• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Censuur, media

KaMaMa

Well-known member
‘Aanval op de rechtsstaat’ zegt onze koning. Goede kop maar hij heeft het over de moordaanslag op PrdV. Alsof ze het volk heel hard uitlachen. De echte aanval op de rechtsstaat was natuurlijk die bizarre wet op publieke gezondheid met COVID als A-status.
 

Romagi

Well-known member
Grapperhaus had het ook over een aanval op de rechtsstaat toch. terwijl ze net die wet hebben getekend.
Maar als dit een false vlag/afleiding is dan worden mensen er toch voor betaald?
lijkt me niks voor RdVr.
 

Medusa

Well-known member
Via Telegram, Paul Harmans
Trump’s aanstaande rechtszaak tegen Big Tech

Trump heeft vanmiddag aangekondigd een class action rechtszaak (zie Wikipedia link wat dat precies is) te starten tegen Big Tech waaronder Youtube, Facebook en Twitter. Het gaat bij de rechtszaak om het volledig ten onrechte censureren door Big Tech van bepaalde personen (oa. president Trump) en informatie en dan moet je denken aan het delen van info over Trump, Corona, verkiezingsfraude, de volledig valse Rusland aantijgingen, de waarheid over wat er gebeurde op 6 januari en dat het niet de Trump supporters waren, maar Antifa in samenwerking met de FBI die het Capitool bestormden, enz. Wat er beslist ook zal worden aangekaart is het bewezen feit dat de kopstukken van de democratische partij een hotline hadden met de Big Tech giganten en dat zij maar hoefden te bellen met bv. Facebook om aan te geven welke accounts moesten worden verwijderd. Bij dit soort rechtszaken kan een schadevergoeding of boete worden opgelegd van vele miljoenen dollars en zelfs miljarden!

Wikipedia
Een class action, in het Nederlands een representatieve actie of groepsvordering genoemd, is een vorm van rechtszaak waarin een grote groep mensen collectief een vordering bij de rechter brengt of waarin een bepaalde klasse verdachten vervolgd wordt. Deze vorm van een collectieve rechtszaak is ontstaan in de Verenigde Staten en is nog steeds voornamelijk een Amerikaans fenomeen. Echter, verschillende Europese landen met continentaal recht, te onderscheiden van het Engelse 'common law-beginsel', hebben de afgelopen jaren heel wat wetswijzigingen gekend waardoor consumentenorganisaties vorderingen voor grote groepen in één rechtszaak kunnen behandelen.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.191
Berichten
322.052
Leden
7.675
Nieuwste lid
Eilko
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan