Ivermectine

als toevoeging op het reguliere gezondheidsmodel:
en ontkennen als er klachten zijn na operaties!!!! Dat zijn dus geen genezers (neemt nog een tabletje IVM).

?

Wat is dit voor een reactie ? Begrijp ze niet daar ze grammaticaal volgens mij verre van OK is.

Zou je ze aub even willen verduidelijken ?
 
Dr. Phil Outraged as RFK Jr. Exposes NIH Kickbacks from Moderna Vaccine

Not only does the NIH own half of the Moderna shots, raking in billions of dollars, but 4 to 6 high-level deputies under Fauci pocket a staggering $150,000 a year forever from it.

It gets worse. Kennedy believes that there was a deliberate effort to suppress effective therapeutics like hydroxychloroquine and ivermectin to make way mass vaccination.

Because the Emergency Use Authorization states:

“For the FDA to issue an EUA, there must be no adequate, approved, and available alternative candidate product for diagnosing, preventing, or treating the disease or condition.”

So, they had to smear and discredit ivermectin and hydroxychloroquine because the COVID shots wouldn't be allowed to exist if these drugs were shown to be effective.
 
Kan ivermectine over de datum? Ik heb wormen en wil mijn potje waar ergens in Chinees 2021 en 2023 staat gebruiken maar wellicht toch nieuw?
 
Er staat hier ergens een verhaal van iemand die HCQ slikte van bijna 10 jaar over datum. Het middel was nog altijd even effectief. Dus ja, IVM die over datum is kan gewoon worden gebruikt. AVM die over datum was heb ikzelf succesvol ingezet, dus ik kan er over meepraten!

Mike
 
Ik merk dat ik het spannend vind kwa dosering etc. Potje zegt me weinig met vertalen uit Chinees. Trap er nu weer wat mebendazol in maar wil daarna toch echt wat sterkers.
 

7 overtuigende redenen waarom ivermectine een 'krachtig medicijn' is in de strijd tegen kanker

Vaak wordt erkend dat ivermectine, na penicilline, de grootste impact heeft op de menselijke gezondheid. De ontdekking ervan leverde zelfs de Nobelprijs op.

Het is veiliger dan Tylenol en bracht rivierblindheid op de rand van uitsterven, maar de propagandisten vertelden je dat het een ‘gevaarlijke paardenontwormer’ was.

Welnu, het blijkt nu dat ivermectine niet alleen een effectieve behandeling is voor COVID-19, maar dat het ook een “krachtig medicijn” zou kunnen zijn voor de bestrijding van kanker. Hier zijn 7 redenen waarom.

1. Meerdere effecten tegen kanker:

Volgens dr. Alfonso Dueñas-González, een oncoloog en senior onderzoeker, heeft ivermectine invloed op ten minste negen goed gedefinieerde kankerdoelen. Hij stelt: "Er zijn minstens negen perfect gedefinieerde kankerdoelen die worden beïnvloed door ivermectine."

2. Verbetert de effecten van chemotherapie en bestraling:

Ivermectine richt zich niet alleen op tumorstamcellen en bevordert de dood van kankercellen, maar "versterkt ook de effecten van chemo- en bestralingstherapie."

Deze brede impact op het immuunsysteem vergroot de kans op kanker, waardoor het een veelzijdige aanvulling is op conventionele behandelingen.

3. Remt de cycli van kankercellen:

Het medicijn voorkomt de vorming van nieuwe kankercellen door de cycli van kankercellen te remmen en mitochondriale stress te induceren, wat leidt tot het doden van kankercellen. Dit mechanisme is cruciaal voor het stoppen van de proliferatie van kankercellen.

4. Voorkomt de vorming van nieuwe bloedvaten nabij kankercellen:

Ivermectine voorkomt de overleving van kanker door de vorming van nieuwe bloedvaten te remmen die energie en brandstof voor kanker transporteren. Deze actie verhongert de kankercellen en belemmert hun groei en verspreiding.

5. Synergiseert met immunotherapie:

Dr. Peter P. Lee, voorzitter van immuno-oncologie bij de City of Hope, ontdekte dat ivermectine zou kunnen synergiseren met de immuuncontrolepuntremmer anti-PD1, waardoor de immuunrespons van het lichaam in de strijd tegen kanker wordt versterkt.

"Wat we leren is dat ivermectine een zeer krachtig medicijn zal worden in de context van zeer zorgvuldig ontwikkelde immunotherapiecombinaties," zei hij.

6. Richt zich op kankerstamcellen:

Ivermectine richt zich bij voorkeur op kankerstamcellen, die de oorzaak zijn van kankertumoren en terugval. Door zich op deze cellen te concentreren, valt ivermectine de wortel aan van de veerkracht en het vermogen van kanker om terug te keren.

7. Het merkwaardige geval van Rick Alderson:

De heer Alderson, een gepensioneerde houtzagerijarbeider, “was een dode man die liep” en kreeg nog zes maanden te leven nadat zijn terminale darmkanker was uitgezaaid en zich had verspreid naar zijn lever, waar de kanker 25 verschillende tumoren had gevormd.

Na het starten met ivermectine daalden de carcino-embryonaal antigeen (CEA)-waarden van Rick Alderson, die markers zijn voor tumoractiviteit, in enkele maanden tijd aanzienlijk van 1.498 ng/ml naar 13,9 ng/ml.

Van de 25 tumoren in de lever van de heer Alderson bleven er slechts drie over na zijn behandeling met ivermectine en chemotherapie, wat wijst op een aanzienlijke vermindering van de tumorlast.

De heer Alderson leefde nog twee jaar langer dan zijn aanvankelijke prognose van zes maanden, die zijn vrouw toeschrijft aan het gebruik van ivermectine naast chemotherapie.

Ik heb/gehad bb kanker 4x chemo 17x immuuntherapie resultaat totale respons. Geen bestraling genomen. Is het verstandig om invermectine te gaan slikken of zo nu en dan als kuurtje. En hoeveel mg alle tips zijn welkom
 
Wij moeten hier uitkijken met het verstrekken van onbevoegd medisch advies voor dergelijke levensbedreigende ziekten. Ik kan je wel vertellen wat ik zou doen. Ik zou ivermectine, HCQ, fenbendazol (Panacur) en andere anthelmintica slikken. Baat het niet, dan schaadt het ook niet. Voor IVM geldt een normale dosering van 0,2 mg per 10 kg per dag lichaamsgewicht, maar volgens Dr. Peter McCullough mag deze bij ernstige ziekten worden verdubbeld of zelfs verdriedubbeld.

Mike
 
Laatst bewerkt:
Wij moeten hier uitkijken met het verstrekken van onbevoegd medisch advies voor dergelijke levensbedreigende ziekten. Ik kan je wel vertellen wat ik zou doen. Ik zou ivermectine, HCQ, mebendazol (Panacur) en andere anthelmintica slikken. Baat het niet, dan schaadt het ook niet. Voor IVM geldt een normale dosering van 0,2 mg per 10 kg per dag lichaamsgewicht, maar volgens Dr. Peter McCullough mag deze bij ernstige ziekten worden verdubbeld of zelfs verdriedubbeld.

Mike
Zie topic kanker

Hij neemt bv fenbendazole 222mg opbouwend van 1week 1x, 2weken 2x, 3-3, 4-4 tot 5weken 5x en dan weer terug omgekeerd
Tesamen met IVM/AVM 2x2, 3x3 tot 8 en omgekeerd.

En dit sinds nov/dec 23

Hij weegt nu ca 56/57kg
 
Hoeveel tijd en zin heb je om alles te lezen. Door je kennis en inzichten te vergroten leer je op jezelf te vertrouwen.
Ik meen dat arts Trossel gespecialiseerd is met dit soort ziektes.
Ook orthomoleculaire artsen kunnen adviseren.

Spaargeld voor gezondheid reserveern. Alternatief is erg prijzig.
Volgens alle verhalen hier is niemand slechter geworden van Ivermectine.
Zelf zoek ik meteen naar "bijwerkingen" van een produkt.
Dan ben je snel genezen van regulier.
 
Misschien handig om een apart draadje te maken over Ivermectine.
Deze 2 websites bevatten veel info:
 
  • Leuk
Waarderingen: Surv

Forum statistieken

Onderwerpen
4.499
Berichten
516.432
Leden
8.649
Nieuwste lid
Richardson Zackery
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan