Even Voorstellen: Iris & Ruud van RealFood

Ha Beste Mensen,

Wij zijn Iris & Ruud, ondernemers uit Eindhoven die bezig zijn met een heel tof project: Oprichten van een RealFood Restaurant met Stichting RealFood.

We hebben vorige week uitgebreid met jullie webmaster Mike en Dennis gepraat over onze plannen, en geconcludeerd dat de Weston Price manier van eten niet kon ontbreken in ons restaurant. Dus: Uit eten a la Weston Price, bij RealFood Restaurant Revolution.

In de basis is het een biologisch restaurant, dat uitsluitend met verse, onbewerkte en pure producten werkt. Het idee is dat gasten via een digitaal tablet menu kunnen opgeven op welke manier ze het liefst eten en in welke verhoudingen, en daarnaast via de tablet ook nog een hoop informatie kunnen krijgen over voeding: voedingswaarde, oorsprong, productinformatie etc.

Deze informatie vertaalt zich ook naar een digitaal platform, de website van Stichting RealFood. Hiermee willen we verschillende initiatieven en ideeen op gebied van voeding bij elkaar brengen. Het restaurant zal via de Stichting ook als non-profit worden neergezet, die lokale voedselprojecten ondersteunt.

Het restaurant wordt, als alles naar planning verloopt, in Augustus geopend in hartje Eindhoven. Dit willen we graag uitbreiden naar andere steden.

Neem een kijkje op onze website voor meer informatie www.realfoodrestaurant.nl of bekijk onze promofilm
 
Wat fijn dat jullie er zijn Iris en Ruud. En ook Wapf georienteerd, hoera! Ik kom vast een keer eten en wie weet hoe het zich gaat verspreiden. Succes!!!
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.469
Berichten
498.559
Leden
8.630
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan