Demonstraties

"Een woordvoerder van burgemeester Femke Halsema laat aan AT5 weten dat de demonstratie door de krakersgroep niet is aangemeld, "maar dat is ook geen wettelijke verplichting". Volgens de woordvoerder vindt de gemeente het grondrecht om te demonstreren heel belangrijk en wordt dat zoveel mogelijk gefaciliteerd. De organisatie laat weten de demonstratie mogelijk nog aan te melden."

Doorgestoken kaart , een spontane demonstratie met poppodium? Zullen we de financiering even nagaan van deze spontane demo?

"Vanwege de stoet met demonstranten reden verschillende trams enige tijd om. Rond 20.00 uur werd het tramverkeer hervat. De politie is uit voorzorg met zo'n zes busjes van de Mobiele Eenheid aanwezig."

Dus nu is verkeersveiligheid geen probleem? en de gezichtbedekkingen? hoe anders de standaarden zijn als je het narratief steunt. Antifa dat een paar dagen geleden nog een aanslag pleegde op een politicus was ook van de partij.

"De demonstratie is georganiseerd door de krakersgroep Krakenburg020."

 
Voor de mensen die in de Zaanstreek wonen en tegen de genocide in Palestina willen demonstreren.. hier de link👇🏻

 
Kijk Nederlanders!! Zo moet het nou. Niet altijd binnen de lijntjes kleuren maar vol er voor gaan. We hebben niks meer te verliezen.
De Duitse Boeren weten wel hoe het moet gelukkig.

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.474
Berichten
502.662
Leden
8.635
Nieuwste lid
halfedelsteen
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan