oorlog tegen de boer

spreadshirt.nl maar wellicht zijn er meer aanbieders te vinden hoor. Hier kreeg ik nog 15% extra korting.


Ik heb ze hier gekocht:

 
Ik heb ze hier gekocht:

Wow dat is een stuk goedkoper!! Gelukkig heb ik er niet veel gekocht, dan ga ik hier mijn volgende bestelling doen, thanks!
 


Het afpakken van grond van de Nederlandse boeren heeft meerdere doelen. Dat zei de Amerikaanse schrijver en fotograaf Michael Yon in The Zelenko Report.

Het eerste doel: de macht krijgen over de voedselproductie en -distributie. Daarmee komt ons lot in de handen van de globalisten en ‘het beest’ te liggen, aldus Yon in gesprek met Ann Vandersteel.

Tristate City​

Het tweede doel: het afbreken van het fundament van de Nederlandse cultuur. In veel landen vormen de boeren het fundament van de cultuur, zei hij. “Dat geldt zeker voor Nederland, waar boeren ongeveer 62 procent van de grond bezitten.”

Het derde doel: de globalisten willen de grond gebruiken om Tristate City te creëren. Ze willen het grootste deel van Nederland, België en Duitsland veranderen in Tristate City, dat een ‘slimme stad’ moet worden, zei Yon.

Schoothondje​

Eerder noemde hij premier Rutte het schoothondje van Klaus Schwab, nog erger dan Trudeau. “Het is niet eenvoudig om dat voor elkaar te krijgen.”

Yon wees erop dat de bureaucraten in Brussel per decreet regeren. “Het heeft niets te maken met stikstof, het heeft niets te maken met ammoniak” zei hij, verwijzende naar de onteigeningsplannen van de Nederlandse regering.
 
Dan ga je ervan uit dat mensen dit geloven. Volgens mij overspelen ze hier hun hand gigantisch.

Mike
Ze kunnen zichzelf hiermee zeker in de vingers snijden maar toch hoor ik mensen hier ook vol afschuw over de boeren praten dat ze te ver gaan, terwijl dit natuurlijk hélemaal geen boeren zijn.
 
Alle loterijen..als je daar überhaupt nog aan mee doet..moet je ook opzeggen. Daar steun je alleen de staat maar mee.
Vind het sowieso stom die loterijen. Ik vind het zoiets doms. Maar wappievriendin doet er ook gewoon aan mee. Begrijp het echt niet. Ik heb het gelijk naar haar doorgestuurd en die is gelijk genezen.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.470
Berichten
500.001
Leden
8.631
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan