David Icke

Medusa

Well-known member
Misschien toch tijd voor een topic over David Icke.
Vrijdag is de rechtszaak, kunnen de rechters weer laten zien aan welke kant ze staan...

David Icke over zijn komende rechtszaak: “Ik kan eigenlijk niet verliezen”​


Op vrijdag 9 december 2022 om 11 uur vindt de rechtszaak plaats tegen het IND om David Icke zijn vrijheid terug te geven. Net nu de Immigratie en Naturalisatiedienst David Icke weigert naar Nederland te komen om zichzelf op 9 december te komen verdedigen heeft Mordechai Krispijn geen toegang meer tot zijn facebook profiel en pagina. “Ze voeren een ‘controle’ uit” schrijft hij op zij Telegram-kanaal.

 
‘Het officiële narratief kan niet overleven, en ze weten het. En het is nu zó hysterisch geworden, dat het niet tekenen van macht, maar tekenen van angst vertoont: Angst dat mensen wakker worden en zien wat er gaande is.’ - David Icke

Hoe lang houdt het narratief nog stand, wanneer onze perceptie steeds minder gemanipuleerd kan worden en de angst van de verhalenschrijvers daarmee groeit?

Het exclusieve interview met de meest gevreesde man in de wereld verschijnt woensdag 7 december online bij Café Weltschmerz.
 
Livestream nu bezig:

DAVID ICKE MAG ZICHZELF NIET IN PERSOON KOMEN VERDEDIGEN!
Het is echt onvoorstelbaar maar zowel het IND als de rechter die aankomende vrijdag deze zaak behandelt, weigeren David Icke om zichzelf te komen verdedigen vrijdag 9-12 as om 11 uur.
Terwijl zelfs misdadigers dit recht wel krijgen omdat nu eenmaal gebleken is dat degene die zich moet verdedigen in het nadeel is als de verdediging via een videoverbinding plaats moet vinden.
Dat nadeel blijkt nog veel sterker als er een taalverschil bestaat.
Ook de rechter is van mening dat David Icke zich prima door een gemachtigde kan laten verdedigen en dat dit online prima kan via Skype.
Inmiddels heeft de rechtbank aangegeven een live video verbinding te willen regelen omdat er veel aandacht voor de zaak is.

Vandaag, woensdag 7 december om 16 uur blikken we vooruit op de zaak van vrijdag 9 december 2022 om 11 uur as.

Je kan de live stream bekijken op: https://www.facebook.com/MordechaiKrispijn.nl

De live stream wordt opgenomen en is daarna ook te zien op:
https://t.me/mordechaik

Teken nu nog de petitie om David Icke te steunen.
https://www.freedavidicke.eu
 
Het is niet de bedoeling dat we voordat iemand een uitspraak heeft gedaan censuur gaan plegen.
Het is niet de bedoeling dat er gecensureerd wordt, behalve als er tot geweld wordt aangezet en als er geweld wordt verheerlijkt.
 

Strijd voor Vrijheid nadert Climax – Pieter Stuurman en David Icke​

 
Uit email van Mordechai:

Rechtszaak David Icke vs IND live te volgen vanaf de rechtbank​
De rechtszaak van David Icke tegen het IND is live te volgen via de volgende stream: https://streams.nfgd.nl/zitting-9-december-rechtbank-noord-holland

Het is ronduit schokkend om het verweer van het advocatenkantoor Pels Rijken te lezen. Wij hebben alle relevante documenten online ter inzage gezet.

Ik zal je zoveel mogelijk op de hoogte houden via mijn Facebook pagina (graag volgen) en via mijn Telegram account.

Er wordt ons gevraagd of er kan worden gedoneerd. Mocht je een bijdrage willen leveren, dan kan dat via deze pagina.​
 

Bekende hoogleraar ‘houdt hart vast’ na vonnis David Icke: ‘Gaan we nu ook allerlei FvD'ers vervolgen?​De Britse complotdenker David Icke heeft terecht een inreisverbod voor Nederland gekregen van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). Het verbod om het Schengengebied binnen te komen wordt voorlopig niet opgeheven, besliste de rechtbank maandag. Hoogleraar Jan Brouwer (algemene rechtswetenschap) vindt dit een gevaarlijke ontwikkeling. ,,Het hek is nu van de dam.”

 
David Icke is back on Twitter a great sign for all of us crazy ones out there in my opinion 🙌🏻

@QtimeNetwork
 
Update zaak IND tegen David Icke

Mordechai heeft inmiddels een eigen website.

De verbazing is groot dat het IND in de online meeting verschijnt met een zwart beeld en met als naam ‘IND’. Ook de tolk, waarvan de naam wel zichtbaar is, is niet in beeld. Als Jeroen Pols vraagt of zij zich kenbaar willen maken en de video aan willen zetten, wordt dit geweigerd. “Deze zaak”, zo zegt de dame van het IND “heeft veel publieke aandacht gekregen. Daarom maken wij ons niet bekend”.

En ook hier weigert OPP de medewerking aan crowdfundig voor de rechtszaak.

Uit de doneeractie en uit openbare nieuwsberichten blijkt dat de bestemming van de gelden gelinkt zijn aan een bepaald gedachtegoed. Dit past niet bij de waarden van OPP.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.499
Berichten
516.432
Leden
8.649
Nieuwste lid
Richardson Zackery
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan