Hallo,
Ik ben Ed, 43 jaar en al mijn hele leven bezig om dingen tot in het oneindige uit te zoeken.
Omdat ik toch al minder jeugdig lijk te worden, toch maar iets aan mijn voeding aangepast om mogelijk het ouder worden een beetje af te remmen.
Vele websites bekeken, boeken gelezen (Voedselzandloper) en het was pas Mike Donkers die me pas echt overtuigde.
Ik heb dan ook gekozen, voor een eetgewoonte met zo min mogelijk koolhydraten en moet zeggen dat het in het begin toch best wel lastig was, om los te komen van een mogelijke suikerverslaving.
Nu, 2 weken later, voel ik me veel stabieler, minder ups en downs en maak me om weinig dingen meer teveel druk.
Wat ik nog wel eet aan koolhydraten, is fruit met een lage GI.
Gedroogd fruit, vruchtensap neem ik niet meer. Wel nog soms chocolade met minstens 70% cacao en af en toe een droge rode wijn. Merk trouwens wel, dat ik stukken sneller aangeschoten word, ook al is dat al na 2 wijn.
Hoop hier mensen te treffen, waar ik van kan leren.
Ik ben Ed, 43 jaar en al mijn hele leven bezig om dingen tot in het oneindige uit te zoeken.
Omdat ik toch al minder jeugdig lijk te worden, toch maar iets aan mijn voeding aangepast om mogelijk het ouder worden een beetje af te remmen.
Vele websites bekeken, boeken gelezen (Voedselzandloper) en het was pas Mike Donkers die me pas echt overtuigde.
Ik heb dan ook gekozen, voor een eetgewoonte met zo min mogelijk koolhydraten en moet zeggen dat het in het begin toch best wel lastig was, om los te komen van een mogelijke suikerverslaving.
Nu, 2 weken later, voel ik me veel stabieler, minder ups en downs en maak me om weinig dingen meer teveel druk.
Wat ik nog wel eet aan koolhydraten, is fruit met een lage GI.
Gedroogd fruit, vruchtensap neem ik niet meer. Wel nog soms chocolade met minstens 70% cacao en af en toe een droge rode wijn. Merk trouwens wel, dat ik stukken sneller aangeschoten word, ook al is dat al na 2 wijn.
Hoop hier mensen te treffen, waar ik van kan leren.