Duitsland

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Ook Duitsland verdient zijn eigen topic. Ik begin met goed nieuws:



Gisteren heeft het Duitse volk, het staatsvolk, een van de machtigste politici in Duitsland, de voorzitter van de op één na grootste politieke partij, definitief ten val gebracht, namelijk de voormalige voorzitter van het Europees Parlement, die bondskanselier wilde worden en die daarna in zijn val zichzelf nog even snel tot minister van Buitenlandse Zaken, dus deel van de staatsmacht, wilde maken. Het volk heeft hem ten val gebracht door gewoon heel duidelijk te kennen te geven dat het niet bereid is om deze woordbreuk van hem nog te accepteren. Dat was al voldoende.

En ik zeg jullie, dit is nog maar het begin. In dit land zullen weldra nog heel andere koppen rollen en verzinken in de politieke betekenisloosheid. Het Duitse volk, de enige soeverein, zal dit niet langer accepteren.

Gericht aan de vijanden van de volkssoevereiniteit, die het Duitse volk willen kortwieken, verraden en verkopen

Jullie zullen nog veel meer bloeden. Dit was nog maar het begin. Het Duitse volk zal zijn eigen land, zijn eigen soevereiniteit heroveren. Gewoon alleen maar zijn eigen land, zijn eigen territorium, zijn eigen eigendom heroveren. En het zal door niets zijn tegen te houden. Door niets!



https://ejbron.wordpress.com/2018/02/10/het-duitse-volk-zal-zijn-eigen-land-heroveren/

Mike
 
Tommy Robinson ontmaskert de 'Lugenpresse' in Cottbus, die demonstranten daar wegzet als 'extreem rechts':



Mike
 
Nu ook demo's van autochtone Duitsers in Hamburg!

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/09/nu-ook-in-hamburg-eerste-maandagdemo-in-de-hanzestad/

Mike
 
Volgens de “Bild-Zeitung” heeft Angela Merkel zichzelf blijkbaar uitgenodigd in het ZDF-programma “Berlin Direkt” van aanstaande zondagavond. Een uiterst ongebruikelijke ontwikkeling. Wie een keer met de grote media te maken heeft gehad, weet het: wie zichzelf aanbiedt voor een plek in een talkshow of als gast in een nieuwsuitzending, vermindert daarmee heel duidelijk zijn kansen om daar ooit nog te verschijnen.



https://ejbron.wordpress.com/2018/02/10/pijnlijk-merkel-nodigt-zichzelf-uit-in-zdf-programma/

Mike
 
Terwijl 'asielzoekers' alles GRATIS krijgen, ziet de werkelijkheid voor ouden van dagen in Duitsland er zo uit:



Mike
 
De “grote coalitie” staat, de echo is voor 100% verwoestend. De CDU zou zichzelf hebben opgegeven, een vernedering hebben meegemaakt, zich over de tafel hebben laten trekken. In het kabinet zou ze structureel verzwakt zijn, programmatisch nog slechts een lege huls. Angela Merkel zou ministeries geruild hebben tegen machtsbehoud.

Ook de SPD zou van haar inhoud zijn ontdaan. Het zou haar en de CDU alleen maar om baantjes zijn gegaan, met de komische wending dat een heel klein moment uitgerekend diegene minister van Buitenlandse Zaken zou moeten worden die de voortzetting van de coalitie evenals het op zich nemen van een ministerspost categorisch afwees. Nog terwijl deze tekst ontstaat, komt echter het signaal “veilig”: Martin Schulz ziet af van de ministerspost. Daarvoor al noemde de “Welt” hem een “loze narcist”, die de eigen partij evenals het gegeven woord zou minachten. Zonder karakter, schaamteloos, zonder houding waren andere inschattingen. Binnen een jaar is de 100% hoop van de SPD voor de volle 100% mislukt.

Desastreus ook het vonnis over het coalitieakkoord. Teneur: geen verandering, geen visie, niets. Een “document van de uitputting”, een lusteloos “klein-klein”, dat alle belangrijke problemen zou openlaten: immigratie, veiligheid, islam, toekomst van arbeidsplaatsen, toekomst van de welvaartsstaat.



https://ejbron.wordpress.com/2018/02/11/grote-coalitie-en-kentering-in-de-media/

Mike
 
Paleisrevolutie tegen Angela Merkel in de maak: Overleeft ze de komende weken?

Met schandalige coalitie akkoord met SPD lijkt grens voor veel CDU leden bereikt – Hoge officier leger: ‘Merkel heeft alles vernietigd waar ik mijn leven lang in heb geloofd en voor gevochten heb’



http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/02/Paleisrevolutie-tegen-Angela-Merkel-in-de-maak-Overleeft-ze-de-komende-weken

Mike
 
AfD nu bijna de tweede partij in Duitsland!

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/12/nieuwste-peiling-de-afd-lost-de-spd-af/

http://politiek.tpo.nl/2018/02/13/duitse-pvda-al-net-zo-hard-op-weg-richting-afgrond-als-nederlandse-pvda/



Mike
 
Martin Schulz exit als partijvoorzitter SPD
Per direct



http://politiek.tpo.nl/2018/02/13/martin-schulz-exit-als-partijvoorziter-spd/

Mooi. Nu Merkel nog!

Mike
 
Wanneer je tegenwoordig gebruik wilt maken van je fundamentele recht op vrijheid van meningsuiting, als je vreedzaam bij elkaar wilt komen of tegen de regering wilt demonstreren, dan leef je al gevaarlijk. Want de regering heeft hulp gekregen van ongebruikelijke zijde. De Antifa met een groot geweldpotentieel treedt deze dagen steeds meer op als de stormtroepen van Merkel. Want overal waar verzet tegen de regering de kop opsteekt, is de plaatselijke Antifa niet ver weg.



https://ejbron.wordpress.com/2018/02/14/merkels-stormtroepen-de-antifa/

http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/02/Duitse-staat-zet-extreemlinkse-terreurgroep-Antifa-in-tegen-Merkels-tegenstanders

Mike
 
Als de overheid het uit de hand laat lopen, dan is dit wat je krijgt:

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/14/kruisen-met-namen-van-slachtoffers-aanslagen-neergezet-op-bouwwerf-duitse-moskee/

Mike
 
https://ejbron.wordpress.com/2018/02/14/antifa-laat-de-tanden-zien-in-hamburg-ontkiemt-burgerlijk-verzet/

Mike
 
Maar of de SPD-aanhang komende weken zal instemmen voor het regeerakkoord dat Schulz sloot? 4 maart is de uitslag. De toestemming van de achterban om alsnog te gaan onderhandelen was al kantje boord. Toestemming dit regeerakkoord te honoreren lijkt niet logisch, maar helaas zijn de mogelijkheden voor een coalitie dan wel uitgeput. Dat zou nieuwe verkiezingen betekenen.

Maar nieuwe verkiezingen zouden de AfD de tweede partij van Duitsland maken, en zo wordt de gezamenlijke meerderheid van SPD met CDU/CSU onmogelijk. Dan is de politieke chaos binnen Duitsland compleet. Is zo’n resultaat onafwendbaar? Vrijwel zeker wel. De tijd werkt voor de AfD, en de toenemende ellende die het gevolg is van de toelating van ongelimiteerde hoeveelheden vooral mannelijke asielmigranten door Merkel in 2016 is een tikkende vuurwerk die al steeds meer explosies te zien geeft.

Een tussentijdse terroristische klap die echt hard zou aankomen zou de AfD zelfs wel eens tot de grootste partij van Duitsland kunnen maken, zo dicht is men de CDU/CSU al wel genaderd. En of de CDU Merkel opnieuw tot lijsttrekker zou kiezen is hoogst dubieus – ze is al te lang gebleven. Het gemanoeuvreer heeft geen vrienden opgeleverd, en was bovendien niet effectief. Maar als de AfD de grootste wordt zijn de rapen pas echt gaar.



http://verenoflood.nu/duitsland-implosie-spd-betekent-einde-merkel/

Mike
 
Schulz is weg, Andrea Nahles voelt zichzelf al als de nieuwe Merkel en Olaf Scholz belooft dat de SPD weldra weer de bondskanselier zal leveren. Maar de nieuwe peiling-resultaten zien er helemaal niet zo rooskleurig uit.

In de ARD-Deutschland Trend van Infratest Dimap keldert de SPD nog verder. Ze komt bij de zondagstrend nog maar op 16%. Een nieuw negatief record. Deskundigen voorspellen echter dat dit nog niet het einde van de daling is. Al over enkele weken zou de AfD, die nog maar één procent achter staat op de SPD, de op één na grootste politieke kracht in Duitsland kunnen worden.



https://ejbron.wordpress.com/2018/02/16/zondagstrend-spd-valt-terug-naar-16-nog-maar-een-procent-voorsprong-op-de-afd/

Mike
 
Steengoede toespraak van een lokale AfD-politicus:

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/17/houden-jullie-eens-bezig-met-de-echte-zorgen-van-de-mensen-i-p-v-met-meer-homo-verkeerslicht-poppetjes/

Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.780
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan