630
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan