Dotcom Radio

Decem

Well-known member
Arjen Kamphuis was de naam:En nog even het fragment met Gideon:
Hier eea over gelezen. Wel heftig hoor. Deze man is echt niet zo maar verdwenen. Alleen al het stukje op wikipedia over z’n vermissing doet al vele alarmbellen afgaan.
 

henkie

Well-known member
Verkiezingen: “Ben jij ‘n Globalists?”

De globalisten hebben jarenlang geprobeerd hun agenda voor de Nieuwe Wereldorde een nieuwe naam te geven en in een nieuw jasje te steken, en zij zijn op de proppen gekomen met de Reset. In plaats van onschuldig te klinken, dreigt de term met een systemische omwenteling en een uitwissen van het verleden.

 

henkie

Well-known member
Verkiezingen: Nog nooit was fraude zo zichtbaar !

We zijn al heel wat gewend op verkiezingsfraude gebied wereldwijd, maar Nederland spande gisteren de kroon. Een kansloze BBB wint ineens glorieus. Ok, dat tot daar toe, maar dat de grootste en populairste partij letterijk weggeveegd wordt is cijfermatig onmogelijk. Deze meme maakte ik gisteren om 11.00 uur.

 

henkie

Well-known member
dotcom.radio aflevering 355 van 19-03-2023

Deze week in aflevering 355: VERKIEZINGEN een farce – Positief blijven – Verkiezingen te hacken – Nog nooit was fraude zo zichtbaar – Bank Meltdown – Het Duitse Bild vervangt de hele redactie – UK test nieuw smartphone alarm – UK vax nieuws – Fauci Files Twitter – en veel meer, …

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.415
Berichten
435.057
Leden
8.553
Nieuwste lid
sophiabatterton
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan