LGBTQ+

JVG

Well-known member
Hier zijn nu de stoplichten het volgende doelwit van de minister van gelijkheid. 🤡

Zij stellen dat deze systemen om voetgangers te laten oversteken geen rekening houden met het feit dat vrouwen er langer over doen om over te steken.

Daarom: het 42 pagina's tellende voorlopige rapport.

Zij merken ook op dat verkeerslichten te lang op groen springen voor voetgangers, wat de automobilisten ten goede komt.

Allereerst erkennen ze dat er in het algemeen "in absolute zin meer mannen als voetganger worden gedood dan vrouwen". Vervolgens maken ze echter een onderscheid door alleen gegevens van "stedelijke gebieden" te gebruiken om ervoor te zorgen dat "vrouwen voornamelijk te voet worden gedood (77% van de gedode vrouwen) en mannen voornamelijk met andere vervoermiddelen (63% van de gedode mannen)".

De "intelligente verkeerslichten" in Malaga, zeggen ze, zijn ingevoerd om "op korte termijn (2025) te worden aangesloten op een 5G-platform, Plataforma Vehículo Conectado 3.0, waarop ook voertuigen zullen worden aangesloten".
Maar.
"Geen enkel technologisch systeem heeft een genderneutraal effect. Slimme verkeerslichten verwerken geen genderdifferentiatie in hun systemen.

🤣
🤣
 

Medusa

Well-known member
De Harry Potter-auteur bekritiseerde in juni 2020 op Twitter een artikel waarin de omschrijving ‘mensen die menstrueren’ voorkwam. Ze grapte dat daar toch een woord voor was, doelend op vrouwen. In de reacties die daarop volgden werd haar dat kwalijk genomen, omdat bijvoorbeeld ook transgender mannen en non-binaire mensen kunnen blijven menstrueren, en vrouwen ook onder ‘mensen’ vallen en dus niet per definitie worden uitgesloten.
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Het is geen generarltioneel probleem, het is een ♀️probleem.en het is van alle tijden. GWZGOVVE. Geen idee wat God in zijn hoofd haalde toen hij de vrouw creeerde!

Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.415
Berichten
435.057
Leden
8.553
Nieuwste lid
sophiabatterton
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan