• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Canada

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Tjev3v7po90annmrq8mlxyqqbqo87vmmu.jpg


Tdcstd2jr8ebvi8jzmcf7bh6c4loaj3j8.jpg
Mike
 

Pymander

Member
&feature=youtu.be


The Canadian government announced it was going to subject Canadian residents to mandatory quarantine, at their own expense, after returning from international travel, regardless of their negative COVID status. After public backlash and the threat of legal action, the government is now delaying those plans, but some are alleging that the government has already arrested Canadians arriving in the country by air and transported them to a secret hotel location. Joining us to discuss this developing story and what Canadians can do about it is John Carpay of the Justice Centre for Constitutional Freedoms.
 

Medusa

Well-known member
Pastoor Pawlowski beschrijft hoe de politie van Calgary voorafgaand aan zijn arrestatie SWAT-teams naar zijn kerk stuurde “om zijn vreedzame en biddende bijeenkomst te onderdrukken, te intimideren en lastig te vallen”. Hoe hij en zijn broer Dawid, nadat ze door de politie in de boeien waren geslagen en over de snelweg waren weggesleept, “in eenzame opsluiting werden geplaatst en niet mochten slapen, hoe er felle lichten schenen, het constante gebonk op de deur door agenten, en alleen een betonnen vloer om op te liggen.
 

Medusa

Well-known member
De legerofficier moet eind dit jaar of begin volgend jaar voor de krijgsraad verschijnen. Hij wordt beschuldigd van het aanzetten tot muiterij en van schandalig gedrag. Dat hem muiterij ten laste wordt gelegd, is verrassend, aangezien zoiets voor zover bekend sinds de jaren vijftig niet meer is gebeurd, zei Rory Fowler, een gepensioneerde luitenant-kolonel en advocaat.
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Deze man deed mee aan een protest in Alberta en werd beboet voor maar liefst 1200 dollar! Hij vocht de boete aan en zijn verdediging betoogde voor de rechter dat de autoriteiten met FOTOGRAFISCH BEWIJS moesten komen van SARS-CoV-2 om het beleid te rechtvaardigen waarop deze boete was gebaseerd en de staat bleek dit niet te hebben. Niet alleen is deze meneer vrijgesproken, maar er is nu ook JURISPRUDENTIE voor andere zaken!


Mike
 
Laatst bewerkt:

Forum statistieken

Onderwerpen
4.322
Berichten
364.406
Leden
8.328
Nieuwste lid
Opa
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan