COVID vaccinatie bijwerkingen

Zat vanmiddag even in de tuin, in dat half uurtje dat ik er zat een orkest van ambulance sirenes..
Ik zat ook te denken: ze hebben wel een hoop ambulances en personeel? Die ambulance broeders zijn volgens mij ook allemaal geprikt?kennelijk toch nog genoeg mankracht.
 
Zat vanmiddag even in de tuin, in dat half uurtje dat ik er zat een orkest van ambulance sirenes..
Ik zat ook te denken: ze hebben wel een hoop ambulances en personeel? Die ambulance broeders zijn volgens mij ook allemaal geprikt?kennelijk toch nog genoeg mankracht.
Zelfde hier vanmiddag.. was 2 uur i d volkstuin a h klooien. Ging maar door met de sirenes.
 
Athletes Dropping, Record Life Insurance Deaths: On a Clear and Convincing Basis, It's Because of the Vaccines

The Bradford Hill Criteria for Causality Confirm

- Is there a large signal? Yes, an astronomical number of deaths.

- Is there a temporal association? Yes. It turns out that 80% of these deaths occur within a week. 50% will occur within a couple of days.

- Is it internally consistent? Are there near-misses? Yes. Blood clots, heart attacks, myocarditis, and so on.

- Is it externally consistent? Yes. Record life insurance deaths and a record number of athletes dying on the field.

- Do randomized trials affirm? Yes. More deaths in Pfizer's vaccine group than in the placebo."

Dr. Peter McCullough: "On a more probable than not basis, and probably on a clear and convincing basis, the vaccines are causing the death of people who take them."



Mike
 

Waarom we niets meer horen van de patholoog die onderzoek deed naar vaccinatiedoden​

Doodsbedreiging​


Hij probeerde de patholoog te bellen, maar kreeg hem niet te pakken. Zes maanden later kwam hij erachter waarom Schirmacher hem niet terugbelde. ‘Ze’ hadden gedreigd zijn gezin te vermoorden als hij zich zou uitspreken over zijn onderzoek. Sindsdien houdt Schirmacher zich koest.
 
Pfizer Booster vermeld als doodsoorzaak in de autopsie van 26-jarige, overlijdensakte na door het werk opgelegde jab

De familie van de 26-jarige Joseph Keating rouwt nog steeds nadat een Pfizer Covid-19-vaccin-boosterprik afgelopen november leidde tot zijn vroegtijdige dood door myocarditis.

Het autopsierapport merkt op dat Keating's Apple Watch een extreem hoge hartslag registreerde op de ochtend van zijn dood.

De familie zoekt nu gerechtigheid voor hun zoon door anderen te waarschuwen voor de potentieel dodelijke gevolgen van het krijgen van de prikken, die zich duidelijk kunnen manifesteren met weinig of geen symptomen.

“Ik wil antwoorden en ik wil dat Pfizer en de CDC mij bellen en vertellen wat er is misgegaan. Ik wil nog een kind redden', dringt een bedroefde moeder aan.

@ReveaIingWikileaksFiles


 
Interessant -
Microscopisch onderzoek naar de bloedklonters wat dus geen bloedklonters zijn maar niet humane proteïne structuren

 

Vaccinatie speelt "mogelijk een rol" bij het (opnieuw) ontstaan van neuralgische amyotrofie, een zenuwaandoening. Dat zegt Bijwerkingencentrum Lareb. De kwaal kan de kop opsteken na bijvoorbeeld de griepprik. Ook kwamen tientallen meldingen binnen na toediening van een coronaprik. Bewijzen voor een verband ontbreken echter.
Neuralgische amyotrofie is een ontsteking in de zenuwen tussen de hals en arm en levert plotselinge, ernstige pijn in de schouder en/of arm en spierzwakte op en soms ook tintelingen en een 'doof' gevoel. Herstel kan jaren duren. Klachten kunnen ook aan de niet-gevaccineerde kant ontstaan. In de meeste gevallen is een 'afstaand' schouderblad te zien

Het is niet bekend hoe neuralgische amyotrofie na vaccinatie ontstaat, aldus Lareb. "Mogelijk heeft het te maken met een auto-immuunrespons op het antigeen in een vaccin. Naast vaccinatie kunnen ook andere factoren een rol spelen, zoals bacteriële of virale infecties, reumatische aandoeningen, stressvolle inspanning, trauma, zwangerschap, bestralingstherapie of genetische gevoeligheid", zegt het bijwerkingencentrum.
 
Waar komen al die personeelstekorten vandaan?!! Ik zie overal vraag naar werknemers. Zijn zoveel mensen omgevallen of zieke geworden?
 
De hoofdoorzaak is de stille genocide die gaande is, toegenomen arbeidsongeschiktheid door de vaccins en veel burnoutgevallen door de lockdowns.

Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.477
Berichten
504.330
Leden
8.636
Nieuwste lid
Jerosteo
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan