• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Angst en twijfel

Webmaster

New member
Tussen de regels door van menigeen die hier post proef ik veel onopgeruimde en onbewuste angst en stress.

Van de hand van mijn grote vriend Arend Zeevat hier 2 fantastische artikelen die je wellicht een beter perspectief op e.e.a. geven:

http://www.argusoog.org/hier-sta-ik/

http://www.argusoog.org/hier-sta-ik-volgende-fase/

Arend geeft aan dat dit in deze o zo belangrijke tijd van de waarheid, 2012 en verder, er alsmaar meer aan de oppervlakte komt en dat we eerst individueel moeten dealen met onze zielroerselen en dat daarna het collectief vanzelf volgt. Hij beschrijft zijn proces en ik zie dit als zeer leerzaam voor mezelf en voor anderen, vandaar dat ik het hier post.

Mike

 

Simmentaler

New member
Ik herken me inderdaad in de eerste zin. Er komt via het forum ook een lading informatie op je af, dat moet je maar kunnen verstouwen. Ik ga de artikelen lezen.

 

Alexandra

New member
Quote:
Juist dat open vizier en de bereidheid zich kwetsbaar op te stellen maakt deze mensen extra ontvankelijk voor mestaanvallen van hen die zich verbergen.Hier heeft Mike volgens mij nooit last van ;) Maar dit was wel een reden waarom ik probeerde toch nog enigszins anoniem te blijven. Angst dus, maar dat heb ik los gelaten. Je kan nu op mijn naam klikken en in combinatie met de info op dit forum, ik heb nog maar erg weinig geheimen!

Later lees ik de rest, merk dat ik het niet goed opneem, omdat ik overloop van de ideeën in mijn hoofd.

 

aagje

New member
Ik heb hetzelfde Alexandra..Te veel info..te veel ideeën..

Sommige dingen moet ik gewoon vaker lezen om het deel uit te laten maken van

Aan de andere kant wil ik altijd graag gevoed worden. Hoezo 'dubbel'? :wink:

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.163
Berichten
314.152
Leden
7.575
Nieuwste lid
Jeroen Blokzijl
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan