False flags en andere geheime operaties

100leven

New member
Maar eens een apart topic hiervoor, want het is weer schering en inslag de laatste tijd.

Nu is er in Duitsland een Duitse officier opgepakt die vermomd als Syrische vluchteling een aanslag wou plegen. Hij kon zich registreren als Syrische vluchteling ondanks z'n Duitse afkomst en het feit dat hij geen woord Arabisch spreekt!

https://www.rt.com/news/386322-german-officer-disguise-refugee/

Hij heeft 'onopgemerkt' een jaar lang een dubbelleven kunnen leiden als officier en als Syrische vluchteling. Right...

Dit verhaal kwam toevallig aan het licht toen hij door Australische autoriteiten opgepakt was omdat hij een wapen probeerde te verbergen op een vliegveld.

https://willyloman.wordpress.com/20...tage-an-attack-to-distract-the-german-public/

Mark
 
Ik zal hier ook false flags uit het verleden neerzetten, waarvan sommige wellicht al eerder in andere topics zijn geplaatst door mij of anderen.

De aanslag op het King David hotel in Jeruzalem in 1946 door Zionistische Joden wordt door velen gezien als het begin van een nieuw tijdperk van modern terrorisme.

In onderstaand fragment vertelt onder andere één van de aanslagpleger trots hoe hij verkleed als Arabier de bom plaatste en daarmee 91 mensen om het leven bracht, waaronder Arabieren, Engelsen, maar ook 17 Joden. Om nog maar eens aan te geven dat Zionisten geen fuck geven om Joden, maar Judaïsme puur als een dekmantel gebruiken om sympathie te wekken en in de slachtofferrol te kunnen duiken, wanneer nodig ("antisemitisme!", "uitverkoren volk", "Holocaust" etc.). Op dezelfde manier zoals Wahhabisme de Islam als dekmantel gebruikt.



Mark


 
Luke Rudkowski geeft een korte uitleg over false flag terrorisme en waarom we op onze hoede moeten blijven om het verschil tussen werkelijk radicale islam en false flag operaties te kunnen onderscheiden.



Mark
 
http://nos.nl/artikel/2171599-homobar-pulse-wordt-museum-na-dodelijkste-schietpartij-ooit-in-vs.html

Opdat wij niet vergeten.
 
Inderdaad, laten we dit soort fake getuigenissen niet vergeten in Orlando.



En de crisis actors die gewonde mensen richting Pulse dragen en daarna, wanneer ze denken buiten beeld te zijn, de 'gewonde' persoon loslaten en lachend hun benen strekken. That's a wrap!



Mark
 
Net als deze vader waarvan zogenaamd z'n dochter was omgekomen een dag ervoor bij de fake Sandy Hook schietpartij en eerst nog staat te lachen en dan hyperventilerend in de rol van trieste vader kruipt (en weer zonder tranen).



Mark
 
Eén van de aanwijzingen dat er sprake is van een false flag aanval, is de aanwezigheid van oefeningen die vlak ervoor of soms gelijktijdig plaatsvinden, waarbij vaak vrijwel exact hetzelfde scenario plaatsvindt.

De kans dat dit toevallig plaatsvindt is verwaarloosbaar klein en toch gebeurt het keer op keer, zoals bij de 'aanslag' in London op 7/7/2005.



Trap er niet in!

Mark


 
Goed nieuws en slecht nieuws tegelijk - Julian Assange gaat vrijuit, de Zweedse overheid heeft de aanklacht wegens 'verkrachting' tegen hem ingetrokken:

http://nieuws.tpo.nl/2017/05/19/zweedse-justitie-trekt-arrestatiebevel-julian-assange/

Dit betekent dat Assange na al die jaren eindelijk de Ecudoriaanse ambassade kan verlaten als vrije man. Tot zover het goede nieuws. Hij is hierdoor echter ook zijn bescherming kwijt en er zijn talloze partijen die hem liever dood dan levend zien, waaronder een beruchte partij die al vele doden op hun geweten hebben: the Clintons. Als Assange iets overkomt, denk hier dan nog eens aan: Assange is niet alleen vrij, maar ook vogelvrij.

Mike
 
Dit lijkt me een gecoördineerde actie vanuit de VS. Chelsea Manning is vrijgelaten en als 'tegenprestatie' zal Assange het nu mogelijk moeten ontgelden.

Mark

 
?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.rt.com%2Fuk%2F388952-assange-tweet-charges-embassy%2F

Mike
 
Als we de media mogen geloven, dan was de man die inreed op voetgangers in Times Square in New York een dronken bestuurder. Als we echter naar de beelden kijken, zien we iets heel anders - dit gebeurde overduidelijk met voorbedachte rade:

http://nieuws.tpo.nl/2017/05/20/zeer-schokkende-beelden-moment-auto-times-square-op-mensenmassa-inrijdt/

Niet kijken als je dit soort beelden te schokkend vindt. Wel kijken als je met ogen wil zien dat hij DOELBEWUST inreed op de voetgangers.

Mike
 
Dit is eerder bewijs van een internet gek dan een false flag.
Wel belachelijk dat Daily Express een ongeverifieerde tweet als nieuws naar buiten brengt, maar natuurlijk een grote kick voor degene die het onjuiste bericht geplaatst heeft.

Zielige figuren die ook valse bommeldingen doen, of aankondigen op een school te gaan schieten,etc. Ze lopen in Nederland ook rond, is al vaker in het nieuws geweest, zoek op dreigtweet voor voorbeelden.

Het plaatsen een foto van een zogenaamd slachtoffer van terrorisme is in het verlengde hiervan.
 
Volgende event: Manchester aanslag, en ja, ook dit is een false flag. Dit betekent niet automatisch dat het een hoax is en dat er niet daadwerkelijk mensen gewond zijn geraakt of omgekomen.

Alle tekenen zijn weer aanwezig: ID van dader is gevonden op de plaats van delict, de dader is een bekende van de politie en binnen 48 uur zijn er sancties gekomen vanuit de EU en vanuit de Britse regering.

Klassieke problem, reaction, solution.

Problem:

Zelfmoordaanslag die wordt opgeëist door ISIS (ook als daar geen sprake van is). Deze berichten van 'ISIS' komen vrijwel altijd via SITE Intelligence Group, het PR bureau voor ISIS met aan het hoofd Zionist Rita Katz die eerder ook voor de FBI werkte. Ook (fake) onthoofdingsvideo's van ISIS had zij weer als eerst gepubliceerd. Maar dit terzijde...

De dader was dus weer bekend bij de autoriteiten. Hij woonde op steenworp afstand van leden van de Libyan Islamic Fighting Group (LIFG), een terroristische organisatie die al sinds 2005 op de lijst van terreurorganisaties staat in Groot Brittannië.

De volgende citaten zijn uit een artikel van Land Destroyer:

Thus, astoundingly, according to the Telegraph, a thriving community of listed terrorists exists knowingly in the midst of the British public, without any intervention by the UK government, security, or intelligence agencies - with members regularly travelling abroad and participating in armed conflict and terrorist activities before apparently returning home - not only without being incarcerated, but apparently also without even being closely monitored.

Op de website van de US State Department is het volgende te lezen over LIFG:

On November 3, 2007, [Al Qaeda (AQ)] leader Ayman al-Zawahiri announced a formal merger between AQ and LIFG. However, on July 3, 2009, LIFG members in the United Kingdom released a statement formally disavowing any association with AQ.

In early 2011, in the wake of the Libyan revolution and the fall of Qadhafi, LIFG members created the LIFG successor group, the Libyan Islamic Movement for Change (LIMC), and became one of many rebel groups united under the umbrella of the opposition leadership known as the Transitional National Council. Former LIFG emir and LIMC leader Abdel Hakim Bil-Hajj was appointed the Libyan Transitional Council's Tripoli military commander during the Libyan uprisings and has denied any link between his group and AQ.

Oftewel deze terroristenleider werd gekozen om plaats te nemen in de nieuwe regering na de regime change in Libië, veroorzaakt door de VS en z'n bondgenoten.

Verder op de US State Department website:

Since the late 1990s, many members [van de LIFG] have fled to southwest Asia, and European countries, particularly the UK.

Dus zo'n 20 jaar lang hebben extremistische LIFG leden zich kunnen vestigen in Groot-Brittannië zonder dat de bevolking hier weet van had of heeft.

Land Destroyer concludeert terecht:

However - for British security and intelligence agencies - it is unlikely that such an obvious security threat was merely "overlooked." That extremists thrive within British communities without government intervention indicates complicity, not incompetence.


Ok, dat was het door de verschillende inlichtingendiensten toegestane en mede gecreeërde probleem, gebruikmakend van terroristen (useful idiots).



Reaction:

Mensen geven aan dat de beveiliging niet streng genoeg was in de zaal waar Ariane Grande (keerde Christendom rug toe en is bekeerd tot Kabbalah) optrad:
https://www.rt.com/uk/389391-security-terrorism-manchester-arena/

Dit terwijl de aanslag plaatsvond buiten de Manchester Arena, dus meer ingangscontrole had dit niet voorkomen.

Op social media verschijnen veel foto's van mensen die helemaal niet vermist worden en niet gewond zijn:
https://off-guardian.org/2017/05/23/why-so-much-fake-news-about-manchester-terror-attack/

Zelfs de BBC komt met een bericht dat er een foto circuleerde van een meisje die al in 2013 vermoord was:
http://www.bbc.com/news/uk-england-oxfordshire-40018189

Dit lijkt dus sterk op meer paniekzaaien bij de bevolking.

Solution

Binnen 24 uur komt de EU met een voorstel voor inperking van de vrijheid van meningsuiting op social media:
http://www.demorgen.be/technologie/...en-op-te-treden-tegen-haatberichten-b0df0644/

Nu kun je aanvoeren dat dit al eerder gepland stond, maar dat kun je ook zeggen van de aanslag in Manchester:

DAlC71PXUAAVKVP.jpg


Nee joh, is gewoon toeval... ?

Vervolgens komt Theresa May vandaag met Operation Temperer, waarbij de hulp van het leger wordt ingeroepen en er 5000 troepen soldaten in het openbare leven aanwezig zullen zijn.

Tevens wordt het dreigingsniveau naar 'kritiek' opgeschaald, het hoogste dreigingsniveau (ANGST, PANIEK!).

http://www.independent.co.uk/news/u...ster-bombing-theresa-may-latest-a7752371.html

Na wat ik schreef in het 'problem'-gedeelte, is duidelijk dat dit geen hol met het beveiligen van de bevolking te maken heeft, anders hadden ze de laatste decennia wel ingegrepen.

Dit is net als wat al eerder in Frankrijk plaatsvond: een staat van beleg waarbij overheden meer macht krijgen en de burgers minder.

Ik sluit af met een citaat uit het artikel van Land Destroyer:

What is surprising is that the Western public continues to react emotionally to each terrorist attack individually rather than rationally seeing the much larger picture and pattern. And until the Western public sees that bigger picture and pattern, fear, injustice, murder, and mayhem will continue to dominate their lives and futures.

Alleen je boosheid richten op door VS/VK/Saudi/Israel gesteunde terroristen die deze aanslagen uitvoeren, is hetzelfde als alleen je boosheid richten op militairen die in het Midden-Oosten honderdduizenden mensen vermoorden. Beide groepen zijn ontegenzeggelijk direct verantwoordelijk voor het geweld en de moorden (als het geen hoax is), maar de sturende krachten achter beide groepen zijn grotendeels dezelfde met als doel hun eigen globalistische agenda door te voeren (plus stelen van grondstoffen, Greater Israël, Military Industrial Complex).

Mark
 
http://joostniemoller.nl/2017/05/manchester-wegkijken-is-alweer-begonnen/

http://joostniemoller.nl/2017/05/salman-abedi-was-weer-product-open-grenzen/

Dorothé
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.468
Berichten
496.900
Leden
8.630
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan