Covid vaccins

https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/corona-kwestie/sterftecijfer-israel-explodeert-na-pfizer-vaccinatie/

Tim
 
https://www.omropfryslan.nl/nieuws/1038623-bezorgdheid-over-vaccinatie-met-astrazeneca-vaccin-vanwege-bijwerkingen?fbclid=IwAR0lEmyFej0FednoW8p838476UwInXS2QQbpYS89DZeLSpJVBOoasWBf64I
 
Bijl concludeert dat je gemiddeld 100 mensen moet vaccineren om één infectie te voorkomen. Maar dan nog zijn de korte en lange termijneffecten op sterfte en complicaties onbekend. En die gelden voor alle honderd. Verder weten we niet wat het effect van vaccinatie is op de overdracht van het virus (transmissie) en wat het doet bij mensen die geïnfecteerd zijn maar geen symptomen hebben.

https://www.hartpatienten.nl/nieuws/twijfel-over-corona-medicijn-ik-wacht-liever/
 
Die 95 of 94% of hoeveel het ook is, is niet van belang. Maanden terug heb ik dit al eens gepost nav een studie over de vaccins en als ik met het nog goed herinner is het zo dat als de gehele wereldbevolking wordt gevaccineerd dit slechts 67.000 doden voorkomt maar wel alle andere ellende met zich meebrengt.

En dit voorkomen is in mijn visie ook al raar, want voorkomen van wat ? welk virus ? Een virus bestaat niet dus ?
 
november 20, 2020 om 8:02 pm In reactie op: Coronavirus #324914 Reageer
JVGBijdrager
Wat betekent dat heel de wereldbevolking vaccineren 62.000 doden voorkomt als ik goed heb gerekend.

127.500 vaccins          -1 dode

7.826.761.000 bewoners    -62.000 doden
 
“Er zijn slechts weinig manieren om zo snel en doeltreffend een relatief onschadelijk virus om te toveren tot een biologisch wapen met een dermate massale vernietigingskracht. De evolutie heeft ervoor gezorgd dat tijdens een natuurlijke epidemie de schade tot een minimum wordt beperkt. Door menselijk ingrijpen werd het natuurlijk verloop van deze pandemie al vanaf het begin grondig verstoord.”

https://www.ninefornews.nl/vaccindeskundige-zendt-noodsignaal-uit-coronavaccins-zijn-buitengewoon-gevaarlijk/
 
Osterhaus zei onder meer dat hij ooit als dierenarts is gepromoveerd op een coronavirus van de kat.

“Ik heb daar ook een vaccin tegen gemaakt. En het interessante daarbij was: toen we katten die gevaccineerd waren met het virus besmetten, gingen die ongeveer drie maanden eerder dood dan de katten die niet gevaccineerd waren,” zei hij, terwijl het publiek begon te lachen.

https://www.ninefornews.nl/het-coronavaccin-van-ab-osterhaus-aap-uit-de-mouw/
 
Vernon Coleman:
Is Your Drinking Water Contaminated with Vaccines?
https://brandnewtube.com/watch/is-your-drinking-water-contaminated-with-vaccines_uDDFeE8HEpPDxKu.html
 
Hugo zegt het zelf. Geen duidelijkheid over een vaccin waarvan hij tegelijk verkondigd dat deze veilig en getest is.



?s=20
 
Getest, op 10.000den mensen...
En dan ondanks klachten maakt het niks uit. Een Hugo de Jonge die advies mag geven via internet aan burgers...🤔🤔

?s=20
 
De zelftesten liggen straks in de winkels. Zijn dat de testen dat 48 uur meer vrijheid heeft? Of zijn ze gewoon in de winkel te koop..?? Hoe dan ook, we zouden te maken hebben met een zeer gevaarlijk virus waarbij mensen dood neer vallen. Meer dan miljoenen medici die dat zogenaamde virus hebben bestudeerd. Je zou toch denken dat het gaat om zeer serieuze aangelegenheid welke alleen beoordeeld mag worden door wetenschappers/medici, iplv mensen die zelf een test gaan doen. Ongelooflijk!

https://www.nu.nl/coronavirus/6036016/zelftest-mogelijk-vanaf-april-beschikbaar.html
 
Td62i12bmsxrq2f2q00zs7yzy06uko7ln.jpg






Serieus Marc Van Ranst?
Moeten wij hier echt in trappen?
Onbegrijpelijk dat ze u niet eerder geroyeerd hebben.
Bij vaccinatie moet men de spier vastpakken om zeker te zijn dat de naald in de spier gaat,
EN niet de naald vastpakken (of was het een puist?) ZONDER handbescherming en naast het lichaam spuiten.
Dat die dombo's van VRT
en VTM
dit niet wisten.....begrijpelijk
maar u????
Dit gaan alle zorgmedewerkers en artsen zien, die tegen het vaccin zijn....
U heeft ze het juridisch bewijs aangeleverd met die dombo's van de media!
 
Gisteren een vriendin aan de telefoon. Haar moeder (85 maar bijzonder vitaal) heeft acute leukemie....en jawel, de ellende begon vlak na de enting.
Ben even gaan zoeken of er een verband kan zijn en kwam het volgende tegen:


Een andere catastrofe die dreigt is een golf van kankers. Men weet reeds lang dat adenovirussen, die als drager gebruikt worden voor het vaccin, kanker kunnen uitlokken. Ze behoren immers tot de categorie van retrovirussen die hiervoor bekend en gevreesd zijn. Ook bij gentherapie (zie elders in dit nummer) werd een identieke technologie gebruikt. Met als gevolg dat een derde van de behandelde baby’s en proefdieren leukemie ontwikkelden! Eén op drie! Met deze technologie wil men straks 7 miljard mensen gaan vaccineren…



https://www.vaccinatieschade.be/content/het-covidvaccin-hoe-veilig-zal-het-zijn
 
Vervolg:


In 2006 bleek deze gentherapie bij een derde van de behandelde muizen te leiden tot kanker van de witte bloedcellen(externe link). Een van de auteurs wees er op dat dit kan wijzen op een verhoogd risico op bloedkanker bij patiënten die met dit soort technieken behandeld worden.

https://www.vaccinatieschade.be/content/vaccins-en-gentherapie
 
Dat vertellen ze natuurlijk niet. De mensheid is helemaal geen proefkonijn voor deze vaccins. Ze weten allang welke schade het veroorzaakt en wat de gevolgen zijn. Dat laatste is precies wat ze willen. Mij is nog steeds niet duidelijk met welk doel en met welk nut deze volkerenmoord gehandhaaft word.
 
Joh, griep bestaat toch niet meer? Dat heet nu Corona. Nog ff en griep bestaat ook niet meer in de dikke van Dale. En dat terwijl Corona gewoon griep is met een betere PR. Zie daar de mensen die normaliter aan griep gestorven zouden zijn.



Tyll88ezga61gn2o6pqwdl88p5fl3kg04.jpg
 
Mij is nog steeds niet duidelijk met welk doel en met welk nut deze volkerenmoord gehandhaaft word.
In 1 woord: anti-creatie. Dit is een spirituele strijd tussen creatie en anti-creatie, tussen leven of dood. We zijn aan het afrekenen met een duizenden jaren oude doodscultus. Je krijgt nooit antwoord op je vraag als je het niet vanuit een spirituele invalshoek bekijkt, dit gaat veel verder dan geld of macht alleen.

Mike
 
Ik weet dat het verder gaat dan macht en geld. Dat dit al decennia lang aan de gang is is ook een feit. Zij hebben zichzelf alle wetten toe geiegend op basis van hun agenda. Met beide benen op de grond lijkt mij de beste manier om de dingen te bekijken. Maar als er een hoop onzin voorbij komt vind ik dat allemaal niet meer de dingen bekijken met beide benen op de grond. Fotos van mannen die vrouwen zijn waarbij er bij een vrouw ineens een penis door de kleding zichtbaar is terwijl deze mensen al jaren gefotografeerd of gefilmd worden. Ik kan mezelf er gewoon geen voorstelling van maken en heb genoeg van die hele agenda gezien. Wat niet wil zeggen dat ik er niks mee wil doen.
Bovendien, ik vraag mezelf af of al die satanisten zelf niet ook generatie op generatie niet meer beter weten en oprecht denken dat ze goed doen. Uitzonderingen daar gelaten. Maar iets heeft huh gemaakt van wat ze nu zijn. Desondanks, met al deze info over dat kwaad ben ik alleen nog maar kwaad en boos.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.476
Berichten
503.514
Leden
8.636
Nieuwste lid
Jerosteo
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan