(financiële) toestand in de wereld

corneliahz

New member
Soms zijn er gebeurtenissen die qua impact ons belang bij persoonlijke gezondheid ver overstijgen.

Voor wie geintresseerd is in het wereldtoneel en 'the bigger picture', voor wie benieuwd is naar de realiteit achter de sluier, voor wie zich bewust is dat we in "the Matrix" leven, hier een link naar het zeer boeiende laatste schrijfsel (in Engels) van de hand van David Wilcock:

David Wilcock

 
David Wilcock is goed. Af en toe een beetje weird, maar dat is David Icke ook. Neemt niet weg dat ze zeer ware dingen te zeggen hebben!

Mike

 
David Wilcock en andere zijn ok, dat hij en andere soms wat vreemd zijn is alleen maar goed zodat wij ook mogen opletten en niet zomaar alles voor waarheid aannemen kritische gezonde blik aanschouwen.

 
Inflatie, het leven wordt elk jaar duurder, maar hoeveel? Zijn de overheids inflatiecijfers betrouwbaar?

Hoe kan de inflatie zo laag zijn als mijn wekelijkse pilsje in 19 jaar meer als 100% duurder is geworden in het uitgaansleven? Klopt dat wel met wat de overheid ons aan lage inflatiecijfers voor tovert? Om aan die lage inflatie cijfers te komen moeten andere zaken enorm goedkoper zijn geworden? Toch? We gingen eens zelf op onderzoek uit op internet of dit allemaal wel waar is?

Hoe zit het nu echt met de inflatie ?
 
Inflatie = letterlijk: opblazen. Als geld vanuit de centrale bank 100% is en het wordt uit niets gecreeerd, dan is de enige winst de rente. De rente die hierover wordt geheven is bovenop de 100% (die op niets is gebaseerd, omdat deze niet op goud is gebaseerd en dus geen concrete waarde heeft), is dit inflatie. Dit gaat ten koste van de koopkracht van de doorsnee burger en hierdoor neemt zijn/haar koopkracht af. Vandaar dat een tientje slechts een fractie waard is van vroeger. Dit is een verborgen belasting!

Mike
 
Spannende dag morgen in Zwitserland!


Op 10 juni 2018 kunnen de Zwitsers zich uitspreken in een referendum wie voortaan het geld maakt, de commerciële banken of de centrale bank. Zal Zwitserland als het eerste land ter wereld de bankiers hun uitzonderlijke bron van winst afpakken en het speeltje van de machtigen van de aarde?

https://www.dlmplus.nl/2018/06/07/zwitsers-kunnen-bankmacht-breken-tijdens-referendum/
 
Oelewappers......:-(
https://nieuws.tpo.nl/2018/06/10/zwitsers-nee-tegen-crisisbestendig-geld/
 
Idd kiezen de Zwitsers voor hun eigen ondergang:

https://nieuws.tpo.nl/2018/06/10/zwitsers-nee-tegen-crisisbestendig-geld/

Mike
 
Een overgrote meerderheid van de Zwitsers was tegen. Maar liefst 75,7%. Net zoals over de uitslag laatst in Ierland geloof ik hier ook niet veel van.
 
De handelsoorlog geïnitieerd door Donald Trump is om het WTO-handelssysteem van de cabal op te breken. Nieuwe handelsovereenkomsten worden op individuele basis onderling tussen landen afgesloten om het oude cabal systeem te slopen om dit tijdig te verlaten. De bestaande structuur gaat crashen. Dit is de richting waar de wereldeconomie naar op weg is.

http://finalwakeupcall.info/blog/2018/06/13/overheden-zijn-vennootschappen/
 
In het verlengde van bovenstaande post van JVG:

https://www.washingtonexaminer.com/opinion/chelsea-clinton-thanks-abortion-for-being-good-for-the-economy

Mike
 
Met een pistool kun je de bank beroven. Met een bankvergunning beroof je de wereld.

“Iemand bij een andere bank zei dat wanneer Goldman met een deal komt, de eerste vraag die je stelt niet mag zijn” zullen ze me neuken “? Het zou moeten zijn ‘op welke manier zullen ze me proberen te neuken’? Andere banken zijn hetzelfde, maar Goldman is er veel beter in dan wie dan ook. “

We hebben een criminogene omgeving gecreëerd door middel van de drie D’s – deregulering, de-supervisie en de facto decriminalisering door middel van vergoedingen voor bestuurders. “

Noot: Vraag je af welke bestuurders er aan het roer stonden ten tijde dat Goldman Sachs alle vrijheid kreeg om de eigen regels te schrijven, De Democraten of de Republikeinen? Links of Rechts, … en wie hebben hier de banken gered op kosten van jou en je pensioen?

En, … waarom lopen er NU mensen rond met gele vestjes omdat ze er nu pas achter komen dat ze jaren geleden internationaal genaaid zijn door de banken en regeringen.

http://gedachtenvoer.nl/met-een-pistool-kun-je-de-bank-beroven-met-een-bankvergunning-beroof-je-de-wereld/
 
Hun dagen zijn geteld:



Waarom is dit geen voorpaginanieuws? O wacht, omdat de media medeplichtig zijn, was ik even vergeten...

Mike
 
Financien voor de kleine man

Robots nemen recordaantal banen over in de VS volgens Robotic Industries Association

Robots zijn vorig jaar in recordaantallen naar Noord-Amerikaanse bedrijven verscheept, waarbij meer niet-autobedrijven robots installeerden dan ooit tevoren. Statistieken van de Robotic Industries Association (RIA), onderdeel van de Association for Advancing Automation (A3), tonen 35,880 eenheden werden verzonden in 2018, een stijging van 7 procent ten opzichte van 2017, met 16.702 zendingen naar niet-automobielbedrijven, een stijging van 41 procent. Opmerkelijke groei vond plaats in gebieden zoals voedsel en consumptiegoederen (48 procent), plastics en rubber (37 procent), life sciences (31 procent) en elektronica (22 procent).

http://gedachtenvoer.nl/robots-nemen-recordaantal-banen-over-in-de-vs-volgens-robotic-industries-association/
 
Waarom wordt in sommige landen 90% contant geld gebruikt ?

Onderstaande grafiek kwam ik tegen op ZeroHedge en het was voor mij gelijk duidelijk waarom sommige landen niet zijn overgeschakeld naar “plastic digitaal geld”. Mag ik concluderen dat het gebruik van contant geld alles te maken heeft met wantrouwen van de bank, … de overheid?

http://gedachtenvoer.nl/waarom-wordt-in-sommige-landen-90-contant-geld-gebruikt/
 
Huishoudens zijn dit jaar meer dan de helft van hun netto-inkomen kwijt aan vaste lasten, meldt het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) maandag.




https://www.nu.nl/geldzaken/5796234/nibud-huishoudens-zijn-meer-dan-helft-van-inkomen-kwijt-aan-vaste-lasten.html
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.477
Berichten
505.344
Leden
8.637
Nieuwste lid
nataliedje
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan