COVID vaccinatie bijwerkingen

Levensverzekeraar betaalt niet uit nadat man sterft door covidvaccin en dit is de opmerkelijke reden​

Een rijke Franse zakenman sloot een levensverzekering af, nam het coronavaccin en stierf. De levensverzekeraar keerde niet uit omdat het vaccin een medisch experiment is en sterfte als gevolg van een medisch experiment niet wordt gedekt.

Dat is nog niet alles. Zelfs de rechter zei dat de bijwerkingen van de vaccins bekend zijn, dat de man in kwestie moet hebben geweten dat ze bijwerkingen hebben en er zelf voor heeft gekozen om het vaccin te halen.
 
Afschuwelijk...
Dr. Sucharit Bhakdi: “Afhankelijk van waar de vaccinschade optreedt, kan een grote verscheidenheid aan neurologische en psychiatrische ziekten optreden. Zenuwfalen en verlamming, maar ook dementie, psychosen en persoonlijkheidsveranderingen staan op de agenda voor gevaccineerde mensen. Daar houdt het niet op. Er zijn in grote aantallen gehakte DNA-fragmenten gevonden, omdat gefragmenteerde DNA-sequenties de neiging hebben om in het chromosomale DNA te worden opgenomen Differentiatie kan het gevolg zijn van kanker en ontwikkelingsstoornissen. Mutaties in sperma en bevruchte eicellen kunnen veranderde kenmerken erfelijk maken."
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.498
Berichten
516.933
Leden
8.645
Nieuwste lid
ej bartelink
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan