• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Blckbx

Fries Foar Frijhiid

Well-known member
Interessant voor virusgelovigen, maar ik haak na ongeveer een half uur af. Het gaat veelal over besmetting en besmettelijkheid en de maatregelen.
 

Medusa

Well-known member

“We beleven een Massale Psychose” legt kunstenaar en filosoof Mark Wooding op geniale wijze uit...​


En de hele uitzending:
 

Luz

Well-known member
In deze aflevering komt privacyspecialist prof. dr. in de Rechten Paul De Hert (VUB en Universiteit Tilburg) aan het woord. De Hert bekijkt de coronacrisis op een kritische manier vanuit zijn vakgebied en passie, het juridische en meer bepaald de regels die een beschaafde en vrije maatschappij voor privacy hanteert.

 

Godsgeschenk

Well-known member
Ik kan het niet meer terug vinden, maar iemand van jullie heeft deze uitzending geplaatst. Dus de persoon die hem geplaatst heeft, komen de complimenten toe.
Geweldig, geweldig ,geweldig!!!!
Deze moet echt bekeken worden.


Op deze manier wordt er stevig gewerkt aan de ontwakening van de 'delta 3 jaar' in December 2021 :love:

Dorothé
 
Laatst bewerkt:

Lievergezond

Well-known member

“Morele corruptie kent een mechanisme” legt Hoogleraar Mensenrechten Cees Hamelink uit...​


“De toenemende immoralisering van de samenleving is een kwestie die in 1932 door Reinhold Niebuhr aan de orde is gesteld in een prachtig boek. Dit staat weer helemaal actueel op de agenda…de vraag hoe wij morele mensen ons tot elkaar verhouden tot de immorele samenleving” opent emeritus hoogleraar Cees Hamelink de korte lezing in de BLCKBX studio.

“Dit is de grootste maatschappelijke uitdaging voor ons. Hoe gaan we hiermee om in het licht van de corona-crisis en medische apartheid?”

Hamelink legt uit hoe het mechanisme van corruptie werkt en dan met name de morele corruptie.

Dit is het boek waarover Hamelink het ook heeft: https://en.wikipedia.org/wiki/Moral_Man_and_Immoral_Society
 
Laatst bewerkt:

Medusa

Well-known member

“Verontrustende Docu over het China van nu”​

 

Fries Foar Frijhiid

Well-known member

“Verontrustende Docu over het China van nu”​

Tiktok binnen in 1 jaar 700 miljoen gebruikers? Dat riekt naar fraude. Audit required.
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Nu weet ik zeker dat Blckbx verkeetd bezig is! Weet je wie die Ancilla is? Dat is Ancilla v/d Leest, voormalig lijsttrekker van de Piratenpartij en voormalig fotomodel. Zij is zo links als een deur,! Ik kan me nog herinneren dat Theo Hiddema haar een keer de oren waste in een interview, ik zal kijken of ik dat kan vinden.

Mike
 
Laatst bewerkt:

Fries Foar Frijhiid

Well-known member
Nu weet ik zeker dat Blckbx verkeetd bezig is! Weet je wie die Ancilla is? Dat is Ancilla v/d Leest, voormalig lijsttrekker van de Piratenpartij en voormalig fotomodel. Zij is zo links als een deur,! Ik kan me nog herinneren dat Theo Hiddema haar een keer de oren waste in een interview, ik zal kijken of ik dat kan vinden.

Mike
Deze?
 

Lievergezond

Well-known member
Waarom zo'n lange nabeschouwing?
Ik zit hem nu te kijken: ik vind het wel een goede aflevering van Blackbox.

De maatregelen worden steeds draconischer voor niet-gevaccineerden, dus vandaar is het wat mij betreft belangrijk dat mensen goed geinformeerd worden.

Ook een arts die spreekt, Maurice de Hond die zegt dat ziekenhuiscijfers uit het buitenland steeds duidelijker zeggen dat gevaccineerden de IC's in ziekenhuizen bezetten e.d. i.p.v. de ongevaccineerden. Marcel Levi die zegt dat ook andere infecties dan corona de IC's helpen vollopen, maar waar de hele maatschappij niet voor op slot hoeft.

Over Francisco van Jole die bij BNR zegt: ''als je je niet laat vaccineren, dan ga je maar gewoon dood''.

Of over Ab Osterhaus die zegt dat je helaas ongevaccineerden niet aan de neus kan herkennen. Wie kon je wel aan de neus herkennen? De joden, maar daar mag het weer niet over gaan. En dan toch erover beginnen... Echt wel opruiing hoor, beste Ab.

Annelies Strikkers (van het briljante exposen van het journalistieke Nieuwsuurdebacle over Kerkrade) gaf haar top drie vragen die niet gesteld zijn bij de persconferenties.
1. Ene Bas van SBS6 heeft kritische vragen gesteld over de uitbreiding qr-code bij zwembaden en op sportscholen: waarom die barriere opwerpen voor mensen die juist aan hun gezondheid willen werken? Die vraag van Bas van SBS6 volgde op deze opmerkingen van Annelies Strikkers op twitter.
2. Volgende vraag van Annelies Strikkers was: waarom Rutte de coronapas nog steeds verdedigt en uitbreidt nu bekend is dat gevaccineerden anderen nog steeds kunnen besmetten? Rutte zou eerder uitzoeken hoe dat zat, maar kennelijk heeft hij er niets aan gedaan.
3. Laatste vraag: over RIVM die gezegd zou hebben dat 4 op de 5 patienten op de IC ongevaccineerd zouden zijn, maar onderliggende onderzoek wordt niet vrij gegeven. Zogenaamd geven ze die info ivm de privacy niet vrij. In Belgie kan die info kennelijk wel gewoon vrij gegeven worden.

Kees vd Pijl, politicoloog, schreef ''Pandemie vd angst''. Hij zegt dat vanaf de jaren 90 er bewust gebeurtenissen in het leven geroepen zijn om mensen mee te nemen in de eigen onderwerping met ''false flag events'' zoals ook dit virus. Grote machten achter de schermen kunnen de eigen obsessie met bijv. genetische manipulatie en vaccinatie nu op de wereldbevolking loslaten. Jeff Besos en Bill Gates zijn voorbeelden van mensen met een sociaal, economisch en ideologisch bereik ver voorbij de macht van de gemiddelde regeerder. De virusroute als disciplinaire strategie richting de bevolking is al heel lang in de maak. Een virus spreekt niet en kan niet zeggen: ''het is niet waar wat mij hier aangewreven wordt''. Begin 2001 was er al een oefening ''Dark Winter'' genaamd.

De vraag rijst: vanwaar nu de haast? Per 12 november weet men al dat er een harde lijn volgt. Degenen die deze contrarevolutie willen doorvoeren worden bang voor het in de hand houden van dit proces. Ze hebben haast. In ''De Great Reset'' staat ook die haast benoemd. Kees vd Pijl heeft het over het bedrijf Edelman, een PR-bureau. Edelman levert verhalen aan van de maatschappelijke crisissituatie en heeft een belangrijke rol gespeeld bij de zogeheten ''infodemie'' die erover gaat wat je doet met afwijkende meningen. Dit bedrijf zegt: het aanpraten van angstverhalen in januari 2021 is mislukt als het gaat om iedereen aan het prikken te krijgen. Dat was niet voorzien. Te veel mensen zijn wakker (geworden) of de elite heeft te veel geloofd in het eigen verhaal.
 
Laatst bewerkt:

Forum statistieken

Onderwerpen
4.364
Berichten
403.489
Leden
8.469
Nieuwste lid
Judita
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan