COVID vaccinatie bijwerkingen


Brit sterft als gevolg van coronaprik, zijn verloofde krijgt 140.000 euro schadevergoeding: “Te weinig voor leed dat me aangedaan is”​

In Groot-Brittannië is voor het eerst een schadevergoeding uitgekeerd voor een overlijden als gevolg van het coronavaccin. De Britse Nationale Gezondheidsdienst (NHS) achtte het bewezen dat een AstraZeneca-prik rockzanger Lord Zion (48) fataal geworden is. Zijn verloofde Vikki Spit krijgt nu 140.000 euro, het maximumbedrag. “Maar dat volstaat niet voor het leed dat me aangedaan is”, reageert zij bij de BBC.

Acht dagen nadat Zion zijn eerste vaccin gekregen had, werd hij ziek. Hij klaagde over ondraaglijke hoofdpijn, de dokters hielden het bij migraine. Omdat de link met het vaccin niet gelegd werd, kreeg hij de verkeerde behandeling. Zion stierf uiteindelijk in mei 2021.

De meeste mensen hebben hoogstens wat last van een gezwollen (rode) plek op de plaats waar ze geprikt werden. In zeer uitzonderlijke omstandigheden kunnen er echter ook bloedklonters of myocarditis (een ontsteking van de hartspier; nvdr) optreden. De NHS erkent nu dat er een rechtstreekse link bestaat tussen de vaccinatie van Zion en zijn dood.
 
 
LBP ( lekker blijven prikken )
 

:unsure:
Dit incident kun je vergelijken met een jonge voetballer die plotseling op het veld in elkaar zakt. Voor zover wij van de familie hebben gehoord, die waren erbij, had deze jongen nooit ergens last van. Ze zijn enorm geschrokken. Hij ademt, maar laten we hopen dat het met een sisser afloopt.’’
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.470
Berichten
500.532
Leden
8.631
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan