• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Blauwe Tijger

Fries Foar Frijhiid

Well-known member
Als Flavio, Jensen en BPOC een eigen kanaal hebben, verdient de Blauwe Tijger ook een eigen kanaal. We beginnen met een verslag van Huig Plug over overheidshypocrisie op meerdere vlakken.
 

Nigel74

Member
Zeker Blauwe Tijger mag best een eigen kanaal.
Verder is Huig Plug een held, wat een kennis van namen van verschillende personen die daar rond lopen. Bij de MSM zie en hoor je hier niets over.
 

Fries Foar Frijhiid

Well-known member
Zeker Blauwe Tijger mag best een eigen kanaal.
Verder is Huig Plug een held, wat een kennis van namen van verschillende personen die daar rond lopen. Bij de MSM zie en hoor je hier niets over.
Dat komt doordat de media en politiek voor de grootste deel aan dezelfde touwtjes hangen.
 

Wida

Well-known member
Huig bestudeert de staatsalmanak en weet zodoende alles over ambtenaren, politici, jaartallen, functies.
 

Lievergezond

Well-known member
We leven in een rare tijd. Dit is het relaas van Huig Plug die sinds september 2020 ongeveer is afgedreven van zijn toen nog beste vriendin die niemand minder dan Esther Ouwehand, fractievoorzichter PvdD, blijkt te zijn. Wat een fucked up wereld zijn we in aanbeland. Wil je echt voor wezenlijke dingen gaan: dan gaat je kop er kennelijk af en je verliest je vrienden/dierbaren of wat ervoor doorging. Dat is ongeveer de keus die je hebt. En anders kun je nog als zombi door het leven. De corona heeft uiteindelijk niks te maken met de waterscheiding tussen deze twee vrienden, maar komt wel voor velen symbool te staan voor de misere die er in de kiem al wel was.
 
Laatst bewerkt:

Medusa

Well-known member
Het is ongelofelijk maar waar: nog steeds is C*v*d-19 in Nederland niet officieel ee A-ziekte!!! Tjerk de Haan schuift weer in de studio aan om te praten over zijn jongste pennenvrucht die we publiceerden op de Blauwe Tijger-site.
 

Medusa

Well-known member
Helaas lukt het mij nog steeds niet om video's vanaf de website van BT te bekijken maar misschien lukt het anderen wel:
 

Medusa

Well-known member
Overstag. We willen graag met de inhoud bezig zijn en merchandise hoorde daar nooit bij. Op veler verzoek kunt u nu echter petjes en vlaggen bestellen met echte Blauwe Tijger-dingen. Binnenkort ook shirts. Vooral met het oog op de demo’s, manifestaties en marsen was er veel vraag. Https://www.deblauwetijger.com/winkel
1633022328386.png
 

Medusa

Well-known member

Lanceerfeest Epoque 13! Met Thierry Baudet, Davide Heijmans en Tom Zwitser.​

Leuk om nu ook Davide eens te zien. 'Zachtaardig en bescheiden' zijn de woorden die in me opkomen bij de verloofde van Thierry.

 

Wida

Well-known member
Mooie uitzending bij de Blauwe Tijger met vier mensen van In Het Gelid Voor Vrijheid.

Ze vertellen hoe ze opereren tijdens de demonstraties, de-escalerend naar beide kanten. Ze zien dat er ook veel agenten zijn die het niet eens zijn met de geweldsinstructies van de overheid. Sommige agenten hebben ook een speldje op hun politie-uniform om te laten zien dat zij ook veteranen zijn. Zo'n agent heeft dan eerder als militair gediend.

In Het Gelid Voor Vrijheid is geen organisatie, maar een vriendengroep van oud-militairen (dus niet alleen veteranen, maar ook andere medewerkers rondom het leger) om ervoor te zorgen dat demonstranten veilig kunnen demonstreren.

Wat het werken bij Defensie betreft, roemen ze het enorm sterke groepsgevoel.

Vooral veteraan Bart Lunenborg heeft een helder overzicht van wat nu belangrijk is.

Kijk ook op https://inhetgelidvoorvrijheid.nl/

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.322
Berichten
364.839
Leden
8.329
Nieuwste lid
DewiJJ
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan