Biden inside

Medusa

Well-known member
[Doorgestuurd van Corona & Vaccinatie 🚫 PCR Test & Masker (C & V)]
Viervoudig gevaccineerde Jill Biden krijgt opnieuw COVID-19 3 dagen na einde isolatie

U.S. first lady Jill Biden heeft net opnieuw positief getest op SARS-CoV-2 op woensdag (24 augustus) slechts drie dagen na het verslaan van COVID-19 in alweer een rebound geval na de behandeling met Pfizer's Paxlovid, volgens haar adjunct-communicatiedirecteur.


"De First Lady heeft geen terugkeer van de symptomen ervaren, en zal in Delaware blijven waar ze de isolatieprocedures opnieuw heeft gestart," zei haar adjunct-communicatiedirecteur, Kelsey Donohue, in een verklaring.

Jill's eerste geval van symptomatische COVID-19 werd aangekondigd op 16 augustus. Diezelfde dag kreeg ze een vijfdaagse kuur van Pfizer's Paxlovid voorgeschreven.

Vijf dagen later, op 21 augustus, beëindigde ze haar isolatie nadat ze twee negatieve tests voor SARS-CoV-2 op een rij had gekregen.

Drie dagen later is ze positief en ervaart ze opnieuw de symptomen van COVID-19.

 

Medusa

Well-known member
Hier is de trailer voor ‘My Son Hunter’, een nieuwe film die op 6 september door Breitbart wordt uitgebracht. Het ziet ernaar uit dat het redpilling materiaal heeft – een Hollywood docudrama dat de normies zal entertainen terwijl het tegelijkertijd het licht laat schijnen op de Biden misdaadfamilie.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.437
Berichten
460.982
Leden
8.604
Nieuwste lid
Markus406
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan