Demonstraties

OK, mijn ervaring van gister in Brussel.

Met de bus mee van Wappietours en ik moet zeggen prima geregeld van begin tot eind. We werden vlak bij de mars afgezet en konden direct meelopen en nadien kregen we een bericht in de TG-groep waar de bus stond.

In de mars zoals altijd vele vreedzame betogers die hun zorgen uiten maar daarnaast zag ik groepjes vuurwerk gooiende jongeren met gezichtsbescherming.. sprak er een die met een groep uit Kortrijk was en ze kwamen om tegen de maatregelen op te staan. Kan zijn maar mijn idee is dat ze (ook) kwamen om te rellen.. dus niet alleen Antifa`s en Romeo` s maar ook groepen jongeren met gezichtsbedekking die de confrontatie met ME opzochten.

In het Jubelpark stond ik vrijwel vooraan en dus helemaal aan de andere kant v d rellen. Er werd meermalen opgeroepen niet te laten provoceren en dat Antifa de demo kaapte. Geen toespraken meer en Reiner Fullmilch zei nog heel kort wat waarbij de frustratie over de situatie naar buiten kwam. Jammer dat het zo moest eindigen.

We zijn wat blijven hangen maar uiteindelijk werden ook de laatste vrijheidsstrijders van het park gebonjourd. Éenmaal i d bus die aan de Tervurenlaan stond moesten we wachten tot die laan leeg geveegd werd.. wat ik zag waren weer heel veel jongelui met gezichtsbedekking..mijns inziens voorbereid op rellen.

Perfecte timing: Fullmich spreekt en er breken Antifa-rellen uit.
 
Er wordt beweerd dat het geen antifa was, maar lui die zich voordeden als antifa. Ze bevonden zich eerst voornamelijk in de achterhoede en toen Fuellmich begon te spreken ineens aan weerszijden van de demonstranten. Ze gedroegen zich echter niet gewelddadig en het leek er eerder op gericht te zijn om de mensenstoet naar 1 slurf toe te bewegen zodat ze huiswaarts zouden keren. Ook werkten ze overduidelijk samen met de politie. Voor mij is dat juist een bewijs dat het wel antifa was, want deze magere veganistische sprieten kunnen helemaal niets beginnen tegen een half miljoen (volgens een schatting van iemand die gisteren ook aanwezig was) demonstranten, dan zouden ze genadeloos in de pan zijn gehakt.

Mike
 
Zondag kan je naar het kleinschalig opgezette Zevenaar of naar het Museumplein waar de "vrouwen voor vrijheid" opereren.

Zevenaar.jpg

photo_2022-01-25_11-40-40.jpg
 
De truckers ( in NL ) convoy

Welkom in de Convoy groep van Nederland! 🇳🇱
Blijf de link naar de groep delen!

95B0CA0A-1AC1-4F29-8244-B934D8FB12DB.jpegE24D2DC2-4083-451D-8E3B-798BD6E926FD.jpegC249D4F6-2BDA-43E0-9FBB-F2E251F95B7D.jpegE0838019-0999-4350-9206-CF5A57DBF420.jpeg


Per regio linkje

BELANGRIJK!

Goedemiddag, we zijn deze groep gestart nog geen 48 uur en hebben al tegen de 18K leden! Wij willen jullie mededelen dat wij een kanaal hebben gestart waarop jullie je kunnen abonneren. Hier komt alle informatie binnen rondom het opstartende konvooi en dus geen gespam. Omdat het kanaal het ‘hart’ wordt van de organisatie is het erg belangrijk dat jullie hier dan ook echt op abonneren zodat je alle nodige informatie blijft ontvangen

Link naar het kanaal: https://t.me/ConvoyNederland

Let op!
De actie is voor iedereen. Truckers, automobilist, fietser of wandelaar, het maakt allemaal niet uit!

Achter de schermen zijn we druk bezig geweest met het maken van provinciale groepen. Deze groepen zijn gemaakt om ervoor te zorgen dat jullie kunnen verbinden met elkaar en onderling contact zoeken om bijvoorbeeld te verzamelen.
De linkjes naar die provinciale groepen zijn hieronder te vinden:

Noord-Holland: https://t.me/+vkICBeKvZS9lOGZk

Zuid-Holland: https://t.me/+llPcoh_vmX1mZjY0

Zeeland: https://t.me/+6WaZjWtgIy0xNDA0

Noord-Brabant: https://t.me/+a1JWBeXXjY5mZWVk

Utrecht: https://t.me/+gKVzTEdOvuRlZTRk

Flevoland: https://t.me/+KWeKby_YO280NDlk

Friesland: https://t.me/+io9rYqnBm9cwOThk

Groningen: https://t.me/+0b_kUuFi_2lkOGU0

Drenthe: https://t.me/+KfZt6RoTRYU4MGQ0

Overijssel: https://t.me/+Rdb-mvE1sgQyODg0

Gelderland: https://t.me/+cpxHf2raa5A5YjE0

Limburg: https://t.me/+17hRU-mJwKNmZmNk

*Disclaimer
- Wij distantiëren ons altijd van elke vorm van geweld en roepen het ook niet op.
- Wij zijn niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe organisaties waarnaar verwezen wordt of enige uitspraken in worden gedaan.
- Wij zijn niet verantwoordelijk voor latere gevolgen. Ieder gaat voor zich en stemt hier ook in mee op het moment dat er wordt deelgenomen.
- Wij hebben geen donatieactie gaande, dus trap hier niet in.
 
Laatst bewerkt:

Forum statistieken

Onderwerpen
4.470
Berichten
500.001
Leden
8.631
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan