Azië

Shan

New member
Graag een topic over Azië en politiek en nieuws daar, kan dat? Ik trap af met dit bericht van vandaag:

Apple censureert "China Uncensored" in Taiwan en Hong Kong. http://www.chinauncensored.tv/applecensorshippressrelease/

Geschiedenis:

China Uncensored hoort bij NTDTV. NTDTV zit in New York en zond ooit via New Skies Satellites BV (Ja een Nederlands bedrijf) en later via Eutelsat uit in China, maar daar heeft Beijing tot 2 maal toe een stokje voor gestoken:

NTDTV's contract with satellite operator New Skies Satellites (NSS) for Asia transmission ended on 1st May 2004. Netherlands-based satellite operator NSS had begun broadcasting the channel on open signal to Asia on 1st July 2003. But just three days after the start of broadcasts, NSS encrypted the signal preventing Chinese satellite dish owners from seeing the channel. The decision was taken following threats of financial reprisals against the company made to NSS representatives in Beijing https://rsf.org/en/news/eutelsat-st...language-channel-ntdtv-under-pressure-beijing

NTDTV is the only television station that reaches Chinese viewers without interference by government censors http://www.international.ucla.edu/ccs/article/23299

Was... de enige.

Hier de wikipedia over NTDTV https://en.wikipedia.org/wiki/New_Tang_Dynasty_Television
 
De relatie tussen China en Noord-Korea en de huidige ontwikkelingen met de VS:Ik denk dat het laatste extreem communistische bolwerk wel eens om zou kunnen gaan vallen, zonder een wereldoorlog te ontketenen, das dus wel fijn.

Maar voor Zuid Korea is het wel een spannende tijd, met straks heel veel vluchtelingen.
 
Op zich valt het wel redelijk te voorspellen.


There are only 3 countries left under that Jesuit global control plan. Those left are: North Korea, Iran and Cuba.

http://chinawatchcanada.blogspot.nl/2014/11/jesuit-controlled-china.html
 
Die "Scott" zit Noord korea te verdedigen alsof daar niks aan de hand is. De culturele revolutie zoals in de tijd van Mao bestaat gewoon nog in Noord Korea, een land met 25 miljoen inwoners.Op zich valt het wel redelijk te voorspellen.

Bedoel je dat deze groep, die ook de deep state vertegenwoordigd (als ik het goed begrepen heb) Noord Korea wil aanvallen? Waarom heeft Obama dat dan nooit gedaan? Of bedoel je iets anders?

Het grote probleem met Noord Korea was de support van China, maar dat lijkt nu over te zijn met Xi. Xi kampt met zijn eigen "Deep State" binnen de CCP, geleid door oud leider Jiang Zemin. Noord Korea is juist bevriend met Jiang's kliek, dus van Xi mag dat omvallen, en kan Trump met Zuid Korea en Japan nu 25 miljoen mensen van extreem communisme bevrijden......


 
Trump zal niets "bevrijden" en voert alleen orders uit.
Zoals ik al eerder stelde, Noord Korea heeft nog geen Vatican/Rothschild centrale bank.
Door een centrale bank trek je een land in de eeuwige schulden.
Deze schulden worden via belastingen op de inwoners verhaald = slavernij.
Lukt dat niet dan moet een land met grondstoffen betalen.
Zo werkt het in elk land.
Vaticaanstad is de spirituele tak.
The city of Londen de financiele tak.
En last but not least, Washington DC als de militaire tak.
Alle 3 zijn soevereine staten binnen een land.
 
Correctie: Noord-Korea heeft wel degelijk een centrale bank:

https://en.wikipedia.org/wiki/Central_Bank_of_the_Democratic_People%27s_Republic_of_Korea

Deze is echter niet in handen van de Rothschilds:

http://fourwinds10.com/siterun_data/government/banking_and_taxation_irs_and_insurance/social_security/news.php?q=1320062234

Mike
 
Trump, de non-interventionalist president ?

De VS staat op z'n achterste poten als een land (Iran, Noord-Korea) een nucleaire TEST uitvoert, terwijl de VS zelf het ene na het andere bombardement uitvoert (geen TEST dus) en het enige land in de geschiedenis is geweest die nucleaire bommen heeft gebruikt in een oorlogssituatie (Japan).

Mark

 
Bedankt voor alle links en inzichten, * puzzelen gaat *

Noord-Korea heeft waarschijnlijk geen echte knallers, eens...
maar dat is wel een excuus voor een invasie, want Trump doet wat deep state/ central bankers willen. Die willen om de een of andere reden gewoon oorlog, liefst WW3?
Rusland wil dat niet maar kan er niet veel aan doen. Zitten blijkbaar ook onder plak van Central bankers?

Ondertussen is het hele menselijke vlak ondergeschikt? Ik kan me echter haast niet voorstellen dat Trump echt een zak hooi is.

Ik hoop juist dat Trump, Xi en Putin samen het tij van de "oude krachten" gaan keren en de mensheid behoeden van WW3, terwijl ze dat corrupte zooitje stap voor stap opruimen.

Die ex CIA man zei het mooi: "you cant drive jackals into a corner, especially billionaire jackals, so you need to give them a way out" Je ziet ook dat Trump niet Clinton vervolgt nu.

Dat X22 report net gekeken, interessant!

Jezuiten/vaticaan/illuminati/central bankers/ rothschilds/ Clintons / soros/ bilderberg wahabisten/zionisten = deep state? Ik noem het maar "Oude krachten" Welk topic kun je aanraden om daar wat inzicht in te krijgen, in de hierarchie ervan bijvoorbeeld?
 
Ik weet niet of oorlog met Noord-Korea in de kaarten zit. Dit kan nl. ook deels uit de koker van Trump zelf komen. Jarenlang heeft Noord-Korea een grote waffel opgezet tegen Amerika onder Obama, want die deed daar toch niets aan. Nu liggen de zaken anders, there's a new sheriff in town.

Nu Amerika wel van zich af bijt lijkt het te escaleren, maar dat is mogelijk alleen voor de buitenwereld die nu vreest voor een gewapend conflict. Dit zou echter wel eens DE manier kunnen zijn om eens en voor altijd af te rekenen met deze schreeuwlelijken met hun speelgoedwapens, niet door een oorlog met ze aan te gaan maar door het op de spits te drijven en vervolgens samen met China diplomatiek op te lossen.

Idem met Syrie. Voor de buitenwereld verkeren de relaties met Rusland nu op een dieptepunt, dus: the only way is up. Ook met Rusland kun je dan de diplomatie laten zegevieren zonder zelf je onderhandelingspositie te verliezen. Constant bakzeil halen uit vrees voor een conflict is niet Trump zijn stijl!

Mike
 
Rusland wil dat niet maar kan er niet veel aan doen. Zitten blijkbaar ook onder plak van Central bankers?

Rusland heeft sinds 1917 na de moord op de Romanovs een Vatican/Rothschild centrale bank met een contract voor 99 jaar.
Dat zou vorig jaar aflopen.
Je kunt je de opbouw van paapse kruisvaarders (Navo) langs de Russische grenzen vorig jaar nog herinneren?
Dat viel toevallig samen met het aflopen van het contract.
Er is niet veel over te vinden maar dit artikel van vorig jaar kwam ik nog tegen.


http://katehon.com/article/purging-russia-evil-rothschild-money-changers


 
Het valt niet mee om een centrale bank tumor te verwijderen maar er wordt aan gewerkt.

Yevgeny Fyodorov, who chairs the Russian parliament's economic policy committee, accused the central bank of sabotage, telling local media that it was "an institutional enemy of the country."

http://tomatobubble.com/fyodorov.html
 
Filipijnen – Veldslag tussen ISIS en leger in Marawihttp://nieuws.tpo.nl/2017/05/25/filipijnen-veldslag-tussen-isis-en-leger-in-marawi/

Mike
 
Hulp van de Russen is nabij voor de Filipijnen:

https://ejbron.wordpress.com/2017/05/26/na-amerikaanse-sancties-filipijnen-besluiten-samenwerking-met-rusland-tegen-de-islamitische-staat/

Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.498
Berichten
517.528
Leden
8.646
Nieuwste lid
ej bartelink
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan