Australië

Beetje op de website van de overheid van Australië rondgekeken https://www.health.gov.au
Komt niet overeen met wat er op het plaatje staat. Als een gebied in lockdown zit (en dat zijn er best veel nu lijkt het) zijn mondkapjes verplicht, maar niet thuis en ook niet buiten als je alleen bent, ook niet in de auto als je alleen of met huisgenoten bent en ook niet als je een essentieel beroep hebt maar een eigen afgesloten kantoor hebt. Mogelijk zijn er verschillen tussen de regio's, alle regio's hebben een eigen subsite die allemaal anders zijn ingedeeld.
Zelfs bruiloften zijn in de meeste regio's toegestaan, wel met restricties. Bijvoorbeeld maximaal 10 personen excl. de fotograaf en de ambtenaar maar incl. het koppel. Ik zie niets over de draconische regels van hierboven over niet in je tuin of je balkon mogen zitten. Het is wel zo dat als je in een regio bent geweest met lockdown, dat je dan mogelijk in zelfquarantaine moet en dan gelden strengere regels.
 
 
Ook nep misschien, ik weet het niet meer.. gevaccineerden krijgen in het ziekenhuis IVM (stiekem) om te bewijzen dat vaccins helpen. Ongevaccineerden laten ze dood gaan, dat is het verhaal achter de Telegram link
 
Laatst bewerkt:

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.690
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan