The Great Reset / Agenda 2030

Nou, ik heb de gehele uitzending bekeken.
Mijn eerste verhaal klopt en de samenvatting hierboven klopt ook.
Reiner gaat nog diep in op class action en dat de Corona Ausschuss niet hetzelfde is. Bij de Corona Ausschuss wordt informatie geleverd aan juristen die daarmee verder kunnen gaan en daarbij doet Reiner de zaak NIET zelf.
Dan werd er ook nog een punt uitgediept over Matthias de Smet. Die veronderstelt dat een massapsychose vanzelf plaatsvindt en dat er geen schuldigen zijn. Daarmee haal je dus de daadkracht uit de gehele Corona Ausschuss. Er heeft ook nog een ander interview plaatsgevonden met Peter Breggin, de zgn. paus van de Amerikaanse psychiatrie, en die beweert het geheel anders. Er zijn wel schuldigen. Vivianne Fisher weigert dit interview uit te stralen.
Kortom, daarmee haal je dus de angel uit deze gehele Corona-Ausschuss.
Op het einde geeft Reiner aan dat hij door wil gaan en het thema Corona wordt daarmee ook uitgebreid met klimaat, Oekraïne, the Great Reset etc.
De samenwerking met Vivianne Fisher en Dr. Wodarg vindt daarbij natuurlijk niet meer plaats. Zij hebben figuurlijk een mes in de rug van Reiner geplaatst.

Dorothé
Wodarg had ik na zijn gesprek met Kaufman niet hoog te zitten. Viviane vond ik beter.
Ik ben benieuwd naar de verdere voortgang van Fullmich.
 
Illinois USA
Heeft iemand de film 'The Purge' (2013) gezien?

Een sheriff (Cook County Illinois, Midwest) vertelt wat er gaat gebeuren op 1-1-2023 (SAFE-T Act).

In het kort:
De levende versie van film de The Purge, met een groot verschil. In de film mocht de goddeloosheid slechts 12 uur duren. Dat geldt niet voor deze Bill. Gouverneur: Democraat.

Een voorbeeld: criminele worden vrijgelaten. besluit er een in je schuur te gaan wonen, mag de sheriff hem er niet meer uitzetten (alleen een prent geven). Het wordt nu aan de huiseigenar overgelaten of die iemand (zware crimineel) met geweld wil verwijderen.

 
Toch fijn dat deze enorme aanwinst voor de samenleving zijn verhaal op tv mocht doen




Hele uitzending
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.471
Berichten
501.373
Leden
8.632
Nieuwste lid
Pinjo
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan