LGBTQ+

Medusa

Well-known member
Men moet zich afvragen waarom wetenschappers apen gebruiken voor een HIV-studie, als apen geen HIV kunnen oplopen. Onderzoek naar geslachtsveranderende hormoonbehandelingen is echter onderdeel van een grotere agenda. Feit is dat Big Pharma een fortuin verdient aan de LGBTQ-beweging. De kosten voor transgenderoperaties en hormoonbehandelingen zijn enorm winstgevend voor de farmaceutische industrie. Uit dit document blijkt dat er per transgender kind soms meer dan een miljoen dollar aan inkomsten wordt gegenereerd.
 

Medusa

Well-known member
Literatuurlijst voor de kleintjes :sick::sick::sick:

  • Twee pappa’s voor Tango. Het verhaal van twee mannetjespinguïns die samen een ei uitbroeden. (Doelgroep: kinderen van groep 1 tot 3)
  • Wij zijn bijzonder. Misschien zijn we wel een wonder. “De gedichten in dit boek gaan over je eigen weg kiezen, doorzetten en naar buiten durven treden als wie je bent. Bijvoorbeeld door het rolpatroon jongen/ meisje te doorbreken of als transgender.” (Doelgroep: groep 2 tot 8)
  • Prinses Nina. Dit verhaal gaat over een meisje dat niet met een prins wil trouwen, maar uiteindelijk verliefd wordt op een andere prinses. “Zo krijgt het land twee koninginnen en leeft iedereen nog lang en gelukkig.” (Doelgroep: kinderen van groep 1 tot 4)
  • Het lammetje dat een varken is. Dit boek beschrijft een lammetje dat ‘van buiten een lammetje, maar van binnen een varken is.’ De achterliggende boodschap is duidelijk, ook volgens SchoolsOUT: “Het proces van transitie (hier van lammetje naar varken) wordt in de kern in eenvoudige taal weergegeven, zonder directe verwijzingen naar transgender bij mensen.” (Doelgroep: kinderen van groep 1 tot 2)
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.447
Berichten
473.893
Leden
8.617
Nieuwste lid
Sonnie
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan